שבתאי בנסיגה ויאיר ידידי!!!

mirit

New member
שבתאי בנסיגה ויאיר ידידי!!!

היי שבתאי! האמת היא שכל בילבולי המוח שלי הופנו, עד כה, למנהל הפורום - יאיר - הגדול מכולם - שתמיד, תמיד, מוצא זמן, הרבה מאוד רצון, ואה.. סבלנות (והו...לשאלות שלי צריך הרבה!) להשיב לי! הפעם,לאור תשובתך לאחת מחברות הפורום בעניין אופק בטלה - שמאוד מצאה חן בעיני, הייתי מבקשת אם ברצונך ובאפשרותך להשיב גם לי על שאלה: אני ילידת ירושלים, 23.2.1972, שעה: 21:50, ובזמנו יאיר כתב לי שהאופק אצלי במזל מאזניים והירח בסרטן. האם אתה יכול לומר לי מה כל זה אומר?? אשמח מאוד לקרוא! תודות, מירית. נ.ב. - יאיר- שלומות!!!

שלום למירית שגרמה לי להסמיק :)

אז ככה - הירח שלך מאוד נהנה לו במפת הלידה, בהיותו ממוקם בסרטן, המזל עליו הוא שולט. כמובן שזה יכול גם להתבטא שלילית, כי אז התכונות של ירח/סרטן יתבטאו בקיצוניות (אלא אם כן, כמובן, יש גורמים שממתנים). ירח בסרטן מראה על אדם שיש לו הרבה דימיון, זיכרון פורה וחוש אימהי. את אדם מאוד רגיש וסנטימנטלי, והבית הוא המקום האידיאלי בשבילך- איך אומרים? HOME SWEET HOME - זה המוטו שלך בחיים. את חולמת להביא ילדים לעולם בערך מגיל 0, ואם הבאת כבר - זה בטח נותן לך תחושה עילאית. את אדם שתגובותיו הם בד``כ עדינות מאוד, ואת נפגעת על נקלה. מצבי הרוח שלך משתנים תדיר וניחנת במן התפרצויות צחוק משונות (lunitcks, משוגעים, באה מהמילה luna, ירח בספרדית). האופק שבמאזניים רק מחזק את האיכפתיות הרבה שלך כלפי הזולת. הצורך להגן ולטפל של הירח, עכשיו מקבל ביטוי מורחב - ואת האמא של כ-ו-ל-ם. את משתדלת שלא להיכנס למריבות ולסכסוכים שאת נמצאת בסביבה זרה, ולמרות שאת מסתגלת בקלות - איפשהו את לא מאלו שמרגישים ``חופשי מידי`` בבתים לא שלהם (פותחים את המקרר לבד וכו`). כשזה נוגע להחלטות - קשה לך מאוד להחליט החלטות של אחרים. באופייך את שואפת לצדק ושלום. את אדם מאוד עדין, רגשי שאוהב את כולם, וכולם אוהבים אותו, ממש מלאך בלבן לולא מצבי הרוח והתפרצויות הכעס הפתאומיות. אם קראת את הודעתי על אופק טלה, את ודאי יודעת שצריך לקחת בחשבון את כ-ל המפה... אבל אני בטוח שזה די קולע, נכון? שלך, שבי :cool:

epitaph

New member
אם אתה כבר בשוונג...

אז כנ``ל השאלה רק בשבילי.....יליד ה14.11.83 בשעה 3:00 בלילה בבאר שבע לפי יאיר מזל האופק שלי הוא במאזניים ומזל הירח בדגים...מקווה שאני לא מעיק עליך עם השאלות האלה:) -עדי-

epitaph

New member
אה.......שכחתי משהו

שכחתי את הכתובת לאתר האסטרולוגיה שלך....אז תוכל בבקשה לשלוח לי את הכתובת באי מייל (בבקשה יפה יפה:))? -עדי-

mirit

New member
שבתאי אהלן שוב!

