שוב ארצות הברית המזחדךחעדןרד האלה

Chen PunKuki

New member
שוב ארצות הברית המזחדךחעדןרד האלה

למה הם עושים לי את זה כל פעם מחדש? גורמים לרצות להיות חלק מהחרא הזהההה? אוף, טרנספלנטס ופו פייטרס הולכים לעשות טור ביחד בארצות הברית ואני לא אהיה שם כדי לראות את זה... אתם קולטים מה זה??? דייב גרוהל וטים ארמסטרונג על אותה במה!!! מה צריך יותר מזה?!!??! אבל לאאאא אנחנו לא נהיה שם. למה? כי אנחנו חיים בישראל. בעעעעע ארורים )=

Dafnana

New member
ביג דיל

תחשבי על הבאסיסט של פו פיטרס, כריס, שפעם ניגן עם נו יוז פור אה ניים והמתופף של הפו פייטרס הסמל מין הזה ביחד על הקבר של גולדה מאיר זה לא בסדר.

Chen PunKuki

New member
הבאסיסט שלהם פשוט רובוט

עושה טובות שהוא זז בהופעות (= והמתופף אכן סמל מין... הייתי אומרת שהוא דומה קצת לדייב, כמובן רק במובן הטוב של המילה (= אפשר רק להבין מה הקשר לקבר של גולדה מאיר?

TimBuck2

New member
כי זה אחלה מקום להופיע בו... דה...

בכל מקרה- יש באסיסט רובוט ויש גיטריסט שני שהייה/עדיין (אין לי מושג) בMFATGG וגם בNUFAN. חוץ מזה, נראה לי שכל הופעה של הפו פייטרז עולה בערך כמו 4-5 הופעות פאנק ממוצעות פה... הממ..?

Yadun

New member
וואלה

כריס שיפלט הטייגר ניגן בNUFAN ובMFATGG זה נכון מאוד והוא עדיין מנגן בפו פייטרז ועושה דאם גוד ג´וב בונא התיאור הזה של באסיסט רובוט ושל מתופף סמל מין לא מזכיר קצת את מייג´ור גלורי ?...... אולי נחיה ונראה

מה????

המתי הוא ניגן איתם, בכל מקרה זה באמת מעצבן, בארצות הברית ואירופה יש מלא הופעות כל הזמן ושל אחלה להקות... פעם אחד קרובי משפחה שלי מטקסס הזסמינו אותנו לארה"ב אחרי שגרין דיי הוציאו את וורנינג ויצאו להופיע ולא נסענו!!!!, כבר בניתי על להיות בהופעה שלהם אבל בגלל שלהורים שלי "לא היה נעים" לא נסענו, בני זונות...

ALMIGHTY

New member
לבאסיסט של פו קוראים נייט מנדל

הכל הגלגולים של הלהקה,הוא ודייב תמיד נשארו. כמו היהודים של נואפקס... ידעתם שהמתופף של פו פייטרס היה פעם המפותף של אלניס מוריסט?

OPERATi0N_iVY

New member
פו פייטרס והג´רמז

נכון היה בנירוונה לקראת הסוף גיטריסט נוסף שקראו לו פאט? אז הוא היה בג´רמז - את זה אתם בטח יודעים, אבל מה - מישהו אמר לי שהוא יצר מהארון והתחתן עם המתופף של הפו פייטרס... זה נכון או שנפלתי קורבן לזיון שכל?

ALMIGHTY

New member
מה זה החרא הזה?

המתופף של פו פייטרס, טיילור הוקינס, נשוי או שיש לו חברה. הראו את זה בקריבס ב-MTV. הגיסטריסט שהופיע ביחד עם נירוונה קראו לו פאט סניר (נראה לי...) ואחרי שנירוונה התפרקה הוא הקים ביחד עם דייב גרוהל את הפו פייטרס. ואחרי נראה לי שני האלבומים הראשונים-עזב אותם. עוד עובדה מעניינת- המתופף הראשון של פו פייטרס (אפשר לראות אותן בקליפ של "big me") עזב במהלך הקלטת האלבום הראשון ודייב גרוהל השלים ת מלאכת התופים החסרה לאלבום.

למעלה