שבוע טוב ושוב יש לי שאלות

שבוע טוב ושוב יש לי שאלות ../images/Emo13.gif

אז קודם כל באמת שיהיה לנו שבוע טוב, ושוב יש לי כמה שאלות : היום אני בדיוק ביום ה - 14 מהכוריגון אך מאחר וקיבלתי כשבוע לאחר הכוריגון כמות נוספת של כוריגון2500 אני לא יכולה עדיין לבצע בדיקת הריון. השאלה שלי היא האם אני אמורה לקבל את המחזור במידה ואין הריון ממש היום או מחר או שבגלל הכמות הנוספת של הכוריגון המחזור יתאחר? מחכה לתשובות ותודה

ענתות

New member
אורלי חמודתי...שוב עונה לך:

התשובה היא לא. הכוריגון הנוסף שקיבלת לא מעכב את המחזור ואם תקבלי הרי שהדבר באמת אמור לקרות היום/מחר. בנוסף ,מחר/מחרתיים את יכולה לבצע כבר בדיקת הריון (אני הייתי מחכה קצת עם זה , בכל זאת). יש לי תחושה טובה לגבייך. מקווה שהיא מוצדקת. ענת.

לצערי........ ../images/Emo10.gif

לא התאפקתי ועשיתי ממש עכשיו בדיקה (למרות שאני יודעת שזה מוקדם) ויצא לי שלילי. אני לא מאמינה..........הרי הכוריגון עדיין נמצא בגוף לא? אז התשובה היתה אמורה להראות חיובי (אם כי לא בטוח שחיובי שלי) אני כבר מבולבלת מצטערת שאני מטרידה פשוט זו לי הפעם הראשונה מחכה בקוצר רוח לתגובה

אפרת**

New member
אורלי

כדאי לעשות גם בדיקת דם של בטא. היו מקרים של שלילי בבדיקה הבייתית וחיובי בבדיקת דם. הבדיקות הבייתיות לא מאד רגישות ובעיקר כשמדובר על ערכים לא גבוהים. הבדיקת דם יותר מדוייקת. אפרת

אפרתי, תודה על התגובה אבל

אני אמורה לעשות בדיקת דם רק בעוד ארבעה ימים. כי הזרקתי לפני שבוע כוריגון נוסף. עשיתי את הבדיקה הביתית סתם כי רציתי לראות שני פסים והופתעתי היה רק פס אחד למרות שעדיין הכוריגון נמצא בגוף. זה מה שמפתיע אותי הרי היה אמור לצאת שני פסים לא?

אפרת**

New member
ממש מחוייב המציאות

בכלל לא מחייב שאת אמורה לראות כבר עכשיו שני פסים. זה תלוי בכמות ההורמון HCG שיש בגוף שלך כרגע. אם כרגע ההורמון ברמות נמוכות - וזה מה שקורה בשלבים הראשונים בד"כ, אז לא רואים שני פסים. שתהיה המון הצלחה
אפרת אני משתדלת להיות אופטמית, רק חבל שזה לא מיושם על עצמי

אורלי אל תיבהלי ואל תיכנסי לפניקה

צריכים לחכות לפחות 12-10 יום אחרי כוריגון 2500 .. אני בטוחה שהכל יהיה בסדר והבדיקה הביתית סתם טעתה בגלל הכוריגון
יונית

נועם@בת

New member
אני עשיתי בדיקה 6 ימים אחרי

כוריגון 2500, והתוצאה היתה פחות מעשר. כך שזה כן הגיוני לקבל שלילי בשלב כזה. מצטערת לשמוע ששלילי אורלי. מקווה שהפעם הבאה שלך תהיה חיובית לתשעה חודשים.
נועם

למעלה