שבת שלום

דרו

New member
שבת שלום

קודם כל...בקשר לתאונה - קראתי עכשיו - ואני מה זה שמחה שלא קרה דבר !!!! מבינה את הדאגה... אני דואגת תמיד לאהובי - ומפחיד אותי לעיתים...אבל טוב שלא קרה דבר. שישי בערב - צלצלתי לחברה והזמנתיה לכוס תה (אני לא שותה קפה)... והיא תבוא... אתמול בבוקר נתקלתי ב'הוא' וזה עשה לי לא טוב - בכיתי בפניו...כעסתי על שעשה ביום ג (כשלקחתי הדואר) הוא היה ךא נחמד בעליל - כולל שטרח לפרט לי בליינד דייט שהיה בו... (התחושה היתה ששיקר - אבל מה זה משנה) זה עשה לי לא טוב...הוא קם והלך... אני חזרתי הביתה חלשה והתקשרתי לחברה (זו שתבוא עוד מעט) וביקשתי שתהיה נוקשה איתי... והיא אמרה מה שהיה כל כך נכון "את מסרבת להיפרד" וידעתי שזה נכון... הפחד הזה של להיות לבד... אז החלטתי שלמרות שיש עוד כמה דברים קטנים לא גמורים - (ארון שלי שאצלו וכמה חשבונות) אני מכבה את העסק מבפנים... יכאב ויהיה לבד - אבל אין ברירה - כי אם אני רוצה להמשיך הלאה - חייבים לעבור דרך הלבד הלא נעים הזה... הוא החל שולח לי SMS כל שעה אתמול. הנוסח: "מקוה שאת בסדר, סליחה אם פגעתי." הוא לח את אותה ההודעה כל הזמן...והחלטתי לא לענות... א. הרי מי שבאמת מתנצל - יכול לעשות זאת לא בפחדנות. ב. מה בדיוק יש לי לענות על זה? ג. די כבר עם התקשורת הזו - זה לא מביא לשומקום. התלבטתי אם לומר בריש גלי "די, לא רוצה לשמוע ממך" אבל החלטתי שעדיף פשוט לא לענות - . זהו.. אז אני באמת נפרדת - וצריכה לחזק את האמונה שמה שיצטרך יקרה. פונים אלי גברברים באתרי הכרויות... אולי אפשר להתחיל להתראות איתם. מה איתכם? והאם אני עושה את הדבר הנכון לדעתכם? (בלא להגיב - הכוונה ) ולמה לעזאזל הוא שלח לי את ההודעה הזו 7 פעמים אתמול ? ולמה היום לא? ולמה אני מתעסקת בזה ? ואיך, למען השם, אפשר להפסיק לחשוב עליו? דרו

רו נה

New member
דרו - שבת שלום

נפרדת ממנו, עדיין קשה, ממרחק אנחנו נוטים לפעמים לשכוח את מה שגרם לנו ללכת ולזכור את הימים היפים. אל תשכחי שהיה לך רע איתו, את היית עם אדם אגוצנטרי שלא העניק לך כמעט דבר. אני הייתי נוקטת בהתנתקות, מסיימת עם החשבונות, לוקחת את הארון ולא עונה להודעותיו. למה לחטט בפצע? דיברתם פעמים רבות, אמרתם את כל שצריך היה להאמר, אין צורך בשלב הזה להיות בקשר וזה בשביל הבריאות הנפשית שלך. מה איכפת לך מאיזו סיבה הוא שלח את אותן הודעות מספר פעמים. רק דרו צריכה לעניין אותך... אם את מרגישה שאת יכולה להתחיל לצאת לבליינדייט - עשי זאת, למה לא? שבת מקסימה לך

דרו

New member
תודה רונה

איך שמחתי שכתבת לי... אתמול בערב באה חברתי - זו שהזמנתי אלי... היו לנו קצת שיחות נפש וישבנו על המרפסת שלי וקצת בכיתי...וזה ניקה מאד... בשלב מסוים - בחצות בערך, הייתי במין קריז - פתאום לא היה נעים לי שאני לא עונה...כי הרי זו לא אני... אני תמיד קפצתי לדום...והתחילו לעלות אופציות.. עד שחברתי, מעתה והלאה, חסידת אומות עולם - אמרה לי " בואי נראה על מה תעני לו" הוא הרי כתב - "מקוה שאת בסדר, סליחה אם פגעתי." זו הרי אפילו לא שאלה... וחוץ מזה אם פגע - תראה שיש לך ביצים ותופיע עם זר פרחים ענק... אבל זה הרי כל העניין... לא מתאמצים... תפסנו חברה נוספת ויצאנו קצת. שתיהן אגב אמיתות שלו... והיה די משעשע - חישבנו את ההשקעה ב- SMS... 12 אגורות כפול 7... בכל אופן - עבר ה'קריז' - כן, זה ממש כאילו אני צריכה לעבור גמילה... ואיזה נפלא שיש חברות... הוא אגב לא שלח כלום כל אתמול - מה שאומר שיש גבול כמה הוא מוכן להישאר בלי תגובה. גם אני... אנסה לא לקחת את דברי בשבוע הקרוב - קצת שתופנם התחושה של המרחק - ועכשיו אני נוסעת לפסטיבל אבו גוש - . יאללה...שיהיה בוקר טוב. ושלא יהיה קריזים כאלה כמו אתמול... היום אתקשר למישהו ששלח לי הודעה אתמול... שבת שלום.

את מעסיקה את עצמך

עם חברות , יוצאת , גם קצת מבלה לפעמים הכאב מציף אותך וזה כל כך טבעי אבל זו הדרך הנכונה דרו (לדעתי). טוב שלא ענית וגם אל תעני ,כל שיחה איתו רק מחטטת בכאב ולא תרפה... את יודעת אני נקטתי בדרך "אלימה" עם עצמי כדי שהיצר להתקשר לא יגבר פשוט מ ח ק ת י את מספרי הטלפון שלו מכל מקום אפשרי כך שלא אוכל לחייג באופן אוטומטי, כך שאם הצורך הנוראי הזה לשמוע את קולו, לדבר איתו ,יציף אצטרך להתאמץ כדי לנבור בזכרוני או לחפש את המספר, ואת יודעת מה זה עבד!!! עוד יקח זמן עוד יהיו עליות ומורדות אנחנו כאן לתת לך
ת מ י ד

למעלה