שוב אני רוצה לשאול משהו חח אפשר ?

עדן254

New member
שוב אני רוצה לשאול משהו חח אפשר ?../images/Emo3.gif

אז רציתי לשאול ..יותר נכון לשתף על בעיה שיש לי ושאלתי האם טיפול במוח אחד יכול לעזור .. התמדה ----זאת בעיה גדולה אצלי , אני עם כל הרצון שלי לא מצליחה להתמיד בכלום בחיים שלי , לא במקום קבוע בעבודה , לא בזוגיות ...אפילו לא בדברים הכי קטנים של היומיום - למשל החלטתי שאני חוזרת לעשות ספורט ושאני צריכה לקבוע ימים מסוימים ולהתמיד ..לא מצליחה..בהתחלה עושה בהתלהבות בשבוע הראשון 3 פעמים כמו שקבעתי עם עצמי ובשבוע השני כבר עושה פעם אחת ובקושי ..במקום עבודה אחרי 5 חודשים (כמעט קורה לי בכל מקום עבודה)אני עוזבת או גורמת שיעזיבו אותי ..הבוסים שלי כולם אבל כולם משבחים אותי על העבודה הנפלאה שלי ושאני כשאני נמצאת במשרד אני נותנת את הנשמה אבל כולם מתלוננים על בעיה 1 - שאני בקושי מגיעה לעבודה ונעדרת המון ...יום כן באה ויום לא ...אף אחד ממקומות העבודה שעבדתי בכולם לא מתלונן על העבודה שלי בפועל ועל איך שאני מתפקדת בעבודה וכולם אומרים שאני חכמה מאוד ומקסימה ובזכות הקסם שלי והחוכמה ברוך ה' אוהבים אותי בכל מקום הבעיה היחדיה שאני לא מתמידה.....עכשיו אני לא עובדת ולא לומדת ולא עושה עם עצמי כלום ואפילו לא מבינה למה תפסתי שאננות ולא עושה עם עצמי משהו...
אחרי טיפול שני שהייתי במוח אחד לא הרגשתי השפעה עלי בכלל כמו בטיפול ראשון שנהנתי ממנו מאוד .........והבעיה שכרגע אין לי יכולת כספית לממן עוד טיפולים ועוד שאלה (אויש סליחה על כל השאלות המרובות ..
איזה קרציה אני
) ...כמה זמן אחרי טיפול ממשכים להנות מהטיפול ...ז"א לכמה זמן זה עובד והאם זה ממשיך לעבוד לכל החיים ...? הכוונה היא , האם מה שאנחנו משנים בטיפולים אלו כמו דפוסי התנהגות , להפטר מפחדים ודפוסי חשיבה לא טובים אחרי שמשנים אותם בטיפול מוח 1 האם זה מחזיק מעמד השינוי לטווח ארוך .........? אני זוכרת ב 2 הטיפולים שהייתי אז המטפלת אמרה לי אחרי שסיימנו את הטיפול שכבר קבלתי רווחים מהטיפול ואמרה לי באיזה אחוזים ואמרה שעד 4 ימים אקבל את כל הרווחים ...מאוד אהבתי את השיטה הזאת ומאוד הדליק אותי אחרי טיפול ראשון שחזרתי הבייתה וכאילו קרה נס והיחסים עם אמא שלי השתפרו 180 מעלות ! ....

בטח שאפשר ../images/Emo13.gif

תהליך עבודה יכול לעזור לכל הנושא של ההתמדה - להבין ולשחרר את אותם ארועים עם רגש שגורמים לך לחוסר יכולת להתמיד, ולאזן עם כלים שמתאימים לך בהקשר לנושא זה. בתהליך גם נעזרים בתכונות מולדות שיש לנו שיתמכו בתהליך. לעיתים קרובות הנושא שמועלה מוביל לנושא אחר שאם נעבוד עליו, ישתחרר אותו נושא מקורי. לגבי מה ששאלת על שתי הפגישות שעברת - איך שאני רואה ומבין את העיניין, אכן השינוי יכול להיות מהיר אבל זהו בד"כ רק הפרומו. הפרומו שיכול להראות לך איך הדברים יראו אם תשחררי את המתח הרגשי השלילי ותנתקי את הקשר שהמוח עושה בהקשר לנושא. אבל...עדיין דרוש תהליך ואימון ולכן בחלק גדול מהפעמים השינוי לא מחזיק לאורך זמן אם לא מתרגלים או ממשיכים בתהליך. כי מה לעשות, לא פשוט לשנות הרגלים של חיים שלמים בפגישה אחת. מקווה בשבילך שאכן יצליח לך ואותם יחסים עם אימך ימשיכו להיות טובים. דרך אגב - הנס הזה הוא ככל הנראה קשור לשחרור איזה הקשר שהמוח שלך עשה בקשר ליחסים עם אימך, השחרור גורם לך להסתכל על אימך מנקודת מבט אחרת. עדי

התמדה..............

