שבוע טוב לכולם, שאלה קטנה בקשר לאוכל

VidaBella

New member
שבוע טוב לכולם, שאלה קטנה בקשר לאוכל

כמו שכבר סיפרתי לפני יש לי שני גורים זכרים בני כמעט ארבע חודשים אז ככה שמתי להם שתי קערות של מים ושתיים של אוכל בשתי מקומות שונים את הקערות של האוכל היבש אני ממש כל פעם עד הסוף ופשוט משאיר את זה שמה ומים אני מחליף כל יום לגבי האוכל הרטוב אני מביא להם קופסה שימורים אחת כל יום חצי בבוקר חצי בערב זה אומר רבע קופסה לכל חתול פעמיים ביום אני אמור להגביל אותם באוכל היבש?או להביא מנות פעמיים ביום? זה נראה לי נחמד יותר שהם יכולים לאכול מתי שבא להם.. מה לעשות?

Yukita

Active member
מנהל
אצלי אישית אין הגבלה באוכל היבש

אם כי אני נותנת הרבה פחות אוכל רטוב.

לא נראה לי שצריך לשנות משהו - הם גורים בגדילה, ומרבית החתולים לא אוכלים יותר מדי. כשיסיימו לגדול תוכל לראות אם הם משמינים מדי ולפי זה לדעת אם צריך להגביל באוכל או לא. השלושה שאצלי מעולם לא הוגבלו באוכל, ואף אחד מהם לא שמן. מה שכן , אני מאכילה במזון לא זול, ללא דגנים (אינסטינקט).

VidaBella

New member
אני עדין לא מבין כזה גדול באוכל של חתולים אבל

זה מה שאני מביא להם קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה סבבה לגמרי זה היחיד שמצאתי מהמומלצים שהיה שמה יש למישהו המלצות אחרות? לאוכל רטוב או יבש? פריסקי זה הרטוב ותמונה של היבש מצורפת

אני בעד האכלה חופשית מכמה סיבות א. החתול רגוע
ב. החתול לא צריך לבקש אוכל ולהזכיר לך בשעות שלו- גם ביום וגם בלילה הוא יעיר אותך כשהוא רעב.
ג. אם תגבילי את הארוחות לשעות מסויימות, עליך להיות מאוד עקבית. כל איחור יגרום לתלונות מצידו וכל הקדמה, יגרום לכך שגם למחרת הוא יצפה להקדמה
ד. מאפשר לך להעדר מן הבית ללא דאגות.

למעלה