שב"ש לכולם .. :)

שב"ש לכולם .. :)

במרחק של שני מטרים .... צופה בה ... נערתי ... קסם שעוד אין קוסם שראה אותו .... ולא אוזן של סופר שמעה בו ולא נביא שהכליל אותו בספרו .. מסתכלת עליי ... עם חיוך .. מתוק .. שובב ... חיוך שרק מלאכית יכולה לקשט בו את פניה ... והאם יש מלאכיות בכלל ??? .... עכשיו אני מאמין שכן ... היא הראשונה והאחרונה ... חושך שיערה מוביל אותי למקומות רחוקים.... מקומות שרק אני הייתי שם ... מקומות שאהבתי להיות שם .... פסיעתה היא מגע אלוהים על האדמה ... בכל צעד יש ברכה ... ומשכב רגלה ריפוי לכל הכאב ... מרגיש בנוח ... כשאני מודע לזה שהיא תקרא את מילותיי ... שתשוטט בין שורותיי .. שתבשם את מחשבותיי .... אני לא סופר דגול .. ולא פילוסוף שנון ... לא רב קדוש ולא דיפלומט מחוספס ... הנני אדם... שהאהבה כבשה אותו .. ואיך לא ... יכולתי להאמין שהפירמדות לא קיימות .. ושהמצרים לא הובילו את הסלעים דרך הנהר ... גם אחרי שראיתי את זה יכולתי להאמין שישו לא נצלב .. והתלמידים שלו הם רק אשליה וחלק מדמיונו של סופר מתקופת הביניים .... גם אחרי שראיתי את הנצרות .. יכולתי להאמין שמשה אין לו עשרת הדברות .. ולשרה אין ילד שקראו לו יצחק ... גם אחרי שלמדתי את התנ"ך .. יכולתי להאמין שאין למוחמד האנאלפביתי את הקוראן .... והמאמינים הם רק חבורה קטנה ... גם אחרי ששוייכתי לו ... יכולתי להאמין שלנצח נצחים אני אחיה ... וכל הקברים האלה הם רק פסלים להסוואה ... גם אחרי שקרוביי מתו ולא יחזרו אך איני יכול להאמין ... שיש עוד מישהי שכה אוהב אותה כמו הבחורה שלי ... והיופי מתפזר לו סביבי מכל הכיוונים .... גם אחרי שהיו לי בחורות .... היא ... תקוות אלוהים על פני הארץ ... שליחת הנביאים לאנושות ... היא .. אהובתי הבלתי מעורערת ... לו נתנו לשטן לבחור בין להחריב את העולם או להתאהב בה ולעזוב את החורבן .. היה מתאהב בה .. ונהפך למאמין הגדול בעולם ... וזה בזכותה

תגיד לי שזה

בשבילי:) היי אני גם מלאכית:) אם אתה אוהב אותה כמו שאתה כותב אז אתה גדול מהחיים תראה לה מה שכתבת.. לא תתאכזב מהתגובה וברוך הבא

אנושית~

New member
אווו איזה כייף לה

שיש לצידה אחד כמוך שיודע להעריך אהבה מהי ומילותיך מפזרות אבק קסמים מקסים שלא תחסרו אחד לשנייה לעולם ברוך הבא אלינו מופ..נשמח לקרוא ממך עוד

למעלה