שבת רוקדים זוגות בקרית טבעון

שבת רוקדים זוגות בקרית טבעון../images/Emo143.gif

טו´ בשבט שמח לכל חברי הפורום. נכנסתי מספר פעמים לפורום ונוכחתי שמתקיימים לא אחת דיונים מעמיקים בנושאים חשובים ועל כך שמעתי גם מרוקדי. על כך הברכה לירון מישר ולכל החברים. אמש פירסמתי בדף הראשי של אתר רוקדים פלייר בנושא מרתון ריקודי זוגות שאקיים בקרית טבעון בתאריך 15.2.03 .כדי להגיע אל הפלייר יש להקיש על לחצן הדיפדוף משמאל לפירסום של דדה לוסקי,כפי שהזדרזה לציין זאת ארץ הצבר (הוא או היא ?). המפגש הקרוב בסימן חצי יובל שכן מספרו 25 ,פעולה שמתקיימת 7 שנים החל מינואר 1995 . אשמח לראותכם,לילה טוב

ברוך הבא לפורום

הרשה לי להיות הראשונה שמברכת אותך בכניסתך לפורום. והרשה לי להחמיא לך מאד על האופן בו אתה מדריך את רוקדיך בחוגים שלך. הן הרפרטואר (שילוב נהדר של ישן עם חדש), והן אישיותך וקיסמך, הם הנותנים את האופי הכל כך מיוחד לחוגים שלך, והרכב הרוקדים הקבוע. במיוחד החוג ביום שני בקרית טבעון. לצערי אינני מרבה להגיע להרקדות אלו אך בכל פעם שמגיעה עף פעם לא מתאכזבת. עלה והצלח והמשך להיות איש מקסים ומרקיד נפלא.

יאיר - ברוך הבא לפורום!!../images/Emo50.gif

ברכות לרגל הצטרפותך לפורום. בכך אתה הופך להיות מרקיד פעיל נוסף לאלה המעטים המופיעים בשמם ולא תחת כיסוי ( בועז כהן, שמעון עשור, יום טוב אוחיון ואם שכחתי מישהו אבקש את סליחתו ). כמו כן מוצאת חן בעיני ההודעה הפשוטה שלך על ריקודי הזוגות בשבת. כך תמנע מאיתנו שרשורים מוזמנים של שאלות ותשובות. לא ראיתי את העפיפית שלך משום שיש לי קישור ישיר לפורום. נראה שזה נמצא בעמוד אחר. ששי

תודה דני!

ביקשתי מראש סליחה מאלה שלא הזכרתי. השמות שנתתי היו רק כדוגמה. אני משוכנע שכל הקאדר המכובד הזה מקבל חיזוק מיאיר הראל ( אני מאמץ את דברי ליאורה עליו ). אבל זכרו בשביל כבוד צריך לעבוד... ששי

יאיר ברוך הבא

מקווה שמסרו לך ד"ש חם ממני. אתה מלח הארץ לא אשכח את ביקורי אותך בטיבעון בחוג הנפלא שלך,אתה מדריך מבטן ומלידה, ואדם נפלא, שיהייה לך בהצלחה. תהיה בקשר.

ברוך הבא לפורום

יאיר יקר. מצטרף לברכות עם כניסתך לכתוב בפורום. אנו חברי החוג של עדנה קוה מהתעשייה האווירית, נשמח לראות אותך איתנו רוקד ומרקיד בשבת בתאריך ה-27/2 במלון "חוף התמרים" בעכו, כפי שעשית בביקורינו הקודם שם לפני כ-3 שנים. אגב - מזמן לא ביקרת אצלנו בחוג במפעל, אתה מוזמן תמיד. דבל´ה.

לדב אורבך - דבל´ה - שלום רב!

להיכן נעלמת לנו? כבר מזמן שלא זכינו לאיזו שהיא תגובה ממך כאן בפורום, אני שמחה שחידשת את הקשר.

ברוכים הנמצאים ../images/Emo143.gifלדב ואחרים

שלום רב. אני מאשר שלחברי החוג של עדנה קווה בתעשיה האווירית יש עדנה. יש לי זכרונות טובים מביקורי אצלכם,ומביקורכם אצלי בקאנטרי חוף התמרים. הגיבוש של חברי החוג ואהבתכם לעדנה ראויים להערצה וחיקוי,ועל כך כל הכבוד. ללא צל של ספק המקצוענות של עדנה קווה והאיכויות שלה ראויים גם הם להערכה. אשמח מאוד לראותכם בחוף התמרים,הוזמנתי ע"י עדנה. להתראות יאיר הראל

אורח רצוי - ברוך בואך../images/Emo45.gif

ברוך בואך יאיר. לחברי הפורום אומר שנוסף לפורום בחור עם איכויות מיוחדות! שיהיה לך בהצלחה!! אבוא למפגש בשבת. bbbsotהיחיד

שלום יאיר - אין אומרים ../images/Emo24.gif

שבחי אדם בפניו אבל כנראה שמגיע לך את כל הכבוד הראוי.. אינני מכירה אותך אישית - רחוק אתה ממני גאוגרפית. (אך פגשתי אותך בהשתלמות המדריכים). חברים בפורום וגם חברים שלי סיפרו על הרקדותיך הטובות. אך מה שחשוב הוא בעיקר - שהם ציינו את אישיותך הנעימה ואת הדרך בה אתה מצליח להביא לרוקדיך הנאה מלאה. אציין בעיקר 2 דברים : א.השמעת המוסיקה בהרקדותיך במינון הנכון מבלי להחריש את האזניים. ב.בחירת הרקודים והרפרטואר הטוב. הבטחתי פעם להגיע להרקדה שלך אעשה זאת. מקווה בהקדם. ברוך בואך לפורום מקוים שתהיה משתף פעיל.

ברוכים הבאים ../images/Emo145.gif

יאיר , ברוך הבא לפורום. בטוחה שתוכל לתרום רבות לדיון כאן. כמו כן בהצלחה עם השבת. אני מתכננת להגיע, אם יהיה מזל עם בן זוג.

תודה ל ../images/Emo143.gif

כל המפרגנים. אשמח לראותכם במרתון ריקודי הזוגות בשבת 15.2.03 בק.טבעון . הפלייר נמצא בעמוד השער של אתר רוקדים. כל טוב ולילה טוב.

הצעה ייעול../images/Emo91.gif

יטיבו לעשות מפרסמי הפליירים המכריזים על הרקדות מיוחדות במקומות שונים אם יצרפו מפה או רישום מפורט איך להגיע אל מקום ההרקדה. בפלייר על ההרקדה שתתקיים בטבעון לא מצאתי מפה כזאת. מוני שוורץ

למעלה