שואב אבק של iRobot

בונדית

New member
שואב אבק של iRobot

יש לי חתולה בבית ונמאס לי מכל השיערות והלכלוך קראתי בכל מיני מקומות על השואב ואשמח לשמוע ממי שיש לו. תודה

B0NB0N

New member
אני חולמת על שואב כזה

הוא מדהים. יש לחברה שלי כזה והבית שלה נקי תמיד משערות - כאילו מישהו שטף אותו לפני רגע. מומלץ ביותר. אם היה לי כסף, הייתי קונה - אבל כשיש לי כסף זמין, אני מעקרת ומסרסת חתולים........ אז בינתיים מסתפקת במטאטא הגומי שלי.

בונדית

New member
שמחה על ההמלצה

ראיתי באתר היבואן www.irobot.co.il מספר דגמים. נראה לי ששווה את המחיר בשביל הניקיון, החסכון בזמן וכמובן כאבי הגב הנלווים לניקיון התמידי. בקרוב המלצות ממקור ראשון.

B0NB0N

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif אני בינתיים רק חולמת

לא מרשה לעצמי להתפנק........... אבל, אין לי תלונות. כמו שאמרה מישהי לפני שבועיים: בית צריך להיות נקי מספיק בשביל להיות בריא - ומלוכלך מספיק בשביל להיות מאושרים בו.

בונדית

New member
אני עכשיו מחכה לרובוט השוטף

בדקתי בחברה ואמרו לי שצריך להגיע בקרוב. מחכה בקוצר רוח. איך ההורים שלנו הסתדרו בלי כל הדברים האלה???????

kittieCat

New member
יש לי כזה ../images/Emo13.gif

אחלה דבר רק צריך לנקות אותו אחרי כל שימוש

belli80

New member
יש לי!! ../images/Emo99.gif

לא רוצה להישמע כמו פרסומת, אבל אני לא מבינה איך חיינו קודם..
אמנם היה שבוע של בהלה ושל נשיפות, אבל בסופו של דבר כולם התרגלו לנוכחות שלו, ובקושי מגיבים אליו... אצלנו הוא עובד כל יום, מנקה את כל הדירה, חוץ מאיזור הארגזים של הקטנות שמתוחם ע"י סמן של אינפרא -אדום. מדהים ומביך לגלות כמה ג'יפה הוא אוסף על בסיס יומי, ומגעיל לחשוב שחיינו עם כל זה עד עכשיו ולא ידענו... זה לא פותר לנקות את השירותים, את המטבח או אבק מכל החפצים בבית, אבל בהחלט בהחלט מוריד מהעול, ושואב את רוב השיערות שבבית... המכישר שאנחנו קנינו הוא מדגם "PETS", שיש לו מחסנית גדולה יותר. אם קונים חמישה מכשירים ומעלה היבואן (שיושב ביהוד) עושה הנחה של משהו כמו 5%. כרטיס "חבר" נותן הנחה גבוהה יותר, אבל אין כפל הנחות. בקיצור - ממליצה בחום!!!

למעלה