שואלת שוב: האם יותר מדי א. אפייה גורמת לכעכים

  • פותח הנושא lib3
  • פורסם בתאריך

lib3

New member
שואלת שוב: האם יותר מדי א. אפייה גורמת לכעכים

להיות קשים? הכנתי כעכים מבצק בסיסי ופשוט: כוס וחצי קמח, כפית אבקת אפייה, רבע כוס שמן ורבע כוס מים {הכמויות קטנות כי זה לאדם אחד} והכעכים יצאו קשים. פעם קודמת הכנתי ושכחתי לשים א. אפייה והן יצאו טובות מאוד
 

lib3

New member
זו אכן המסקנה המתבקשת, אך לא.

הוצאתי אותם כשהם עוד היו לבנים. השאלה שלי היא יותר האם א. האפייה משפיעה על משהו נוסף מעבר להתפחה?
 

Chronicle

New member
היא לא אמורה בעיקרון.

האם מדובר בכעכים שמבשלים במים ואז אופים או יותר מין עוגיות מלוחות ופריכות?
 
למעלה