שבוע טוב!

ymz

New member
שבוע טוב ויום נפלא לכולן ../images/Emo96.gif

מצאתי מה גורם לי למצב רוח טוב ביום ראשון: אכלתי מלא שוקולד בסופ"ש

עידכונים...../images/Emo13.gif

אני אמורה להתחיל עבודה מגניבה השבוע... מקווה שהכל ילך כשורה.. ו..... סופסוף התחלתי לעשות רשיון!!!!!!!!
אחים שלי לקחו על עצמם את המשימה ובתור מתנת שיחרור הם עוזרים עם זה.. נכון חמודים

יופי...

לשמוע שקורים דברים מהנים ומשמחים בחייך. בהצלחה בעבודה החדשה וכמובן בלימודי הנהיגה
. אכן,מתנה יפה קיבלת מאחייך... אוהבים אותך שם... תודה ששיתפת

../images/Emo45.gif על התחלת לימודי הנהיגה ../images/Emo73.gif

אני שמחה שמצאת עבודה מגניבה
(זה לא מקום העבודה שדיברת עליו בפעם הקודמת, נכון?) בכל מקרה מקוה שהשבוע ימשיך יפה כמו שהתחיל...

Darkmatter

New member
כנפיים, בהצלחה../images/Emo70.gif

שמחה לשמוע את הבשורות המשמחות! ובקשר לנהיגה, רק בהתחלה זה ממש מלהיב זה כיפי. בסופו של דבר, כ"כ נשבר לך מזה, ואת מתחילה לשנוא את זה, את המורה שלך ואת הכל ואת רק רוצה לגמור עם זה. זה בדוק, אצל כולם זה ככה.
שיהיה המון בהצלחה!!!

לונה..

New member
היי, זה דווקא נהדר

היא מכינה אותה לבאות, לא כמו כל אלו שאומרים החיים הם מתנה והעולם הוא מקום נפלא לחיות בו. תכלס, זו לא כזאת מתנה! זה יותר כמו דומינו ראלי שבאמצע שאת מסדרת את כל החלקים כל כך יפה את עושה אפצ'י פצפון ופתאום אבן אחת נופלת לך ואז הלך כל המסלול. העיקר שבפרסומת מראים את זה זוהר בחשיכה וכל הילדים מאושרים עם הקינדר בואנו ביד. אני בעד להרגיל את דור העתיד לזה שהחיים הם לא גן של שושנים. בקיצור - פנימיות צבאיות לכל ילד החל מגיל 3. זה יחסוך הרבה צער בגיל ההתבגרות, זה מה שבטוח. טוב, נו, אני לא באמת רצינית. כנראה שלב של ילדים הוא רך מכדי להכיל כל כך הרבה... פסימיות. אוקיי, יש אישור להחזיר את סרטי וולט דיסני לחנויות!

למעלה