שבת שלום

בוואריה

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

עכשיו כשכל דבר מונח במקומו והבית נקי העוגה בתנור הילדים ישנים
ואני מקולחת וריחנית
לוקחת לגימה מכוס הקפה
ויכולה לומר שסוף השבוע מתחיל נתחיל אותו הערב בארוחת חג אצל ההורים שלו בסוכה נמשיך מחר בבוקר עם אורחים לג'חנון אולי נקפוץ לבית הכנסת להקפות נקווה למנוחת צהריים טובה ובערב נקנח עם חברים בהופעה של משינה ופורטיסחרוף למרות שלא מתה על פורטיס ולסחרוף יש רק כמה שירים טובים שאני אוהבת האיש מת עליהם ורק לראות אותו מאושר, רוקד על הדשא בג'ינס וטי שירט שווה את החלק הזה של הכרטיס
ומשינה.... אוהבת עד מאד אז גם לי צפויה הנאה גדולה (היכונו לחוויות שאחרי חחחח) שבת שלום, חג שמח וסוף שבוע נפלא
ובשביל להכניס אתכם לאווירה הנה שלושה מהחביבים עלי בואי וניפול - משינה מילים ועוד מילים - משינה ניצוצות - סחרוף

קשוח31

New member
לא נורא, העיקר שאף אחד לא נעלב, חחח

אחלה שירים של משינה, יש עוד?

בוואריה

New member
הי קשוח

יש מלא שירים אנחנו כבר שבוע עושים חזרות חחחח חייבים להזכר בכל המילים שלא יהיו פאדיחות
איזה שיר תבקש תקבל

קשוח31

New member
יהיה נחמד ...

אהובתי למה לי פוליטיקה אחכה לך בשדות בדרך אל הים הכוכבים דולקים על אש קטנה להתראות נעורים (שנות התישעים) את לא כמו כולם שלג צח תחזור תחזור מה שתצליחי לארגן מכל אלה יהיה נחמד, תודה

מיקושה

New member
שבת שלום נשמאמוש../images/Emo23.gif

הכי אני אוהבת את ערב שבת אצל מאמא רוחמה.. ריחות התבשילים.. מוסיקה רגועה.. שמח וטוב פה.. ויש כאן תינוקת..

שבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

גם אני סיימתי את כל ההכנות לשבת, הילדים אפילו אחרי מקלחות
והבית בניחוח עוגת המנגו הנפלאה שיצאה לי :) משינה..איך אני מתגעגעת לימים ההם ..כמה אהבתי את הלהקה הזו :)) אגב אתמול היום במקום אחר דיברו על נשיקות, ופרסנו תמונות של שפתיים, אני לא אוהבת אודמים כהים או אדומים, אני יותר הולכת על חומים בהירים מבריקים או שקוף וזהו. לנסיון שמתי על עצמי אודם של פורים חחח של הבנות, צלמתי את עצמי ושמתי ואמרו שזה יפה
הקטע היפה שאפילו ארפי היה בהלם
שראה אותי עם הצבע הזה ואמר שיפה
, רק אני מזועזעת מהצבע ממש מוזר
, אולי סתם לא רגילה לצבעים צועקים, ואני בהירת עור מדי אז זה נראה לי זול עלי..לא יודעת..
מה דעתך? הנה צרפתי תמונה :) שבת שלום לך ולכולם\ן
ותעשו חיים מחר בהקפות אין הייתי רוצה גם להיות ליד בית כנסת מחר לנשק איזה ספר תורה
אחשוב על זה מרחוק :) תהני גם בהופעה, מחכה לסיכומים והסיפורים של אחרי, תמיד נהנית לקרוא אותך}{

בוואריה

New member
שבת שלום בלה

הנה פרומו לסיפור של אחרי: "היה כיףףף..." חחחח זה בטוח! האודם...זה לא באמת חשוב מה דעתי נכון? שימי מה שכיף לך

...Blue

New member
ואחרי שנת צהריים (כן כן הצלחתי) חחח

אני יכול גם להגיד שהנה סופ"ש שלי מתחיל עכשיו.. תהני ממשינה ומפורטיסחרוף.. "בואי ותני לי חזק את היד ונצא למסע מיסתורי ונחמד נחבק את הדובי נצייר עננים........" "אין קץ לילדות" :) שבת נהדרת

למעלה