שבת שלום לכולם

ש ש שואל

New member
שבת שלום לכולם

רציתי לשתף / לשאול / להתייעץ: כיצד אני יכולה להתמודד עם כאב הפרידה מבן-זוג שאהבתי? איתו הרגשתי שלמה, בטוחה. כעת הוא הלך...נשארתי עם הכאב,הריקנות, הבדידות, השאלות האינסופיות שמנקרות בראשי ולא נותנות לי מנוח. אני מפחדת שלא אמצא את האחד...שאשאר לבד, שאכאב. מי שעבר דבר שכזה מבין - המילים "נשבר הלב" או "כאב לב" - תופסות משמעות חדשה. כואב לי ושבור לי מבפנים. מדוע הוא ויתר עלינו, למרות שאני זה כל מה, שלטענתו, הוא רצה? תודה על תשובתכם. שבת שלום ורק שמחה ואהבה.

netad169

New member
ערב טוב לך ~ יקרה ../images/Emo140.gif

למערכות יחסים מסויימות יש תפקיד חשוב ביותר בלמידת "שיעור" מסויים. כשהשיעור הסתיים ~ גם הן מסתיימות. לעיתים, לא ניתן להבין את משמעותו, אלא לאחר זמן, כשפתאום "נופל האסימון" ואנו אומרים לעצמנו "אהההה...." אין דרך אחת להתמודד עם הכאב, הבדידות והריקנות, למעט אהבה עצמית, חיבוק הילדה הפנימית שנותרה לבדה, וקבלתה על כל מה שהיא חשה. מקווה שעזרתי במעט ומאחלת אהבה, אור וריפוי שלם ללבך השבור. ממני באהבה נטע

kuev

New member
תרשי לעצמך להרגיש

שבת שלום לך התמודדות היא התהליך שאת צריכה לעבור כשאנו נפרדים מאדם אהוב אנו מתעבלים עליו אז תרשי לעצמך להתעבל כי זה רק ישחרר אותך ממנו לפעמים קוראים לנו דברים שקשה לראות אותה מכאן רק שזמן יחלוף תוכלי להבין את עבודתו של אלוהים בתוך חייך בהצלחה

gidiyon

New member
שבת שלום לך

מתוך הכאב היסורים ובור הדומן מרגישות רגלים קרקע בוצית ורפש, וכואב הו עד כמה,איש זולתך לא ידע. ואז פתאום קורה הנס אור מגיע אבני אזוב ורפש מאיר, נוגע בשערך הזנוח, ונותן לך את עצמך בחזרה. קבלי את עצמך בידיים פרושות עם חיבוק גדול חבקי הילדה הקטנה שבך אזרי אומץ וזנקי אל האור... מי יתן וכל יושבי פורום זה יחבקו את ישותך הלילה יעטפו באור ורוך ושלא תדעי עוד כאב לעולם.. שלך גידי

גידיון יקר

יש לך כושר ביטוי נפלא, ורגישות עמוקה. רק אם היית זוכר לפעמים שאתה הוא לא הנושא. בידידות יעקב.

gidiyon

New member
יעקוב שבת שלום

תודה על ההארה חבר, אך להרגשתי היא לא בדיוק הפעם במקומה מונחת, אך אם זו הרגשתך,אתן לה להדהד כי מראות לא סתם מתהפכות, וחיייבת להיות סיבה. בדרך כלל התשובה היא לא ממש מוחלטת אולם נתהדהד בדברך, כי בעבר אגוצנטריות היה מוכר לי יותר,וחשבתי כי עבר. גידי

לגידיון, סליחה טעות בשירשור.

התכוונתי לשירשור של חסה, אבל בעצם אם זה נכון לשם, זה נכון גם לכאן.

ש ש שואל

New member
ראשית, רציתי להגיד לכם...

