שוב בעניין פינת האוכל,

שוב בעניין פינת האוכל,

התשובות שקיבלתי היו ממצות, ובכל זאת קצת התבלבלתי.. אני בדרכי לקנות את הצבעים, אז חזרתי לקרוא את התשובות ונעצרתי, לכן שואלת שוב, ומחדדת את שאלותי: פינת אוכל. צבועה בלכה על בסיס שמן (בררתי עכשיו את סוג הצבע המדויק)בצבע חום כהה. אני רוצה להגיע איתה לצבע בהיר , וללא שיוף. האם פוליאור יספיק? האם עלי לצבוע בפרימייר ואז לצבוע בצבע שאליו אני רוצה להגיע(ואם כן איזה צבע מומלץ)? האם אני צריכה למרוח לכה לאחר הצביעה? האם לאחר הצביעה אני יכולה לעטר את הפינה בצבעי אקריל? ושאלה אחרונה: אמא שלי קנתה מן עצם-מברשת מגומי, או סליקון שאמורה לאפשר לצבוע בצורת-דמוי עץ (יוצרת פסים כמו של עץ בצבע) האם מישהו שמע על זה? כדאי? או ללכת על חלק ובטוח? תודה מראש!! שרון

raheli3

New member
שלום לך שרונקה, אני בדיוק בקטע כזה

ראשית, לעולם לא אקריל על שמן, אם כבר אז להיפך, שמן על אקרילי. ראשית רצוי לשייף מעט, ואם את עושה שמן על שמן (פוליאור נחשב שמן) אז אין צורך בפריימר. רצוי לצבוע יותר מפעם אחת, כדי להבהיר את הגוון. ובקשר ל"מברשת הגומי", ראי את תשובותיהן של נוגה וקשקה אלי. ובקשר לעיטור, ניתן לעטר, אך לאחר שהשמן התייבש לגמרי, משמע כמה ימים. שיהיה בהצלחה ובכייף, רחלי

איך פספסתי את השאלה שלך..

השאלה היא אם פוליאור יכסה לגמרי את הצבע הקיים? הצבע הקיים כהה ואני רוצה את הפינה בצבע בהיר..

raheli3

New member
אז יש לצובעו כמה פעמים עד לקבלת

הגוון הרצוי משמע הבהיר...........

אני אלך להסתכל...

אבל אם צריך כמה וכמה שכבות, לא עדיף כבר לצבוע בצבע מקשר, ואז בצבע הרצוי?

raheli3

New member
לא בדיוק

צבע מקשר לצורך זה הוא שקוף, כך שבין כך וכך תצטרכי לצבוע לפחות פעמיים, או שלוש, וצבע על בסיס שמן, אינו זקוק למקשר, לעומתו אקרילי - כן. מקווה שהאתר עם האנימציות וההסברים יעזור לך.

uti

New member
חומר מקשר הוא לבן ולא שקוף אם ראית

חומר מקשר שקוף בארץ אשמח לקבל פרטים ומהיכן ניתן להשיג. בכל מקרה פוליאור יספיק לך בהחלט לכיסוי אחיד של הצבע הכהה
בהצלחה

בסוף קניתי ...

גם פרימייר מקשר לבן של טמבור לעץ וגם צבע של טמבור. לוותר על הפרימייר? האם אחרי הצבע אני צריכה לצפות בלכה?

uti

New member
איזה סוג צבע קנית../images/Emo35.gif

אם קנית פוליאור את יכולה לוותר על הפריימר, אם לא, את צריכה שכבה ראשונה של פריימר

uti ../images/Emo24.gif מקסימה כתמיד!

אני חושבת שזה פוליאור, אני אבדוק בבית. את הפוליאור צריך לצפות בלכה? תודה! ! !

ועוד דבר קטן, כי אני כבר מבולבלת

לחלוטין.. אני לא צריכה לשייף לפני הפוליאור , נכון?

התבלבלתי עוד יותר..

לצריך לשייף? כי אם כן אני מעדיפה כבר להשתמש בחומר מקשר, הבית קטן ואין לי אפשרות לעשות את זה בחוץ, מה גם שהכסא עם פיתוחים קצת, מה שנראה לי שיהיה קה לשייף. וצריך לכה או לא? שתי התשובות בלבלו אותי

אלף תודות על כל התשובות! אני מקווה

להתחיל השבוע לעבוד על הפינה. מבטיחה להראות תוצאות. שרון.

למעלה