שבת שלום לכל אלו שחושבים שרע להם.

שבת שלום לכל אלו שחושבים שרע להם.

ברור לכם שאתם דפוקים בראש נכון ? חשבתם לרגע אחד, איזה כיף לכם שאתם נמצאים בבית שלכם,ישנים במיטה שלכם,יכולים לראות את אלה שאתם אוהבים מסביבכם. איזה כיף לכם שאתם יכולים לאכול כל מה שבא לכם,לאכול את זה דרך הפה,ולהוציא את זה מאיפה שצריך. איז כיף לכם שאתם יכולים לנשום בכוחות עצמכם,לקום וללכת בעצמכם,להתלבש,להתרחץ,לגרד,לזיין,לחבק . אל תעריכו כמה טוב לכם עכשיו רק אחרי שזה יהיה כבר מאוחר. יש ים של אנשים שכל הדברים האלה ממש לא מובנים מאליהם בשבילם. הצרות והבעיות שלנו מתגמדות ומתאפסות לעומת הצער הקושי והסבל שיש בעולם. אז היום בקידוש,או בארוחה המשפחתית,תגידו תודה רבה למי שאתם נוהגים להודות,תחייכו חיוך רחב לאלו שלצידכם, תגידו להם כמה שאתם אוהבים,ותעריכו כמה טובים ונפלאים החיים שלכם. ושתהיה לכולנו שבת נפלאה,נהדרת,שמחה ומאושרת.
אוקסי

Gal 38

New member
תוסיפי גם כאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

Gal 38

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

מחשבה טובה , חושבת כמוך כל יום מחדש , הלוואי וכולם היו עושים זאת . העולם היה מקום הרבה יותר שמח
שבת שלום לכולנו

קרן ט

New member
אחלה אנשים יש מסביב

ואני כל יום מוצאת את הזמן להגיד תודה שבת בכייף....

Rtitan

New member
כן ../images/Emo13.gif... לא תמיד קל לראות כמה רובינו בעצם...

חיים באוקיינוס עצום של אושר ורק מדי פעם נזרקים אל איים של קשיים וכאב עם אבנים משוננות שפוצעות אותנו... כשזה קורה מותר לבכות, ומותר לכאוב, אבל תמיד צריך לזכור שרק קצת מאמץ וסבלנות - ונצליח לחזור אל האוקיינוס ההוא שבחיי היום יום אנחנו כבר כל כך רגילים אליו ואל מימיו החמימים, עד שלא תמיד אנחנו מעריכים אותו... בני המזל שבינינו, פוגשים בדרך מישהו שיראה אותנו גם כשעצוב וקשה, יושיט יד לעזרה, סבלנות שאין לה סוף ולב אוהב ללא גבול ... RT, בערב שישי מתגעגע... אבל עם חיוך של אושר

rrredshay

New member
והשיר שהכי מתאים..

בחסות חברים טובים אתמול נזכרתי בשיר הזה.. שתהיה אחלה שבת לכוווולנו

../images/Emo45.gifכמה נכון

מודה להשגחה העליונה על הכל. על הטוב כמובן וגם על הקשיים. זוכרת שכל הקשיים מחזקים ומגדלים אותי להיות מי שאני. כמה חשוב לומר מודה אני.

למעלה