תודות מקרב לב. אני מרגישה את האהבה שהפורום הזה נותן, שהאנשים בפורום זה נותנים וזה מחמם לי את הלב. וגידי, אוי, גידי, מה שכתבת ממש ריגש אותי - אבל גם כאב לי ה מ ו ן כי שמו של הבחור נמצא בשיר זה כמה פעמים... אגב, מתקשרת אמרה לבחור שממנו נפרדתי (מספר חודשים לפני שפגש אותי) כי יכיר אותי (כל פרטים המזהים היו נכונים) וכי אני אהיה ה"אחת", שאיתה יהיה לתמיד. יכול להיות שרצינו יותר מידי...

rucale

New member
שין שין

בוקר טוב ושבת שלום לך, זכורה לי פרידה מאוד כואבת בשנות העשרים לחיי. עולמי חרב, בכיתי בלילות וכו' וכו'. הזדמן לידי לימים ספר נפלא , עב-כרס ששינה את כל מצב רוחי אז והראה לי כמה החיים יפים ושצריך להעריך אותם בפשטותם. הדברים נראים אחרת לאחר כמה שנים וכדאי להעסיק עצמך בנושאים אחרים. תעשי דברים שיתנו לך תחושה טובה. מצאי את ההנאות שבחיים, חברים טיולים ספרים חוגים -יש לנו עולם מלא באפשרויות הסטה מהנושא הקשה הזה. הפצעים יתרפאו ותובנות תגענה. ברכי כל שלב שאת מתנסה בו ומצאי את הטוב שבחייך. עשי טוב לאחרים ותחושי סיפוק ואושר. הכל פתוח! הדרך מענינת ומסתורית... בהצלחה, רחלי.

ש ש שואל

New member
גידי, סליחה,

אבל לא הבנתי מה הכוונה "אני יודע" (לגבי איזה דברים שכתבתי). האם אפשר לקבל הבהרה?

ש ש שואל

New member
אני ממשיכה לשאול...

ןמתנצלת על היותי "נודניק". איך ניתן להסביר שמתקשרת אמרה לו שייפגוש מישהי (שהיא תהיה האחת היחידה והאחרונה) עם קריטריונים מסויימים - ואכן אני עניתי על כולם? וכעת זה נגמר? ואיך ידעת את השם? חיבוקים על התשובות.

gidiyon

New member
מתקשרים רואים

בדרך כלל מצב נתון.אף מתקשר אחראי לא יעשה מה שנקרא "הובלה"(לידינג)משום שכידוע ביקום אין הזמן נראה כמו במקומותינו,והעתיד טומן בחובו בעצם אין סוף הסתברויות שאנחנו "בודקים" אם אנו מודעים לכך ואם לא,ואז "בוחרים" את המשעול שלנו. וככתוב "הרשות נתונה" לכל אחד יש תמיד את אפשרות הבחירה לעמוד שוב בצומת כזו או אחרת ללא שום קשר עם "המצב" שהיה באזור זמן שונה,והפרמטרים משתנים,ומתקשרת אמרה-אז אמרה כי ראתה-והגורמים השתנו,וסביר להניח שיש אלמנטים שנקרא להם קארמטיים שגם להם יש משקל. הניחי לפרספקטיבת הזמן לעשות את שלה . ובקשר לשם אז ראיתי אז מה. אני חייף לעוף מחכים לי אכתוב לך מאוחר יותר ביי

rucale

New member
שין שין- אולי...

יקרה לך מה שקרה לי: חזרתי לחבר הראשון שלי... נאמר לנו שהיינו בהרבה גלגולים יחד אולי זה המקרה ימים יגידו רחלי.

ש ש שואל

New member
תודה רבה רחלי

אני מודה לך על המילים שכתבת. קשה לי להאמין שלי זה יקרה...היתה לו מעיין תחושה של השלמה עם המצב, הרגשתי בפנים שהמשיך הלאה...שוויתר עלינו. אני גם חייבת להמשיך הלאה, לעשות בשביל עצמי - הגיע הזמן שאחשוב על עצמי. ושוב, תודות רבות.

למעלה