שבת אחרי הצהריים

SrCumaLot

New member
שבת אחרי הצהריים

יושב בבית קפה במרכז תל אביב עם ק', על שש בש וקפה. שולחן לידנו יושבים זוג, היא בבלונד צבוע, אף מנותח וחינניות מפתיעה, והוא בזיפים מוקפדים עם משקפיים מרובעים ומראה כללי של דוגמן בית של בית תוכנה. שניהם אובר דרסד לשבת בצהריים ושקועים בשיחה עמוקה כמו הכינרת של לפני שנה. ק' ידידתי טוענת שהם מקסימום בדייט שלישי ושעוד לא קרה כלום. ראשון, אני מתקן, וגם לא יקרה. שנתערב על ארוחה? שואלת המתחכמת . ברור, אבל את זו ששואלת אותם. חיוך מעבר לשולחן מבהיר לי שזה היה מיותר - הבחורה פשוט עוד לא נתקלה בסיטואציה שהביכה אותה. שתי שאלות ושתי תשובות אחרי זה ואני מתכונן לארוחת שבת חינמית ומפנקת בעוד ק' מתיישבת בחזרה עם הבעה ממורממרת ורוטנת שאז מה אם צדקתי, לפחות היא ניקנקה אותי בשש בש. חוכמה גדולה באמת, יש לה יותר מזל מלכל הניו יורקרים שהתעוררו מאוחר ב 11/9 ביחד. את ההכנות למשתה קוטע SMS מפתיע. זוהי ג' שמודיעה לי שהיא מתכוונת לנחות אצלי עוד חצי שעה וכדאי מאוד שאני אהיה בבית. בלי להגיד יותר מדי דברים אני קם ואומר לק' שתתחיל לחסוך כי את הארוחה הנ"ל היא כבר תשלם במקום אחר, כזה שאוכלים בו במקלות, ואני כבר בכיוון הבית. אם יש משהו שלמדתי זה שאכן כדאי מאוד להיות שם שג' חרמנית. הספקתי אפילו לעשות מקלחת בזק לפני שנשמע הצלצול בדלת. אני פותח לה את הדלת בחיוך ענק והיא נכנסת לסלון. המזגן עובד פול פאוור אבל ברור לי שעוד מעט והוא יעזור לנו בערך כמו שתה טיבטי יעזור לאריק שרון. ג' נעמדת עם הגב אלי באמצע החדר ונותנת לתיק שלה ליפול חרישית לארץ. היא לובשת ג'ינס נמוך ואני יודע שאין שום דבר מתחתיו וזה מטריף אותי לגמרי. אני נצמד אליה מאחור וקובר את ראשי בחיבור צווארה לחלק גופה העליון בעוד שידיי חופנות את הצמד הקטן והכי עגול שאני מכיר שמסתתר מתחת לגופייה אדומה ומינימלית. היא נאנחת ושולחת את ידיה אל מאחורי גופה, מגששת אחר הזין שלי שכבר זקור וצמוד אל התחת שלה מהרגע שהיא נעמדה. תוך כדי שאני טועם את הנמשים שפזורים לה לאורך עצם הבריח, אני מצליח לפתוח שני כפתורים בג'ינס וזה כל מה שהייתי צריך כדי לשלוח שתי אצבעות ארוכות שיגידו שלום מחוספס לדגדגן המלכותי. את התגובה לתפיסת כפתור התענוגות שלה אני מרגיש בצורת לשון שנדחפת לי לאוזן מלווה בנאקות עצורות, וזוג רגליים ארוכות שמתחילות לרעוד באופן לא רצוני. ברור לי שכדאי מאוד שנעבור למצב מאוזן והדבר שהכי קרוב לספק את הצורך הזה היא הספה שקולטת את שנינו לתוכה בנפילה מתוזמנת היטב. אני עדיין מאחוריה כשאני מעיף ממנה את הגופייה והג'ינס תוך שנייה וחצי ומצליח תוך כדי לקלף מעצמי פיסת בד מיותרת שלפעמים קוראים לה שורטס. היא שוכבת על בטנה