שד בעץ (נסיון שני )

Amitharb

New member
אני ממש השמח לתגובה

פשוט אין לי מושג אם להפסיק או להמשיך לנסות

shuval

New member
אם אתה רוצה לקבל תגובות

נסה לצלם פרחים/זבובים/פרפרים/חתולים. ואם אפשר, אז במקרו. התמונות האלה פשוט סוחטות הכי הרבה תגובות.

alon oak

New member
מה זה אמור להביע-?? ../images/Emo221.gif

בואנה -"שובל"? מה נסגר-הבנאדם צילם משהו-עזבי איך יצא או מה עם התמונה, ואת אומרת לו לצלם משהו אחר , נושא אחר, רק כי כולם מצלמים את זה כדי שאנשים יגיבו?! אני ממש ממש מופתע-לא העלתי בדעתי לשמוע דבר כזה-מה זאת אומרת?, לצלם כמו כולם, להעתיק כדי שייתייחסו?!.... וואו....מה שאמרת לו, זה פשוט עצוב....פפפ
*ובקשר לצילום-הרעיון נחמד מאוד, אבל התמונה נראית ממש לא איכותית-נסה לצלם שוב, שהתמונה תהיה חדה יותר....מפוקסת יותר , היא מטושטשת כאן... ואני חושב שלא הגיבו גם בגלל הצילום עצמו שהוא לא טוב כי הוא מטושטש ווגם כי העיניים הן עריכה , הן לא היו בצילום מלכתחילה...

Amitharb

New member
לא רוצה להעליב

אתה לא מזהה ציניות (זה דווקא תכונה טובה במחשבה שניה) ודבר שני התמונה לא מטושטשת!!! תבדוק את המסך שלך

alon oak

New member
האמת-הרבה מאוד לא היום..חחח

חוצמיזה-אני אישית כבר די סולד מתמונות מאקרו של דבורים פרחים וגו'קים... מעדיף תעולם בגודל טבעי חחח

z2s3

New member
הבעיה עם התמונה הזאת , לדעתי ,

היא שהיא חסרת מיקוד ( לא פוקוס..)...העין מטיילת על פני המרקם הקונפיגורטיבי הזה , ולא מוצאת נקודת התייחסות . מה שאתה ראית שם לא עובר , והמרקם עצמו לא מספיק להעביר מסר כלשהו...

alon oak

New member
ומה הפירוש של פוקוס בעברית?!../images/Emo126.gif

...מיקוד...הפירוש הוא מיקוד.

z2s3

New member
אגב , זה לא שייך , אבל הנה לך עוד

דוגמה לדלות השפה העיברית...אני בטוח שיוצאי רוסיה פה יוכלו לתת לנו לפחות 4 וורסיות שונות למילה מיקוד ע'פ כוונת ההגדרה... כשאתה אומר למישהו שהוא לא ממוקד , אפשר להתכוון ליכולת הריכוז שלו , וגם לפיקוס בצילום שלו סימולטאנית...עיברית שפה דלה...וגם קשה...

Amitharb

New member
אני לא רוצה להישמע מתרץ

אבל בשביל המיקוד שמתי עיניים זה לא עזר?

m m e r a v

New member
לא כל כך..

אגב, אני מאוד מאוד אהבתי את הרעיון!!! אתה חייב לנסות לעשות זאת יותר מוצלח.. (אני רוצה לראות את זה.) ניראה לי שהנסיון הראשון היה יותר טוב.. תנסה לצלם את הקודמת שוב (פחות מטושטשת.) בשחור לבן.. ותוסיף טיפה צבע לעניים.. (ניראה לי שזה ימקד..) בבקשה תנסה, אני רוצה לראות.
מירב.

למעלה