שדרוג תמונה קיימת,

שדרוג תמונה קיימת, ../images/Emo53.gif

ברצוני לשדרג את המסגרת של התמונה שתלויה אצלי בפינת האוכל. התמונה היא גובלן שאני הכנתי לפני המון...המון זמן ולא מוכנה כל כך מהר לוותר עליה, לכן החלטתי שאולי עם שידרוג מתאים למסגרת, אוכל להחיותה. המסגרת הוכנה בעבר מבד יוטה, אני חושבת, כשמסביב עץ. האם יש לכן הצעות לשידרוג?? והנה התמונה במלוא הדרתה
מלי

מושית10

New member
איזו טלפתיה. גם לי יש מסגרת כזו

לתמונת גובלן ענקית ורבת שנים שאינני יכולה להיפרד ממנה, וגם אני רציתי לשנות אותה רק שאין לי שום רעיוןמעניין...

sharonit3

New member
אולי עם משחת עיצוב מסביב על מנת לתת

קצת אופי אחר למסגרת? או שדמוי גלים, או כמו שפריץ? ועל זה צבע כלשהו?

אז...מושית10, אולי נחשוב ביחד ../images/Emo8.gif

וננסה לעלות על איזה רעיון מקורי שיתאים לשתינו, מה דעתך??? מלי

t42

New member
../images/Emo13.gifאז ככה../images/Emo13.gif....

...הגובלן מאוד יפה ,,והצבעים עזים ,,,ולכן נראה לי שעיצוב המסגרת הנוכחית עם משחת עיצוב וכדומה ,,עלולה ליצור יותר מידי תנועה וצבע ,,,ולכן הייתי מציעה ,,,לקחת דיקט שגדול מהמסגרת בכ10 ס"מ מכל צד,,,ולהדביק[גם למסמר היטב
..] את התמונה כולל המסגרת,,!! על הדיקט,ונוצרת מסגרת מדורגת וגדולה!,ועכשיו מה שנותר זה משחק צבעים,,,אפשר לצבוע את המסגרת המקורית בגוון כהה ואת הדיקט מאחור בבהיר,,,,או להיפך,,,אפשר לצבוע מבהיר לכהה בגוונים בהדרגה,,,ואת הצבעים אפשר להתאים לגוונים שבגובלן,,,,החל מבורדו,,ועד גווני שמנת ,,אפשר פס של זהב...ועוד ועוד..,וכאן באמת השמיים הם הגבול
...
....המטרה היא ליצור רקע שקט לגובלן הצבעוני....
אז מה את אומרת?
שנה נהדרת וטובה..

t42, תודה על הרעיון שלך, אבל../images/Emo13.gif

התמונה גם כך די גדולה בשבילי 70X60 ואני לא חושבת שארצה להגדיל בעוד כ-10 ס"מ. אנסה בכל זאת לצבוע בגוונים שיש בתמונה ונראה מה יצא לי. מלי

מושית10

New member
קדימה..בואי נחשוב ביחד. הבעיה היא

שכל פעם שאני רואה את התמונה לא עולה לי שום רעיון מקורי. צריך לזכור שהמסגרת לא צריכה להיות דומיננטית אלא הגובלן. הגודל של התמונה שלי הוא 120x60 (לא מאמינה שעשיתי אי פעם כזה גובלן גדול, ועוד תמונה של פיקסו)

אני הייתי עושה ככה.....

מורחת את המסגרת בחומר מקשר. על זה צבע בהיר ממשפחת הקרם-שמנת. פיצוצים עדינים עדינים בזהב. מה שיתקבל לדעתי זה קוטרס מאוזן בין שלל צבעי התמונה למסגרת העדינה. גם יישמר היושן שלה ולטעמי הפיצוצים מאד מאד מתאימים למקרה זה. בהצלחה.

מושית10

New member
אתי, אצלי לפחות החלק של העץ במסגרת

מאד קטן והשאר יוטה, כך שאין מספיק מקום לפיצוצים ופיצוצים על יוטה - לא נראה לי שאפשרי. הבעיה היא לגבי היוטה אם אפשר לצבוע באלו צבעים?

לא ניראה לי שזו בעייה....

ברגע שמורחים על היוטה חומר מקשר היא כבר לא יוטה יותר ואפשר לעבוד עליה עליה איך שרוצים. מקסימום, על החומר המקשר צובעים פעם פעמיים בצבע אקרילי לבן וזהו.

מושית10

New member
אעשה נסיון על חתיכת יוטה שיש לי

בבית ונראה איך יצא. בכל מקרה, תודה על הרעיון.

למעלה