שואל שאלה

קמצן

New member
שואל שאלה

טוב אני שואל בפורם של הסדירים,כי מן הסתם הרוב כן יוכל לתת לי תושבות יותר מדויקות בכל אופן יש מצב שהצבא מייעד אותך לחיל קרבי ולכן לא תקבל זימונים למקומות אחרים,אלא רק לדברים רלוונטים כמו יום סיירות וגיבושים? אני שואל כי בתקופה האחרונה חברים שלי מקבלים מלא זימונים למודעין ולעתודה וכל מה שאני יודע זה שאני אקבל יום סיירות.לכל החברים שקיבלו את הזימונים הנל אין פרופיל גבוה ורצון לשרת בקרבי.. עכשיו או שאני סתם טיפש ולכן אני לא מקבל כאלו זימונים או שזה מהסיבה שרשמתי בהתחלה? אגב לפי התאריך הזמני שקיבלתי אני יכול לדעת אם אני מיועד למחזור גיוס קרבי?

d_style

New member
תגובה

אם אתה מיועד לקרבי, ויש לך פרופיל קרבי, לא תקבל מין הסתם זימונים למודיעין או ליחידות המחשב, לשם בד"כ מזמנים בעלי פרופיל לא קרבי (למעט יוצאים מן הכלל).

La Bamba

New member
לאו דווקא

אני מיועד לקרבי עם פרופיל 82 (כן, כן, מתגייס במרץ צעיר ופעור). קיבלתי מיונים ליחידת מחשבים של מודיעין אבל לא רוצה תיכנות. מיונים לשחקים ולתלפיות שעפתי מהם אחרי כמה שלבים. פסגות ועתודה, שבסופו של דבר חתמתי ויתור על עתודה. יש זימונים שלא תקבל עם פרופיל קרבי, אבל דווקא אלה שציינת כמו עתודה לא קשורים לפרופיל. זה שלא קיבלת זימונים לא אומר שאתה טיפש או משהו, יכול להיות שהצבא פשוט מפספס אותך (ואני מכיר כמה אנשים מאוד מוכשרים שזה קרה להם), צור קשר עם האיתור של חמ"ן או שתבקש טפסי רישום לעתודה מהלשכת גיוס (אם אתה לא מתאים להם הם יגידו לך).

למעלה