שבוע טוב וחודש טוב ומוצלח לכולנו

אז ככה..

בימי הולדת של הילדים יש נוהל קבוע לחגיגה, אחה``צ בבית, עם עוגה בלונים מתנות וכו`. העניין הוא בימי ההולדת שלנו, כאשר מדי שנה שוברים ת`ראש לרעיון מקורי (בלי לקחת משכנתא), אשמח מאוד לקבל רעיונות לחגיגה, למתנה לרעייתי שתחי` שיום הולדתה ב- ח` כסלו.

תכשיט כמובן, אפשר גם למצוא דברים יפים וללא

משכנתא, עגילים, טבעות ואם יש אפשרות אז צמיד / שרשרת. לא הכל חייב להיות משובץ ביהלומים... אפשר לנסוע לבית מלון אפילו ללילה אחד, פיקניק רומנטי בחיק הטבע, ערב רומנטי במסעדה רק שניכים...

תלוי אם אתה הולך איתה או לבד../images/Emo3.gif

אם איתה, אז כל האפשרויות פתוחות בפניכם החל מבושם, המשך בתכשיט וכלה במשהו לבית! א ב ל הלכה לה ההפתעה- אני לדוגמה מאד אוהבת הפתעות ולא סובלת שבעלי מתחיל לשאול אותי מה לקנות לי כאילו איזה משימה כבדה נפלה עליו- זה מוציא לי את כל ההנאה!!
אז או שאתה מודיע לה מראש: ביום זה וזה יוצאים לקניון לקנות לך מתנה או שאתה לא מדבר כלום בנושא וקונה לה לבד משהו שהיא בטוח תהנה ממנו אבל כאן כמובן צריך יותר יצירתיות! אתן לך כמה רעיונות (בתקוה שגם בעלי יקרא...חחח):
יש היום בגולף ובמשביר ובקניון בכמה חנויות סטים שלמים למטבח שכוללים צלחות, כוסות, מגבות, פלייסמטים, מגשים, סינרים, וכפפות להחזקת סירים ותחתיות לסירים. מדובר בסטים מרהיבים שאם אשתך לא קנתה אותם לחתונה, היא לא תרשה לעצמה כנראה לקנות סתם... אתה צריך לבחור דוגמה מסוימת שנראה לך שהיא תאהב (ותמיד כדאי להתיעץ עם אחותה או חברתה הטובה
) וקונה מספר פריטים ממנו לפי התקציב שלך! אם היא אהבה את זה, תמיד תוכל בהזדמנויות שונות להוסיף עוד פריטים לסט! וככה חסכת לך לשבור שוב ושוב ת'ראש.. .
אם אתה לגמרי אובד עצות ולא יודע מה לעשות, תביא לה כרטיס מתנה של המביר לצרכן- זה כרטיס שמטעינים אותו בסכום כסף לפי החלטתך ואורזים אותו מקסים והיא יכולה ללכת ולקנות עם זה עד שהכסף בכרטיס נגמר!- זאת בהחלט מתנה מכובדת!! א ב ל- חלילה לך מלהסתפק רק בזה!!! לכרטיס אתה מוסיף נר ריחני ב-10 ש"ח, זר שושנים בעוד 10 ש"ח וקופסת עוגיות מ"המיוחדים" של אנג'ל או שאם אתה יודע לאפות- הכי יפה שתאפה לה בעצמך ותחביא אצל השכנים...
אם אשתך אוהבת לקרוא, ספר זה תמיד מתנה משמחת אבל אם אינך יודע על ספר מסוים אותו היא רוצה, תתיעץ עם אחות או גיסה או חברה!כמובן, גם לספר אתה תהיה "חייב" לצרף נר, פרחים ומאפה
אמממ אפשר גם קופסת שוקולדים בלגיים מ"מומנטום" ביעקב מאיר או שקית של טופיים חלביים בטעמים שונים מחנויות של ממתקים משובחים
כמובן לפי טעמך, טעמה וכיסך!!! ואם אשתך היא מסוג הנשים החלומיות ההן שסומכת על טעמך בעינים עצומות, אף פעם אין לה תלונות, ומקבלת באהבה את כל סוגי המתנות-------------------- תדע בוודאות ש--------------ז כ י ת!!!!!!!!!!!!!!! זו באמת זכיה עולמית
הרבה
ו

חחחח מגניבה אחת ../images/Emo13.gif

סחטיין על ההוראות המפורטות
"הכי יפה שתאפה לה בעצמך ותחביא אצל השכנים... "- יש חיה כזו ?!

