שבת נהדרת לכולם

סנדרה351

New member
שבת נהדרת לכולם

ביליתם בלילה? קרעתם את העיר ועכשיו ישנים? מה, רק אותי הפילו מהמיטה? אפילו השמים קצת מציצים מבעד לעננים. שיהיה אחלה יום לכוללללללללללללללם.

בוקר טוב עולם

בוקר טוב לגשם ששוב מדפק על חלוני, בוקר טוב לשקט שיש לי סוף סוף אחרי שבוע של ריצות, בוקר טוב לבריאים וכמובן לכל החולים, בוקר טוב לכל האוהבים. וכמובן בוקר טוב לחיים היפים.

B T1

New member
בוקר טוב לכולם וגם שבת שלום../images/Emo140.gif

כן מיקאלה, התגשם החלום ואני בגלל הציצים נפלתי מהמיטה (העציצים, כי מה חשבתם?)

maxima

New member
בוקר טוב ושבת שלום...../images/Emo141.gif

השמש זורחת ואני פורחת....מהבית יוצאת לראות פריחה בשדות ובגנים...
יומופלא לכולם ובוקר טוב גם מחתולית שלי שמתכוננת לשנת הבוקר שלה לאחר שאכלה ארוחת בוקר...

סנדרה351

New member
שאלה לכל משכימי הקום

האם למישהו יש מתכון של עוגה מהירה (תפוזים או משהו אחר) ללא מרגרינה. החייל שלנו התקשר, העביר רשימה שאבא ואמא יביאו לו והזמין שתי עוגות לחבר'ה. אמנם החמין כבודו במקומו מונח, והתנור שמור רק לו בשבת, אבל...

B T1

New member
יש לי כתובת של קונדיטוריה...../images/Emo9.gif

שפתוח גם בשבת

סנדרה, יש לי יש לי עוגה קלה וטעימה

ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס מיץ תפוזים טריים ¾ כוס שמן 2 כוסות קמח +2 כפיות א.אפייה 1/2 כוס קוקוס 1 כפית תמצית וניל להקציף ביצים, סוכר, מיץ תפוזים, שמן ותמצית וניל. לערבב קמח, א.אפייה וקוקוס ולהוסיף לבלילה. לאפות בחום של 180 מעלות 40-35 דקות. בהצלחה!

עוד משו ששכחתי

להשבחת העוגה אפשר לשפוך על העוגה ברגע שהיא יוצאת מהתנור 3/4 כוס מיץ תפוזים טרי.

B T1

New member
קונדיטורית המזרח בר"ח אלנבי.....

בחיפה וגם טיב טעם בקרית חיים פתוח בשבת

סנדרה351

New member
תודה תודה, זה אפילו לא

בכיוון שלי. נזכרתי שבדרך לבסיס אין אף מקום שאפשר לקנות בו משהו. הילד משרת קל"ב כלומר קלבל"ב (קרוב לבית לא בבית). בינתיים הספקתי לאפות שתי עוגות תפוזים. תודה על המתכון. תפסתי את הביצים ברגע האחרון.

טוסקה

New member
לי יש כרטיסים לזה רק לחודש הבא, אבל

חברים שהיו בזה אמרו שההצגה פשוט נהדר. בילוי נעים חונה'לה ושבת שלום לכולם.

למעלה