שבת ילדים

m i c h a l i

New member
שבת ילדים

לגרושים שבינינו מוכר הביטוי "שבת ילדים" ו"שבת בלי". מאז שנפרדנו כל שבת אצלי היא שבת ילדים. ואני לא מתלוננת ולא מקטרת למרות שמדמיינת לפעמים איך יכלו השבתות להיות בלעדיה. שבתות של שקט וזמן איכות שלי עם עצמי... בלי תוכניות של ילדים בטלויזיה על הבוקר. בלי לתכנן מה עושים בשבת יחד. אבל זהו המצב ואני שלמה ומשלימה עם מה שיש... וטוב לי כך . ואז יש שבת, כמו השבת הזו שהיא מחליטה לישון אצל סבא שלה. והשישי והשבת הם שלי לעצמי. אז רציתי להודות לך אבא על הזמן הזה שאתה משקיע איתה ובשבילה. תמיד מכל הלב תמיד בנתינה גדולה יודעת שאני ברת מזל שהמשפחה הקרובה שלי כל כך מעורבת בחיי ובחייה. שבת בלי ילדים - ואני מקבלת קצת שקט נפשי וזמן להתחבר למחשבות לקראת העתיד לבוא... אוטוטו מחליפה את מקום העבודה, את אורח החיים שהורגלתי אליו בשנה האחרונה ורואה את הטוב שמחכה לשטוף אותי ולהאיר את דרכי.

ielly

New member
"אין כמו אימא בעולם.."

אני יודעת בדיוק איך זה להיות כל הזמן האימא האבא הסב והסבתא אני מתפקדת כמשפחת סופר על ולפעמים צריך גם קצת את השקט העצמי ולמזלי יש לי את אימי שאוהבת ב110% ולאחי שלימד אותו ללכת כל כך מוקדם...(10 חודשים) לאחותי שמפנקת במתנות ולמשפחה שאוהבת ותומכת וגורמת לו להרגיש הכי מיוחד בעולם....כי הוא באמת הכי מיוחד בעולם ואני לא מפסיקה להתפעל ממנו ולחשוב למה לא עשיתי זאת הרבה לפני...החיים הפכו להרבה יותר יפים מהיום שבו איליי שלי נולד עכשיו אני מוכנה להילחם בכל העולם ולכבוש אותו וזה ממש לא משנה לאיזה כיוון לפעמים המטרה לא חשובה אלא רק הדרך שאנו עושים בכדי להגיע אליה.

למעלה