אוי איזה קשה זה. אני לא מכירה הרבה אנשים שקל להם להתמיד -לאורך זמן רב. (כולל אותי..) יחד עם זה אני יכולה להגיד לך שאפשר לבנות תכנית עבודה שאת תכנסי להתמדה לאט. כלומר לא להתחיל במכה עם 3 פעמים ולרדת שבוע אחרי זה לפעם אחת... אלה לבנות תהליך שתוכלי להרגיל את עצמך להמשיך. ללמוד לראות איפה את מוותרת לך. לפי מה שכתבת אני מבינה שאת מוותרת לעצמך המון. אז את לדעתי צריכה להתחיל מממש בקטן. לאט לאט . ולתת לעצמך פרסים על התמדה של שבועיים על התמדה של חודש ולאט לאט להעלות את המרחקים. חוץ מזה חשבתי שאותי כדאי שתעשי רשימה של דברים שאת כן מצליחה להתמיד איתם. ולראות מה עושה אותם שכאלו. אני מקווה שתצלחי להתמיד הפעם צלילה

עדן254

New member
תודה לצלילה ועדי ../images/Emo140.gif

יש עוד משהו שהייתי רוצה שיצליח לי ואשמח לשמוע מה אפשר לעשות בנדון ...? לא מצליחה לעשות בדיקת שריר ..מאוד מעניין אותי העניין הזה ואולי זה יכול לעזור לי שאוכל לשאול את עצמי כל מיני שאלות על כל מיני דברים שאני מתלבטת עליהם ....זה לא עובד לי

בדיקת שריר עצמית

הי עדן. תראי........... לי לקח חצי שנה של לימודי קנסיולוגיה מגע תפקוד ללמוד לזהות את השריר. אני לא חושבת שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט זה משהו שצריך ללמוד אותו ולתרגל אותו. יחד עם זה למדתי את זה ב 2001 אולי התקדמו מאז :) חוץ מזה במחשבה נוספת לא נראה לי שכשיש למישהו כל כך הרבה קופצנים הוא יכול לעשות לעצמו בדיקת שריר ולהבין את התשובה מהתת מודע. נראה לי שנכנסים לפה פרמטרים שהם לא יוצרים את הכיול הנכון. אולי אני טועה.

מתחדשת1

New member
אולי בדיקת "מטוטלת גוף"

יותר קלה לביצוע עצמי? <מכירה את זה מטתא הילינג פשוט.. וגם דובר על זה פה בפורום מתישהו>

עדן254

New member
לא מכירה ..

היכן קונים ? בקשר לבדיקת שריר ניסתי פעם אחרת והרגשתי שיש לי תשובה של לא אז כאילו השריר חלש והיד נופלת ושיש לי תשובה של כן השריר חזק היד לא נופלת ובמקרה שזה עבד זה היה שאלה ששאלתי עבור מישהו שאני בראש לא ידעתי את התשובה וזה לא היה בשבילי - אבל שאני בודקת משהו בשבילי אני לא יודעת אם התשובה מגיעה מהראש (כי זה מה שאני רוצה שתיהיה התשובה) או מהבדיקת שריר....ונכון בהחלט לא ניתן ללמד דרך אינטרנט ...צודקת צלילה אני שומעת על אנשים שלומדים את זה בקורס למשך חודשים ...טוב ניסתי סתם לקבל טיפים
יהיה נחמד לעשות בדיקת שריר לפני שנכנסים למסעדה לבדוק אם נקי שם או משהו כזה ..חחחח

freearth10

New member
לא לשם כך נועדה בדיקת השריר!

היי עדן, הנה קנית את השיטה בזכותו האדיבה של עדי
ולי ניתנת ההזדמנות לבדוק אם למדתי אתמול משהו...
/www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1999&msgid=114597921
מאיה

נראה לי שלמדת :) אבל...

האם את גולשת במערכת הפרומים הישנה ? ומדוע אני שואל... כי במערכת החדשה שמדביקים את הלינק זה יוצר קישור כחול, לחיץ וישיר לכתובת ואילו אצלך הכתובת נשארה לא לחיצה וההודעה היא מהמערכת הישנה. מקווה שהובנתי

freearth10

New member
אין לי שמץ...

איך אני יודעת אם אני גולשת במערכת החדשה או הישנה? ואיך מתחברים לחדשה? במערכת החדשה אני כבר לא צריכה למחוק אתה-http?

freearth10

New member
אני דווקא רואה את הלינק בכחול

נו שויין, נראה לי שמיציתי את כמות הטכנולוגיה ליום אחד, בעצם לשני ימים ברצף...
על כל פנים!
מאיה

מתחדשת1

New member
../images/Emo127.gif הזדמנות ../images/Emo13.gif

כל הכבוד מאיה! הקישור החיצוני עבד, רוצה לנסות גם מחרוזת בגוף ההודעה?

היי צלילה

דבר זה לא התפתח מאז 2001 ואת צודקת במה שכתבת. אם בדיקת השריר היתה יכולה לזהות ולדעת הכל אז בעצם מה נשאר לנו, רק לשאול את השריר ולקבל את כל התשובות ? יאללה אפשר לנוח
ולמרות זאת, בדיקה זו היא נפלאה, ממקדת ומדוייקת אשר עוקפת את מערכות האמונה ומחברת את המודרך לאמת האישית שלו. אבל רק בתהליכי העבודה שאנו סוגרים מעגל חשמלי עם המודרך ובודקים את המיספרות המוח לקבל תשובות מבנק הזכרונות אשר במוח. עדי

אכן. זוהי בדיקה נפלאה.

ואני התכוונתי שלדעתי אי אפשר לעשות אותה כבדיקה עצמית במיוחד מישהו שהוא לא מיומן. אולי פעם אחת בסוף אני אהיה ברורה....

היי עדן

ע"פ גישת מוח אחד בדיקת שריר עצמית מדייקת ב 50%
אז ברוח הגישה (וכפי שכתוב בספר כלים מקצועיים) - לא כדאי לעשות בדיקה שרמת דיוקה 50% - כדאי לבחור ולקחת את האחריות על הבחירה, מקסימום אם תראי שהיא לא מתאימה לך תשני אותה. באופן אישי אני מעדיף לשמור את בדיקת השריר רק לתהליכי העבודה. ביום יום אני בוחר. איני חושב שזה נכון להשתמש בבדיקת השריר כאל משהו שכל התשובות לכל שאלה נמצאות בה. בדיקת שריר היא כלי נפלא ומדוייק לשימוש בתהליכי עבודה! עדי

למעלה