שבוע 40 הריון ראשון

שבוע 40 הריון ראשון

היי בנות
יצאתי לחופשת לידה מוקדמת (העבודה שלי במקום רחוק והיה לי מאוד קשה עם הנסיעות)
עכשיו אני בשבוע 40 ויוצאת מדעתי בבית,אני עייפה כל הזמן ופעולות פשוטות קשות לי שלא נדבר על העובדה שאני ענקית בשלב זה
המלצות מה עושים לא להשתגע עד הלידה?

malamlad

New member
מזדהה

הריון שני שבוע 39. בהריון הראשון יצאתי לחופש בשבוע 38 וילדתי בשבוע 42 וזוכרת את הרצון העז כבר להיות אחרי הלידה
אגב אותן תחושות מלוות אותי עכשיו, למרות שאני מודעת לעובדה שיש סיכוי שאלד בשבוע 42
מציעה לך להעביר את הזמן בכיף, מצד אחד לנוח, להיפגש עם חברות, לשבת בבתי קפה, לראות סרט טוב
ומצד שני לא לוותר לעצמך ולהפעיל את הגוף, זה יכול לזרז את הלידה, לעשות הליכות, לנקות את הבית, לבשל וכו
מחזיקה לך אצבעות שזה יגיע כמה שיותר מהר

shaya54

New member
מבינה אותך

אני בהריון הראשון התחלתי להשתגע כבר משבוע 37....מסכן בעלי, הייתי בוכה כמעט כל יום ומשתגעת מרוב שרציתי שהתינוקת כבר תצא!
כולם אמרו לי חכי...מה הלחץ?...תנוחי ותאגרי כוחות...ולא הבנתי את זה....
בשבוע 41 בלי זכר לצירים סוף סוף אמרתי לעצמי שאני משלימה עם המצב, הלכתי וקניתי לי כמה ספרים, עשיתי אמבטיה כייפית וארוכה..ולמחרת ילדתי!
כל פעם כשאני נזכרת בתקופה הזו אני מבינה כמה לא הגיונית הייתי...נכון, היה לי משעמם, אפילו מאוד, אבל זה לא משתווה לטירוף, לעייפות, לרצון בחופש שאחרי הלידה...כי ברגע שהתינוק מגיע - אין דרך חזרה! ואת באמת באמת באמת תתגעגעי מדי פעם לימים האלה שאת יכולה לעשות מה שאת רוצה, ליהנות מהחיים, לצאת החוצה לבד!!!!! לטייל, ללכת לקניות, לדבר בטלפון (!), לראות טלוויזיה..? לקרוא ספר, להיכנס להתקלח ליותר מ3 דקות!
אז אפילו שזה קשה, תזכרי שנשארו לא יותר מכמה ימים...ותנצלי אותם רק למענך לפני שהטירוף מתחיל

למעלה