שבו בנים אל גבולם... תוספת שתופשת..

fazer_1000

New member
שבו בנים אל גבולם... תוספת שתופשת..

טוב, אז ככה.. סיימתי עכשיו את המגן בהסטוריה (הלך חרא למי שמעוניין...) שבשבילו חרשתי ימים כלילות בימים האחרונים... מה שלא ממש השאיר לי זמן פנוי לכלום... התעדכנתי אמנם בהודעות פה אבל גם זה בקושי ולא היה לי זמן להוסיף שום הודעה משלי... הקיצר, רציתי לסיים את מה שהיה לי לומר על המירוץ... ככה: למרות שהמירוץ היה קשה בטירוף, זה היה אחת החוויות הכי כיפיות שהיו לי הרבה זמן כבר... צ´מעו- *הדבר האולטימטיבי---> בדרך חזרה אני נוסע על האופנוע, נוסע 90... מישהו מצפצף מצפצף חבל על הזמן... אני מתחיל להתחמם, שיעקוף מה הבעייה שלו?! אני שם לב בזווית העין רכב שעוקף ומצפצף ואנשים מנופפים לי מהרכב. הייתי בטוח ערבים (ליד לוד) וכבר התכוונתי להביא להם איזה אצבע משולשת... אני מסתכל ומתוך העצבים מה אני רואה? טנדר שחוזר מהמירוץ עם איזה קטם מאחור, עם ארבעה חברה מנופפים לי ומתלהבים וניר שפיצר!!! באוטו!!! הייתי בשוק... התלהבתי... מגיעים לרמזור אחרי איזה 10 דקות... אני עובר בין שתי המכוניות הראשונות בטור- מצד אחד אמא, מצד שני שפיצר והחברים שלו והם אומרים לי כמה הם מתלהבים ואיזה יופי, אמביציות יש עתיד כו´ וכו´ וכו´... קיצר לחצתי יד לשפיצר, יעני כאילו וואו כזה... אללה יוסטור יש לו יד בגודל הראש שלי... *במירוץ עצמו טל ציון כל פעם שעבר אותי (וזה קרה הרבה) שאל אם אני בסדר... הוא לא ממש עצר אבל עצם העובדה שהוא האיט ושאל ממש היה נחמד... ועוד בסוף המירוץ הוא שאל אותי איך היה... התלהבות כאילו... *אבי ניסאני האיש והמכונה... הציל אותי בקטע שהיה לי הכי קשה... ממש הציל אותי... באחת העליות, האופנוע שכב על הצד איזה 20 דקות כבר, אני על הגב בלי מים, כולם דורסים אותי... הוא בא, עצר את האןפנוע למטה, עלה אלי, שאל אם אני בסדר (לא ממש ידעתי מה אני עונה כשהוא שאל אם נשארו לי מים עניתי שכן...
) הרים את האופנוע שלי, ירד איתו למטה, הצליח איכשהו להניע אותו, עלה איתו למעלה - מה שמראה שזה לא האופנוע אלא הרוכב ושהמסלול אפשרי ל50 סמק עם רוכב כמו ניסאני למי שאמר שלא! - וחזר למטה, נתן צ´פחה (כמעט פירק לי את הגב) והמשיך בדרכו... לניסאני -
... *עצם ההתחככות עם רוכבים מהשורה (כמו ירון בן יוסף שעמדתי לידו בפתיחה!!) וכל מיני אחרים היה ממש שווה את זה... *למרות שלא סיימתי ולא ראיתי את כל המירוץ
אני חושב שהיה מסלול מדהים, אירגון מצוין, ספיישל אנדורו ממש יפה וכל הכבוד גדול מאוד מגיע לכל המארגנים, ובראשם ברמן... *לשוהם-- אחי אנחנו שנינו תותחים... בקרוב קטגוריה C לשנינו
*מזל טוב למנצחים וקיבינימט למה דווקא עכשיו פגרה?! מבזבזים לי מזמן הביטוח ששילמתי..
אני מצפה לאירוע הבא לא משנה כמה אין לי סיכוי אני יבוא רק בגלל שזה כיף...

fazer_1000

New member
מזל טוב לסטיב

אמנם באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם...

fazer_1000

New member
אני רוצה שיבהירו לי משהו...

הבנתי שהקטם הם לא אמינים? כאילו- אם נגיד דגם מוטוקרוס אז עדיף להביא יפני? האם דגמי האנדורו שלהם החדשים באמת לא אמינים? במה מתבטאת אי האמינות הזאת? כמה יהיה יקר להחזיק כלי שתי פעימות של קטם? איזו אחזקה יותר יקרה - דו"פ או ארבע פימות? האם מישהו יודע אם לדופ"ים של הוסקוורנה יש גם בעיות אמינות? סתם כי אני מתענין...

STIVENZ 426

New member
תודה על המזל טוב באיחור...

ולמירוץ- היה כיף? נהנת? ראית שיש עוד הרבה למה לשאוף? וכבוד גם לסנדה שלך.. הTS היה אולי מסיים את המסלול אבל מחזיר נשמתו לבורא מייד לאחר מכן.. ולעניין האופנועים.. משהו שלמדתי מהמקסיקני ומעוד כמה פה..: כל כלי 2 פעימות (ואולי גם 4) הוא "אמין" אם תבצע לו טיפולים בזמן.. טיפולים זה כולל רינגים, פילטרים, ושמנים למיניהם.. כמו שאומר שלמה ארצי: "יותר מזה אנחנו לא צריכים.." ברכות אחי.

fazer_1000

New member
צ´מע אחי אופנוע זה קצת יותר ממנוע..

השאלה שלי זה לגבי אמינות בכלל... נכון- יש את עניין המנוע... אבל מהעם מתלים? מחזירי שמן שנפרצים אני יודע... מה עם דברים קטנים ומעצבנים כמו מערכת חשמל? סלילים? חוזק של השלדה? כל הברגים שמשתחררים ומחזקים אותם, ברגים ג´יפה שנהרסים מהר? שרשרת איכותית שלא צריך להחליף אחרי יומיים? ברקסים, כל היוניטים וכו´? דברים כאלה... יעני האם צריך להיות רוטשילד בשביל להחזיק אופנוע כזה?

theshark

New member
החיזר ענה לך.

כל עוד תטפל בכלי בזמן ולא תחפף. רוב הכלים אמינים. גם בשנתונים ישנים יותר. שוב כל עוד הכלי יטופל נכון ולא יוזנח. וכן קצת כסף אף פעם לא מזיק. the shark אופנוע, או שיש לך את זה. או שלא.

תודה על הפרגון וכל הכבוד על הנכונות

בנושא אמינות, הקטמ 125 נחשב די אמין (בדקתי בקפריסין שם ממש מתים עליו) בנוסף הוא ממש ממש מוצלח גם מבחינת מנוע שמרגיש הכי חזק מבין כל ה 125 וזה גם לפי מבחן השוואתי אמריקני. גם המתלים ממש טובים, בקיצור אני ממליץ בחום ואפילו נוסע על אחד כזה שנת 98. ביי

למעלה