גמר חתימה טובה. מאחל שוב שנה טובה לכולםשבת שלום וגמר חתימה טובה![]()
יום כיפור כשר ושמח -מתוכנן שירשור רכבות מינישבת שלום וגמר חתימה טובה![]()
משהו כזה?יום כיפור כשר ושמח -מתוכנן שירשור רכבות מיני
תוכניות הטלוויזיה הבלתי חינוכית יתחדשו הלילה, אחרי תחילת החג, על מנת שמי שלא רוצה צום-מידע יוכל להנות מתוכן חדש בנושא שאינני חושב שעלה בפורום - רכבות מיניאטוריות המתאימות להסעת נוסעים.
כאלו ואחרים.. אתחיל בקרוב...משהו כזה?
פעם העליתי שרשור עם תמונות של הרכבות האלה, אבל אני לא מצליח למצוא אותו (החיפוש ה"חדש" של תפוז).![]()
עמית רכבת כזו בב"ש והאתר מפוצץ במבקרים...משהו כזה?
פעם העליתי שרשור עם תמונות של הרכבות האלה, אבל אני לא מצליח למצוא אותו (החיפוש ה"חדש" של תפוז).![]()
מהמפה נראה שאין לאן ליסוע מב"ש הטורקיתעמית רכבת כזו בב"ש והאתר מפוצץ במבקרים...
הכוונה לתחנת הרכבת הטורקית .
צריכים משהו שידליק את המבקרים ילדים כמבוגרים כאחד![]()
כוונתי הייתה למשהו מימינליסטי בתוך מתחם ...מהמפה נראה שאין לאן ליסוע מב"ש הטורקית
בשירשור שהעליתי יש מערכת אחת שמכסה 100 מטר הלוך ושוב כמו ריצה בחצר, אחת בת 22 ק"מ (כן, אני מודע לכך שזה כמעט האורך המוצע של הקו האדום בתל-אביב, אבל יש אנשים שיכולים לבנות רכבת צעצוע באורך כזה) , ואחת שאמנם אין לה מסילה אך אורכה 2 ק"מ.
כשמצאתי את המיקום של התחנה הטורקית בב"ש לא מצאתי לידה שום שריד של תוואי שניתן לבסס עליו מסילה של 250-500 מטר, ולדעתי מסילה - אפילו צרה (בשירשור מסילות ברוחב 20-30 ו60 ס"מ) תהיה מטרד על מדרכות שדרות דוד טוביהו, ועלולה להיות מסיחה מאד אם תיבנה באי התנועה שבאמצע השדירה, כך שלדעתי אין במיקום הזה תוואי שקל להצביע עליו ולהגיד - שם צריכה לעבור רכבת תיירותית.
לו היה תירוץ כלשהו לתחנה או צל-צילה של תחנה עות'ומנית או מעביר מים בנחל באר שבע היה אפשר אולי להעביר שם קו צר מב"ש מרכז שיסיע תיירים לאורך הפארק הנבנה במקום, אבל צריך את התירוץ של תחנה היסטורית כדי להצדיק דבר כזה.
לדעתי 250-500מ' זה המינימום לאטרקציה למבוגריםכוונתי הייתה למשהו מימינליסטי בתוך מתחם ...
תחנת הרכבת התורקית.
לא שהייתי מתנגד למשהו רציני יותר![]()
אני חושב שאם רוביק הביא לנו קטר קיטור לב"ש לאחר שיבחר שנית
יש מצב שהוא יכול להרים פרוייקט כזה או דומה בב"ש .
מעולה, מחכה בקוצר רוחיום כיפור כשר ושמח -מתוכנן שירשור רכבות מיני
תוכניות הטלוויזיה הבלתי חינוכית יתחדשו הלילה, אחרי תחילת החג, על מנת שמי שלא רוצה צום-מידע יוכל להנות מתוכן חדש בנושא שאינני חושב שעלה בפורום - רכבות מיניאטוריות המתאימות להסעת נוסעים.
גמא חתימה טובה לכולםשבת שלום וגמר חתימה טובה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.