שבוע טוב לכולם(זו הפעם השלישית)

*יערית

New member
שבוע טוב לכולם(זו הפעם השלישית)../images/Emo140.gif

מה קורה פה? שולחת ושולחת הודעות לפורום והן נעלמות לי.... פאטם אורגנה או שאני משתגעת? שבוע טוב לכולכם.. אני מחכה ומחכה לילדים שיחזרו מאביהם..... מקווה שהלילה הילדה שלי תתאפק למוצץ כמו שעשתה ביומיים האחרונים... מה חדש? לא שאלתי...סתם מכירים את המשפט הזה שלא מחכים לתשובה..?

*יערית

New member
ידעתי?לא ניחשתי../images/Emo13.gif

יש לי רעיון מוצאת..... אני מציעה שאת תתני בכל סוף שבוע תקציר על מה שקורה בפורום.. את כ"כ כאן...... מזכירה לחי את עצמי בעבר...... ואני מפרגנת לך..אבל כדאי שכבר מישהו ישבה את ליבך..... ואז תשבו יחד לכתוב כאן
הגיעה הזמן לאהבה..כך אמרה לך אלונה לא?

*יערית

New member
את יודעת..לא קונה את זה!!!!!!!!!!!

גם ליהלום הכי יקר בעולם יש דרך פיצוח... ואת סתם מקשיחה ליבך.....אולי יש משקעים שלא עוזבים אותך.... אולי תלכי לניקוי אבנית אצל שיננית
? כך האבן תימס לה ותראי איך הלב שלך מקבל אהבה בברכה. את......אני אישה ולא רוצה להמיס אותך
אבל מי שקורא בין השורות ידע מי את באמת! הגיעה הזמן להזיז דברים מוצאת......ואחד הדברים הגדולים ביותר זו האבן שנמצאת שם אצלך....היא תזוז ביום שאת תרצי.... ביום שהאחד הנכון והאמיתי יבוא ! ועד אז אל תסגרי נפשך...

או הנה התשובה כתבת בעצמך

כשיבוא הנכון והאמיתי......כנראה שלא בא ליבי רך מאוד אבל לא נפתח סתם ככה משקעים? כן כתבתי על כך בלי בושה גם פה לא? האמת שאני מנסה להתנתק אבל בגללך אני עוד כאן אבל זה בסדר היית חסרה כאן היום.

ואני

ממיסה את האבן שלי ...............................(בקומקום חשמלי) עם מלח לימון ממליצה
אפשר לנסות גם על החצי
שלי נראה לך שיעזור?????? ולא רק שימיס אפילו שיעלים אם אפשר

*יערית

New member
בוודאי!!!!!

שתי דרכים שאני מכירה: 1.מסיר אבנית..תוך שניות מסיר(מסריח ומחייב כפפות) 2.קויטרון..זה המכשיר של השינניות
(מלווה במעט כאבים
) את האבן בגרון או על הלב...צריך רק רצון וחבר/ה אמיתי/ת שיסיר אותו בעדינות ובאהבה רבה.

*יערית

New member
וואו משפשפת..לא מאמינה......./images/Emo13.gif

הנה את ילדה גדולה...... נעלמת לנו... שבוע מצויין מה בחכתך?

spidi2

New member
שבוע נפלא לכולםםםםםם!!!

גם אני מחכה לילדים שיגיעו מאביהם. זה הקטע שאני פחות אוהבת. שוב להיתקל בו. אבל כבר מחכה למלאכים שלי בקוצר נשימה. התגעגעתי אליהם. נהנתי מאד מהשבת, כמו תמיד אוהבת את הזמן הפרטי שלי... אבל כשיוצאת השבת, מרגישה את הדאגה, הגעגוע והרצון להיות איתם שוב!!!
לכולם! שבוע נפלא ורק בשורות טובות!

*יערית

New member
משום מה.....

למרות שיש ביננו חילוקי דיעות...ויש פער עצום במחשבות...אני בכל זאת יכולה לראות אותו, לארח אותו בביתנו..והנה רק כותבת הודעה זו והם הגיעו צוהלים ושמחים..... ואני רואה קשר ישיר למצב רוח שלהם ולקשר עם האקס! מקווה שגם הוא ישכיל לראות זאת. והנה אני יכולה לנשום ולהתרווח ולקבל את השבוע החדש בברכה....

למעלה