שוברת את הראש (לא מילולית)

Jazz Singer

New member
שוברת את הראש (לא מילולית)

למי שזוכרת, שאלתי פה על מתנה לחבר. זה עדיין לא לחוץ כי יש קצת יותר מחודש אבל אין לי שמץ מה לקנות לו. הוא לא אוהבת קיטש וירדתי מכל עניין הערכות. אני רוצה משהו שימושי אבל בכל זאת שיתאים להגדרה של "מתנה לבן זוג" פרטים: הוא יהיה בן 26. 3 שבועות לפני זה אנחנו חוגגים שנה וחצי. הוא לומד תואר שני במדעי המחשב וגם עובד בזה (לא יודעת כמה הוא יאהב גאדג'טים). הוא מנגן על גיטרה (אבל כל דבר שקשור לזה איכשהו נפסל). הוא מתלבש מאד פשוט ולכן פסלתי בגדים. לא משתמש בבשמים ולכן גם זה לא רלוונטי (ואני לא אקנה לו דיאודורנט). בבקשה

Jazz Singer

New member
עוד דברים שנפסלו ששכחתי

הופעה שהיינו ביומולדת הקודם שלו. סופ"ש בצפון שהיינו לפני כמה חודשים. חשבתי על סרט בVIP של הסינמה סיטי אבל זאת לא מתנה וגם חשבתי על עכבר+מקלדת אלחוטיים אבל זה לא עונה להגדרה של "מתנה לבן זוג"
.

SשקדS

New member
אני זוכרת את השרשור שלך! כנסי פה

הכנסי לפה! זוכרת את החישגד אהבה! אין לי ממש רעיונות לפרס שהוא יזכה בחישגד אבל זה יכול אולי לתת כיוון! לא יודעת אם עזרתי אבל אני מק
לך!

Jazz Singer

New member
זה מאד יפה

אבל אני לא כל כך מוכשרת לצערי מה גם שלא נראה לי שזה הכי מתאים לו.

מה הוא אוהב??

מהדברים שפסלת הבנתי מה לא ופחות הבנתי איזה כיוון כן
מה הדברים הקטנים שהוא אוהב לעשות,דברים שחשובים לו? לדוגמא- ביום הולדת של חבר שלי שברתי גם אני את הראש.. הוא לא אוהב שגרתי ולא חסר לו כלום אם כן,הוא קונה לעצמו וקיטש זה לא אף אחד משנינו.. בסוף החלטתי שחוויה יהיה הדבר הטוב ביותר שאני יכולה להעניק לו ביום הזה והלכתי על יום מלא חוויות: פיקניק במקום מבודד,ספורט אתגרי,הפתעה עם עוגה ונרות,סרט בסינמה סיטי ו..מסיבת הפתעה עם כל החברים לקינוח הוא היה מאושר,לגמרי. זו רק דוגמא,אבל זה כיוון המחשבה שלי: ממה הוא הכי ישמח: משהו זוגי/אישי/שימושי/חוויתי/אתגרי ?? ומשם יהיה קל יותר לפתח רעיון..

Jazz Singer

New member
דג מצוייר, ניק מדליק!!

תודה על הרעיונות. חשבתי על מסיבת הפתעה ויש מצב שזה יצא לפועל אבל זאת לא מתנה, גם לא סרט בסינמה סיטי והוא לא בקטע של ספורט אתגרי. אני מעדיפה שזה יהיה משהו שימושי. לגבי מה הוא אוהב, בעיקר מחשבים ומוסיקה כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי.

קודם כל תודה../images/Emo9.gif

לגבי מתנה: ברור שסרט או מסיבת הפתעה הן לא המתנה.. מסיבת הפתעה ארגנתי כי ידעתי שזה ישמח אותו מאוד ויפתיע אותו מאוד (הארגון היה קצת מסובך ולכן..) זו היתה דוגמה לכך שניסיתי לקחת בחשבון דברים שהוא לא מצפה להם ויהפכו את היום למיוחד,מעבר לדברים שהוא אוהב. כל ה"מסביב" הופך את היום לחוויה וזה הדבר שהיה הכי חשוב לי,מעבר לדבר החומרי. אני מנסה לחשוב שימושי,מקורי ובמסגרת התחביבים-קצת קשה.. במחשבים אני מבינה מעט מאוד ולכן קשה לי לחשוב על מתנות שימושיות שקשורות לתחום... מוסיקה-אולי פטיפון(יש להשיג בחנויות יד שניה למינהן) ותקליטים של מוסיקה אהובה עליו?? אח שלי עוסק במוסיקה וקנה לעצמו סט כזה ומתלהב ממנו(הוא טוען שהאיכות אחרת לגמרי..) אממ...אני אנסה לחשוב עוד ואחזור אלייך

