שבוע טוב+מתכון-בלינצ'ס לפסח../images/Emo3.gif
קיבלתי את הספר של "קובי בר" קרץ לי המתכון. בלינצ'ס מתוקים לפסח. מקור:ספר בישול לפסח"קובי בר". הקלדה:אילנית החומרים: 1 וחצי כוס קמח מצה 3 כוסות חלב 3 ביצים רבע כוס סוכר 25 גרם מרגרינה מומסת. לרוטב: 50 גרם חמאה חצי כוס דבש. ההכנה: במעבד מערבבים יחד את כול החומרים מלבד החמאה והדבש,עד שנוצרת עיסה חלקה. מחממים מחבת. יוצקים במצקת כמות מהבלילה ונותנים לה להתפזר בתוך המחבת,אחרי 2—3 דקות הופכים בעזרת מרית. מזהיבים את הבלינצ'ס קלות משני הצדדים. ממיסים את החמאה והדבש,על להבה נמוכה ומערבבים. להגשה:מנטפים את רוטב הדבש והחמאה. לאוהבי הקינמון:אפשר לזרות מעט קינמון על הבלינצ'ס. לאוהבי המתיקות-אפשר להכפיל את כמויות הרוטב. בתיאבון.
קיבלתי את הספר של "קובי בר" קרץ לי המתכון. בלינצ'ס מתוקים לפסח. מקור:ספר בישול לפסח"קובי בר". הקלדה:אילנית החומרים: 1 וחצי כוס קמח מצה 3 כוסות חלב 3 ביצים רבע כוס סוכר 25 גרם מרגרינה מומסת. לרוטב: 50 גרם חמאה חצי כוס דבש. ההכנה: במעבד מערבבים יחד את כול החומרים מלבד החמאה והדבש,עד שנוצרת עיסה חלקה. מחממים מחבת. יוצקים במצקת כמות מהבלילה ונותנים לה להתפזר בתוך המחבת,אחרי 2—3 דקות הופכים בעזרת מרית. מזהיבים את הבלינצ'ס קלות משני הצדדים. ממיסים את החמאה והדבש,על להבה נמוכה ומערבבים. להגשה:מנטפים את רוטב הדבש והחמאה. לאוהבי הקינמון:אפשר לזרות מעט קינמון על הבלינצ'ס. לאוהבי המתיקות-אפשר להכפיל את כמויות הרוטב. בתיאבון.