שבת מועילה:
חבר נתן לנו כמעט במתנה המון מלפפונים טעימים. חילקנו קצת פה ושם, אבל נשארנו עם כמות לא קטנה. מאחר והשמיר בעציצי עלה יפה, קטפתי והכנתי צנצנת מלפפונים כבושים במלח, שום ושמיר. מכיוון שאלה מלפפונים קצת גדולים, חתכתי אותם, ומקווה שזה לא ייפגע בהחמצה. רציתי לעשות כנ"ל גם עם כרובית, אבל אין לי מספיק שמיר.... בכל זאת, מדובר בינתיים בעציץ אחד ולא בערוגה שלמה (בתכנון, בתכנון...) הטרסות מתקדמות לאט אבל בטוח, ואני מקווה שבקרוב נוכל להתחיל לזרוע ירקות. שבת שלום