Jazz Singer

New member
זה רעיון ממש מדליק

אני אחשוב על זה (למרות שאין לו יותר מדי מקום לזה). אשמח לשמוע עוד רעיונות

עינב87

New member
עיון שקשרות למוסיקה ובכלל לבני זוג

להכין לו דיסק מוזיקה להזמין לו שי בהפתעה שיכנו יכתוב וישמרו במיחוד בשבילו לפי פטים שתתני לעשות פיקניק ביחד להכין אלבום ברגות עם מתנות קטנות עינות של מושי לקנות לו שעון

מקווה שימצא מקום../images/Emo3.gif

הפטיפון+ תקליטים באמת מתנה מדליקה בעיני.. יש גם פסלונים שונים של כל מיני נגנים יכול להיות נחמד כתוספת לכל מתנה, אבל זה דורש חיפוש הכל מיני חתונות כדי למצוא משהו יפה באמת לא עולים לי עוד דברים מיוחדים שקשורים במוסיקה.. אז כדי להמשיך לעזור אני חייבת להמשיך ולהציק
: יש אולי דברים שדיבר עליהם שהוא רוצה לקנות? שחסרים לו? משהו שבדיוק התקלקל/התיישן? זה ממש כייף בעיני,להצליח להפתיע במשהו שבדיוק צריך או שעדיין לא הספיק לגלות שהוא צריך... אולי תחביב חדש שהיה שמח לפתח? בישול/שפות/תחום לימוד חדש/טיולים ?? אני יודעת שהעליתי יותר שאלות מרעיונות .. מקווה שאולי זה משהו מזה יתן לך קצה חוט שניתן יהיה לפתח..

Jazz Singer

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

דברים שחסרים לו, הוא היה שמח מאד על כבר ומקלדת אלחוטיים כפי שרשמתי. תחביבים חדשים אין לו (הוא התחיל ללמוד תואר שני והוא עובד ואין לו יותר מדי זמן פנוי). חשבתי לחפש לו פיסלון יפה של גיטרה אבל זה לא נראה לי מספיק.

היי דידי..את כבר../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

יש לי כמה רעיונות.. את יכולה לקנות לו פסלון של
ועוד מתנה שתיהיה לו שימושית - מקלדת מגומי [תמצאי בחנות אינטר] או שאת יכולה לקנות לו כמו שהציעו - שעון יד
זה מאוד יפה
מאוד שימושי
ובכלל בכלל לא קיט'צי
מה דעתך שלללללך
אולי חליפת ספורט יפה
זה שימושי.. תגידי, יש לו איזה משהו בבית שהיית מתה להיפטר ממנו
אם כן, תיקני לו אותו דבר רק לטעמך
, לא אה
אוף
איזה קשה ה---- הזה
טוב אני אשן על זה.. לילה טוב בובה

avivit28

New member
אולי שרשרת עם חריטה יפה

הקדשה אולי באמת שעון .... ? מתנה לא חייבת להיות חומרית גם מסיבת הפתעה זה סוג של מתנה אני ערכתי לבעלי יום הולדת במנחת ען ורד מסיבה ענקית שעלתה (כמה שעלתה) לא קניתי לו מתנה (למרות לפני שבועיים קניתי לו 2 זוגות משקפיים זה נחשב מתנה???) חחחחחחחחחחחחח בקיצור המתנה הכי יפה שאת יכולה לתת לו זה אות כל האהבה שיש בך וחוץ אולי באמת תכיני לו סרט חברות שכשהוא יפתח את המחשב הוא יראה את זה? בהצלחה ניסיתי

Jazz Singer

New member
הוא לא הולך עם תכשיטים

יש לו שעון פשוט מאד שהוא מאד אוהב. אני עושה לו מסיבת הפתעה, לא משהו ענק אלא אינטימי עם כמה חברים אצלי בבית. אני מעדיפה לקנות לו משהו שישאר ושיהיה לו שימושי. כזה הוא, בחור פרקטי. בכל מקרה כבר גיבשתי כמה רעיונות, תודה.

יש לי משו מהמם בשבילך..

משהו שאני עשיתי,חבר שלי חולה על עופר לוי,אז לקחתי שיר שלו,הלכתי לאולפן והקלטתי תצמי(יש מלא אולפנים כאלו,הסיפור בהם גג עד 500)רוקדת לצלילי המוזיקה,והשיר,והאולפן הביא לי קטע של ברכה שעופר אומר וחיברו לי אתזה,העריכה היתה מהממת,אפשר לעשות מיליוני דוגמאות..הוא חזר הביתה לבית חשוך,רק נרות רומנטים מאירים,שולחן ערוך והדיסק מופעל בטלויזיה עם השיר שהוא אוהב,חברה שלו שמקדישה לו ריקוד ואחכ עופר ברכה..הבית היה מלא ורדים בריצפה,בקיצור סופהדרך..זה רומנטי ומקורי.אחכ רקדנו יחד.בקיצור נשמעתי מבולבלת לאלה,זה השעה שלי.אז קחי מכאן מה שבא לך.ברכותי

Jazz Singer

New member
לצערי זה חורג מהתקציב שלי

דווקא חשבתי על זה אבל זה יותר מדי בשבילי כרגע.

למעלה