שבת שלום - לסטו"ד ותרחישים

שבת שלום - לסטו"ד ותרחישים

אני לפעמים תוהה...האם כורח המציאות כופה את הכתיבה המסיבית כאן או שמא...דיא לחכימא ברמיזא...ועל זה אמר הרמב"ם בהקדמתו למשנה "לולי המשתגעים נשאר העולם חרב..."...צא ולמד.. ממש לפני שבת, שבת של שלום ברכה והצלחה....במיוחד לידידי סטודנט דתי ...וכמובן מ.תרחישים.. כל טוב

אשריך אחי ...../images/Emo8.gif שבוע טוב ומבורך !

ידידי האביר - שימחת אותי עם הודעתך (למרות שראיתיה רק עכשיו..) מה קורה עם מה שדיברנו ? אחי אני מתקשר אליך עכשיו - אז אני מאחל לך שתמצא את סוסך וגם את סוסתך בע"ה בקרוב...
כל טוב, ברכה והצלחה

טס לירושלים

ב"ה 1 1 1 שבוע טוב. אביר בלי סוס. עזוב אותך מסוסים. קח מטאטא. תלמד לעוף עליו כמו הארי פוטר וזהו. אביר בלי סוס.....מום שבך אל תאמר לחכימא ולרמיזא. אני חייב לטוס כעת לירושלים . יש שם קונצרט חזנות עם ישראל רנד ("אבינו שבשמים".מת עליו) ויעקב מוצן ("הרנינו גויים עמו"). בבניניי האומלל בשעה 20:00.(60ש"ח) אני מחפש טרמפ חזרה. אז אם מישהו יהיה שם ויש לו ת´סלולרי שלי שירים טלפון. ביי

תרחישים ידידי....

הכוונה לחכימא ברמיזא...הייתה לכמות המאסיבית של השטויות שקיימות כאן....אנשים אינם עניניים....ובוודאי ובוודאי לא למום כלשהו...לא ארחיב את יריעת הנושא... אבל הכוונה נשארה למתכוון ולמי שלא הבין.....בעיתו... שבוע טוב בינתיים... נ.ב אני מקווה שנהנית בקונצרט.. תתקשר אלי השבוע בלי נדר...אשמח לדסקס איתך. ביי ביי

למעלה