שבוע שני, שלישי ו... דיווחים!!!

הוג

New member
שבוע שני, שלישי ו... דיווחים!!!

טוב, אנימשתתפת סבילה בדרך כלל. קוראת מפנימה מקבלת עצות. תמיד ידעתי שהרצון לרזות צריך שיגיע ממני ולא יעזרו אלף כבאים... אם זה לא בא משם, מהמקום ההוא המיוחד כלום לא יעזור. וזה הגיע בסוף. כולה 6 קילו אבל אלה קילוגרמים ערמומיים ביותר, באים מתיישבים על מטר ושישים ואחר כך לכי תפטרי מהם. כי מה זה בסה"כ כולה 6 קילו שגורמים לבגדים להראות רע, שגורמים לך על המטר שישים הגמדי להראות כמו עשרים קילו ולהרגשה מחורבנת. כולה 6 קילו והמחוג מטפס... שנייה לפני השמונה קילו כי אלו החארות באים בזוגות התאפסתי על עצמי. עברתי ללחם קל כל השבוע. ואל יקל הדבר בעיניכן בנות, אני כל השבוע על לחם קל מהיום שאני זוכרת את עצמי א-ב-ל כל סופשבוע לחם ארז, לחם תושיה עם אגוזים וצימוקים אלוהי וחלה רגילה לבנה לשבת לעשות פרנץ טוסט. קולטות? כל השבוע יוגורט 0 אחוז שומן אבל בסופשבוע מילקי, או מעדן הגולן בטעם שוקו ווניל. שניים מזתומרת? סופשבוע לא ? ויוגורטים זה בריא לא? התעמלות? יש לי תרוץ מצויין הרופא אסר. אני בטיפולי פוריות אז אסור שבועיים להתאמן לפחות. אז לחם קל כל השבוע כולל שישבת, ממתקים לא נכנסים הביתה. (מה אפילו לא שוקולד מתבכיין בן הזוג, "יש במכולת!" אני חותכת, "אוייבים לא נכנסים הביתה"). יוגורטים 0 אחוזי שומן, כל הזמן. בעבודה, פעמיים בשבוע בקפיטריה. זה טעים, זה מלא שומן. אז רק פעמיים בשבוע ובלי הקינוחים בסוף. בשאר השבוע, לחם קל עם גבינות, פסטרמה דלת שומן סוחבים עד הערב ואז סלט גדול, צלי עוף ו/או אורז, פשטידה מוצאים מה לאכול שרוצים. פופקורן במיקרו לסתימת חורים ופפסי מקס - רעיון שסחבתי ממישהי פה וזה עובד. בנוסף צ´יפור של ארטיק דיאטטי בטעמי וניל ושוקו מעולה ורק 46 קלוריות. קורנפלקס של נוטלה טעים ומאוד עוזר לגיזרה. ו... כן התעמלות! כל יומיים הליכה של שעה, בקצב נינוח, אבל הליכה. פעמיים בשבוע פילאטיס לא התעמלות רצחנית אבל מחטבת. אז זהו מרזות/ים יקרים אל תתנו לאף אחד לשגע אתכם/ן. תרזו רק שתרצו, תעשו את זה רק בשבילכם וכן יש ויהיו נפילות. דוגמא: יום שבת הוריו של בעלי היקר מוזמנים לצהריים לא יהיה קינוח? בטח שיהיה עוגת שוקולד עשירה של אהרוני. אז העוגה תסתכל עלי ואני עליה ביום שבת ובראשון? לא ולא! אחרי הליכה כוס קפה, פרוסת עוגה קטנה ובלי לחץ. אז אין ילדים בבית אז אנחנו נאכל בינתיים לאט, לאט גם היא תיגמר וגם הקילוגרמים יעלמו ורק אכילה שפויה תישאר איתנו כי אוכל זה תענוג וכמו שאמא שלי אומרת מותר הכל אבל במידה! המשך שבוע קסום לכולנו!

kiticat

New member
נשמע לי

שאת בדרך הנכונה, אפשרי שאת מעט מגבילה את עצמך להתחלה- ואת צריכה לזכור שלפעמים צריך- תרופה שמקדימה למכה. כלומר, במקום לטרוף חצי ליטר גלידה- מבעוד מועד- כשהחשק פורץ, לפעמים, רק שתי כפיות נפטרות מהחשק ומונעות נזק.... בכל אופן- בהצלחה!

למעלה