שבת שלום מלאכיות
שאלה...

שבת שלום מלאכיות../images/Emo189.gifשאלה...

קיבלתי היום מייל מהאקס (נפרדנו לפני חודשיים בערך) וקצת קשה לי להבין למה התכוון המשורר כי המייל כתוב ברמיזות מעין שיר כזה... פרסתי מסר בשלוש ושאלתי מהו המסר שאיקס ניסה להעביר לי במייל ויצא: מיקום 1 - עשר החרבות מיקום 2 - המוות מיקום 3 - מלכת המטות תודה ושבת נעימה

צ ל י ל 8

New member
הוא רוצה להגיד לך שהוא "על הפנים"

שהוא מתגעגע ומצטער שנפרדתם, והוא רוצה שאת תצרי איתו את הקשר ותיזמי את היחסים בינכם שוב. לבחירתך

וואוו../images/Emo70.gifתודה שרון ../images/Emo24.gif

עד עכשיו הוא שיחק אותה קול ואותי הכנסת לבלבלה תודה על הפירוש המהיר שבת נעימה וחמימה

8- יש לך תחושה כזו? או בגלל

מה שכתבתי?? אפשר לשמוע דעה של עוד מלאכית? תודה

תודה לך יקירתי../images/Emo24.gif

יכול מאוד להיות שאת צודקת והוא רק ניסה לשחק אותה קול בזמן שהוא מרגיש אחרת לגמרי ימים יגידו... דרך אגב, שאלתי האם - טוב ונכון - עבורי - לחדש את הקשר - עם איקס ויצא מיקום 1 - עשר הגביעים מיקום 2 - המגדל הבוער מיקום 3 - נער המטות מיקום 4 - מלך הגביעים מיקום 5 - שש הגביעים סיכום - נער הגביעים האם המגדל הבוער + נער המטות מיעצים לי להמשיך הלאה ולא לחדש את הקשר? כי המגדל אומר לי למוטט את הקיים ונער המטות קורא לי לצאת למסע. ששה גביעים, אגב, מראים שלמרות חששך, לא טעית. אני מכירה את חוקי הפורום אבל בזכותכן למדתי לקרוא את הקלפים ואשמח לקבל עזרה בהבנה. כך בעצם למדתי את רזי הטארות, קראתי את הפרשנויות שלכן, ייחסתי אותן לקלפים ובזכותכן נפתח בפני עולם קסום. תודה ושוב תודה

../images/Emo4.gifכנראה שאני צריכה עוד ללמוד../images/Emo131.gif

תודה לך שרון על הסבלנות

למעלה