ומספקת לי מבט מושלם אל התחת הכי לבן והכי מזמין שאני מכיר. היא מרגישה את המבט שלי ומפשקת אל רגליה כדי שאראה עד כמה שהיא רטובה. לא צריך לראות, אני מרגיש את החום שנפלט ממנה בכמויות ומגיע אלי בגלים שגורמים לזין שלי לפעום ולהתנפח ברמות מסוכנות. אבל רגע, אני חייב לטעום אותה קודם. אני מרים קלות את האגן שלה ומתחיל לאכול אותה מאחורה, בדיוק כמו שהיא אוהבת. היא כובשת את ראשה בכרית, מיבבת ונוהמת לסירוגין, בעוד שהתחת שלה מתווה לי מעגלים על הפרצוף שכבר רטוב כולו מהמיצים שנוטפים ממנה ומהרוק שנוטף ממני. "תיכנס אלי" היא נואקת, "תיכנס לפני שאני משתגעת". הלשון שלי נפרדת ממנה בצער כשאני ממקם את עצמי מאחוריה, תופס את כתפיה וחודר אליה מהר וחזק. נשימתה נעתקת באחת ואנחנו נשארים קפואים בתנוחה הזו. אני כל כך אוהב להרגיש איך שאני ממלא אותה לגמרי, לחוש בכוס הצר שלה מתהדק עלי, יונק ועוטף אותי ולא נותן לי לזוז. החום שהיא אוצרת בתוכה שולח בי זרמים חשמליים בכל הגוף ואני מתחיל להתנועע בתוכה. הראש שלה נזרק אחורה, ורעמה של שיער גלי עוטפת את כתפיה וגורמת לי לשלוח יד שתתפוס כמה שיותר שערות. התנועה שלנו מתגברת ואיתה גם אנחותיה שמרקיעות עם כל משיכת שיער מצד אחד וחדירה עמוקה מצד שני. "יותר חזק" אני שומע ומציית מיידית. הקצב הולך ומתגבר ואני נע מאחוריה ומשתגע לגמרי מהצליל שמשמיע האגן שלי שהוא פוגש בעכוזיה במהירות לא חוקית, והזין שלי נקבר עמוק בתוך מנהרת החום הבלתי אפשרי ולא רוצה לצאת. הספה, מצידה, מגיבה לכל הטירוף במוביליות מדאיגה וכשאני פותח לרגע את העיניים אני מגלה שהראש שלה קרוב בצורה מסוכנת לקיר שהיה מרוחק מאיתנו משהו כמו 4 מטר כשהכל התחיל. בכל מקרה, זה כבר הרבה מאחורי נקודת האל חזור והדהירה המסחררת ממשיכה ובונה אצל שנינו התפרצות בעוצמות אברסטיות. אני גונח "זה מגיע" והיא בתגובה מצמידה אלי את התחת ומכווצת את הכוס שלה על הזין הבוער שלי ואני מתפוצץ בתוכה. מטח אחרי מטח אני יורה את נוזלי לתוכה ואת יבבות הגמירה שלה אני שומע כמו מגיעות אלי מרחוק, אפופים שנינו בעננת סיפוק ואושר. אני צונח על גבה הרטוב מזיעה ומתמזג עם נשימותיה שמתחילות להירגע למרות שהיא עוד מתכווצת ופועמת על איברי שבתוכה. "אה, דרך אגב, שלום" היא אומרת ופותחת את עיניה רק כדי לגלות שאם היינו ממשיכים עוד דקה היא היתה אומרת שלום גם לשכנים שהיו מארחים בלי רצונם ספה דוהרת בשבת אחרי הצהריים. "אהלן" אני עונה ושנינו מתחילים לצחוק.

SrCumaLot

New member
בכיף :)

מה עם איזה סיפור ממך, טיטו? מזמן לא שיתפת באיזה הרפתקה מאוזנת...

דנטל

New member
אחלה כתיבה

והקטע עם השיער - לא יעזור כמה פעמים אני אקרא סיפורים שמושכים בשיער, תמיד זה יחרמן אותי בטירוף.

למעלה