שבת שלום לכלום....

tamisc

New member
שבת שלום לכלום....

יש לי בעיה שפתאום צצה..... נמחקו לי כל התצורות שהיו קיימות לחיסכון באנרגיה. (מצורף קובץ עם תמונה.....) אני יודעת איך בוחרים מחדש אבל הבעיה שהמחשב לא שומר אותן.... ברגע שאני לוחצת OK ויוצאת חזרה ל-DESKTOP כל התצורות ששמרתי נמחקות ונשארת רק אחת..... מה לעשות????? תודה ויום טוב תמי

adia

New member
איזה חמדיד התינוק..../images/Emo140.gif

הדבר הראשון שעולה לי זה הבטריה של ה-CMOS במחשב.כמה זמן המחשב אצלך?והאם יש עוד משהו שלא נשמר לך?

tamisc

New member
תגובה

המחשב אצלי שנה וחצי בערך..... מה זה הבטריה הזאת? איך מחליפים אותה? תודה

adia

New member
שנה וחצי..אממממ../images/Emo4.gif

זה לא הרבה זמן יחסית להחלפת הסוללה.הבעיה שזה דורש החלפתה מתוך המחשב ופתיחת המארז כמובן. השאלה אם את יודעת לעשות את זה? ולא ענית אם ישנם עוד פעולות שהמחשב "שוכח" לבצע? לדוגמא תשני לו את הזמן של כיבוי הצג ל-5 דקות,הוא שומר? מה הוא כן שומר ומה לא?

tamisc

New member
אין לי בעיה לפתוח את המארז

ולהחליף בטריה..... איפה לחפש אותה בתוך המארז? מה הבטריה עושה? שיניתי הגדרות כמו שומר מסך ואחרי כמה זמן הוא יתחיל לעבוד וזה נשמר ולא נמחק. מה עוד לבדוק? בדקתי גם את הזמן והוא נשמר....

adia

New member
או קיי התקדמנו..

עכשיו תשני בבקשה את האייקון של ה-LAPTOP ל-HOME/OFFICE...תלחצי על החל>אישור. תאתחלי את המחשב ותגידי מה קורה.

tamisc

New member
../images/Emo2.gif אין לי את האייקון הזה

המחשב לא שומר קונפיגורציות חדשות....
גם אם אני שומרת אותו מחדש....ברגע שאני סוגרת את החלון (!!!) הוא נמחק ..... וכך גם אחרי RESTART.... כבר ניסיתי את זה אתמול וגם היום בבוקר....

adia

New member
חייב להיות,זה הרי מופיע לך בשירשור.

שאת נכנסת לחלון הזה תשני למה שמסומן.

tamisc

New member
האפשרות היחידה שיש לי

נקראת PORTABLE/LAPTOP וזהו. בחרתי אותה כי אין שום אפשרות אחרת. ואם אני בונה אפשרות אחרת עם הגדרות אחרות, למרות שאני שומרת כ-SAVE AS זה לא נשמר. פה הבעיה !!!!!

tamisc

New member
מק../images/Emo78.gif מק../images/Emo78.gif

מישהו יכול לעוץ עצה? תודה

tamisc

New member
הצילו !! מישהו !!

..........................................................................................................................

eladי

New member
נמחקו ההגדרות הקודמות ../images/Emo3.gif ?

רצוי לעשות את השינויים בחשבון שהוא administrator (שכנראה למשתמשים רגילים אין אפשרות לשמור את השינויים). תינוק מקסים

tamisc

New member
יש רק משתמש אחד על המחשב

אני !!!! ויש חשבון אחד של אדמיניסטרטור וגם זה אני.!!!! תודה רבה על התגובה אבל חשבתי גם על זה....וניסיתי.... המשך יום נעים תמי

tamisc

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

דג|
תוכי|

למעלה