אהלן שבתאי!! וואוו.. יישר כוח! איזו מהירות תגובה, כל כך שמחתי!!! תודה, תודתי!!! האמת,קלעת בול!היי זאת אכן אני! רק שתחום האימהות טרם מומש.. אני עדיין רווקה, למרות שדיי אשמח להיכנס לסטטוס אחר..... ובעניין זה דיי בלבלתי ליאיר את המוח, אתה יודע, בכל מיני שאלות של מתי אתחתן, ולמה הטיפוסים איתם יצאתי תקופות בנות שנתיים, ברחו ממחוייבות.. יאיר נתן הסבר שלא חשבתי עליו מעולם בצורה זו: אולי אני בוחרת (בתת מודע כמובן) באותם האנשים שחוששים ממחוייבות, כי החשש בעצם קיים בי, ותמיד קל יותר לאמר שהוא פוחד ממחוייבות ,כשבעצם אני היא זו השפנפנית.. התחלתי לחשוב מנקודה זו ועם הרבה עבודה עצמית על המודעות, אני מנסה לשפר את המצב.. אה... שבתאי, רק אציין, שבכל קשר זוגי ארוך-טווח, תמיד רציתי להתמסד, ז``א, מעולם לא חשתי ברצון לברוח ואכן לא ברחתי. מממ.. היי, שבתאי, מהי דעתך??? מה אומרים הכוכבים עלי מבחינת הזוגיות??? מירית.

ובכן מירית, תגובה מהירה בשנית :)

חרוז תפוז .. ועוד בפורום של.. תפוז!! ;-) החום עושה לי את זה כנראה... :) ובקשר למה שיאיר אמר.. אני חייב להגיד שאני מסכים איתו. את מבינה, פעם טליה טל, אסטרולוגית שאני מעריץ (מנהלת פורום רוחני פה בתפוז) כתבה ש``דומה מושך דומה``, זהו החוק של היקום! ואם את מושכת אלייך אנשים שפוחדים ממחוייבות, זה בגלל שאת פוחדת ממחוייבות. תראי, העולם הזה הוא מעין מסדרון של מראות, כאשר אנו רואים בזולת את עצמינו אנו.. למשל, חשבת פעם למה את שונאת מישהו? כי את רואה אצלו את התכונות שאת שונאת אצל עצמך ומדחיקה אותן. כנ``ל לגבי למה ``מתאהבים`` באנשים - נמשכים לתכונות של עצמינו.. זה למה גם אנשים שנולדו באותו היום נמשכים אחד לשני (הכוכבים עומדים באותו מערך). ואם הם לא נאהבים - הם לפחות ידידים טובים. טליה נתנה דוגמא נחמדה, שהיא מצאה שנשים נמשכות בעיקר לגברים במזל של הבית בו נמצאת השמש כלומר אישה שהשמש (גבר) שלה נמצאת בבית 8 (ביתו של העקרב), תיתאהב בגבר מזל עקרב (שהשמש שלו בעקרב).. את רואה את ההשתקפות? ככה זה - תגידי לי מי חברייך - ואומר לך מי את! :) גם במפת הלידה שלך ישנם גורמים שאפשר לראות בבירור.. למרות שהאופק שלך מאזניים (הצריך זוגיות בחייו), ולמרות הירח בסרטן (שהסברתי לך מהו אומר..) אפשר לראות שבבית 7, בית הזוגיות, שוכן מאדים, ונוגה (גם כוכב האהבה, גם שליטת המפה) נמצאת בטלה - שני אלו מחזקים את העובדה שאת מאוד עצמאית במערכת היחסים שלך ודורשת חופש פעולה, יוזמה.. ופוחדת מהתחייבות, שאולי תגביל את המרץ הרב שלך.. כי מאדים וטלה, מה לעשות, חייבים לטעום מהכל.. חייבים להתנסות.. חייבים לבלות... וכל דבר שמונע מהם את החופש - רע להם. גם אוראנוס (שבנסיגה) נמצא במאזניים (מזל שקשור לזולת) ולכן בעקיפין, זהו עוד גורם שמשפיע עלייך לרעה - את חייבת חופש וחייבת לבטא את האינדבדואליות שלך.. ובן זוג רק מדכא את זה. יש בטח גורמים נוספים שלא ראיתי בראייה שטחית זו... אך זה פחות או יותר עונה לשאלתך.. :) לגבי מתי תבוא האהבה? ובכן, זה יקרה שבחור שבאמת תאהבי יחייך וימיס אותך. פתאום תשכחי מעצמך (והרי מאדים וטלה ``אנוכיים`` באהבה)... ואז תדעי שזו אהבה אמיתית. מתי זה יקרה? מתי שתרצי! כשתהיי מוכנה להתמסד.. הבחור כבר יופיע.. אין לך מה לזרז את העיניינים... בינתיים תבלי ותספקי את צרכי המאדים... ובבוא היום גם הירח יסופק מחיי נישואין מאושרים, אני בטוח. ואל תשכחי ליידע אותי! שבי :cool:

למעלה