מה שלומכם? אני עסוק עד מעל לראש עם התינוקת החדשה, ואת המוסיקה של אלביס החליפו בבית כרגע "ביבי מוצארט" ודומיהם. אבל זה כייף ואושר גדול. אני לא כל כך מאמין שביתי תגדל לאהוב את אלביס ומוסיקה של סיקסטיז (למרות שהיא תשמע הרבה בבית), כי לצערי היא תגדל לתרבות כוכב נולד, שבא כל יומים משתנה כוכב, והלהיטים תלויים במספר השמעות של שדרן רדיו בן 18. אז נראה לי שאני אשאר עם הייחודיות שלי בבית בנושא המוסיקה. אני ממשיך להיכנס לפורום ולהתעדכן לפחות פעם ביום. בי בינתים דורון
זה השיר הראשון שהכרתי יש גם את C'MON EVERYBODY, SUSPICIOUS MINDS, כל הקלאסיות למיניהם... אני לדוגמה מאז ומתמיד מאוהבת בשיר ALWAYS ON MY MIND. אולי אפילו DON'T BE CRUEL מצוין.
ודני,שירים יפים,תשיר לה שירי ערש מתוקים,, דורון,היא תאהב את אבאלה' ואת מה שהוא ישמע, אצלי זה כן השפיע,בני מורדי(34) "חולה" מוסיקה,וכשהוא התחיל לעבוד בגיל 14, זה הוא שקנה, הקליט,ודאג לכל מה שקשור לאלביס ובכלל,
קובץ נדיר של אינגלברט ששר את unchained melody בהופעה חייה בערך לפניי כ9 שנים בערך בגיל 60,אחד הביצועים הכי מדהימים בעולם של אמן אדיר לשיר הזה .זה גם אחד בדברים האחרונים שהראיתי לאבי ז'ל והוא אם כמה שבקושי ראה -בגלל רשתיות מנוונות מעבר לבעית האי ספיקת לב הקשה ,הוא ממש הזיל דמעות של התרגשות ,הקובץ הוא דבר מדהים של השיר ההוא זה משהו שאני מוריד אותוישירות מהמחשב באיכות דיי גבוהה .שווה בכל צורה לשמור להאזין להתענג .מרגש ליראות איך הקהל כולו נעמד על רגליו לאחר השיר ,פשוט קטע אלוהי ,נישבע לכם שאתם תתאהבו בזה ,עם כל הכבוד לאלביס ,ואתם תתרגשו בצורה מדהימה ,אני מבטיח לכם זאת .