../images/Emo6.gifכבר פעם שניה שחסר הסבלנות הקיצוני שלי

עושה לי פאדיחות...חחח אני כתבתי את ההודעה של ה"אוף" ביחד איתך
ולאיזה חלק במשפט התכוונת בשאלתך?
אם לבעל שאופה בעצמו- אז אכן- יש חיה כזאת! בעלה של בת דודתי אחראי על האפיה וקישוטי העוגות והקינוחים בכל שבת וארוע....
אם להחבאה אצל השכנים- אז גם חיה כזאת יש! אני מכירה הרבה אנשים שמחביאים במקרר של השכנים דברי מגדנות שהכינו למישהו מהמשפחה!

רגע רגע

ראשית תודה רבה על כל הרעיונות הנפלאים.. בטוח שאאמץ אחד מהם.. בקשר לאפיה.. זה הדבר היחיד במטבח שאני לא ``מתערב`` בו.. אני יותר בבישול.

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

כתבתי לך פה מעלי הודעה ארוכה ומפורטת עם רעיונות למתנות, עבדתי עליה איזה רבע שעה נראה לי ו---- אין שום תגובה!!!! אתה כנראה לא שמת לב להודעה כי אתה בדר"כ כן מגיב למה שכובים לך!

עכשיו ראיתי

אני מסלולארי ובשרשורים ארוכים קשה לראות הודעות חדשות.. כל הכבוד על ההשקעה.. אהבתי את השוקולדים, יש לי בעיה עם רעייתי, היא שונאת מתנות יקרות, פרח קטן מדבר אליה הרבה יותר מתכשיט יקר..

אביטל60

New member
הכי חשוב הלב

לא משנה מה תביא, באיזה כמות זה יכול להיות משהו קטן אבל מלב גדול גדול!!! ואני דוגלת ביותר בזר פרחים ושוקולד משובח!- בכל מצב מחמם את הלב

אביטל60

New member
לא רק רעייתך

אני חושבת שכל אישה. לא חכמה להפציץ במתנות גרנדיוזיות!

יום מתוק, יום הולדת, מה זה משנה?

העיקר חם מאנג'ל.... נראה לי שכשנעבור מפה מצבנו הכלכלי ישתפר בהרבה....

candy77091

New member
אנחנו מתלהבים יותר ממאפיים בייתיים..

במו ידיד,כדאי ,כדאי!! תמיד האוכל הזה שעומד בחוץ ימים שלמים היה גורע לי בעעע-כמה חיידקים ישבו עליו..רק אם אין משהו אפויי בייתי ואני מתה מורעבת אני אוכל את זה,מלכתחילה אני מעדיפה את האוכל שלי בבית שאני דואגת שיהיה טרי ונקי..

כמה שאת צודקת!!

אני עד כדי כך קיצונית שאני נגעלת לאכול במלונות ולישון במלונות- כי איכססס מי יודע מי ישן שם לפני! בעעע ואנחנו גם לא קונים לא לחם ולא חלות אלא אופים הכל לבד כולל לחמניות לילדים! אין! אין כמו מאפים ביתיים! מממ
אבל אנג'ל עדין נתפסת בעיני כמאפיה טובה למרות שכשאני נכנסת לשם, בתכלס אני לא כ"כ מוצאת מה לקנות..חחח רוגלאך?- הרבה יותר טעים לאפות לבד! בורקס?-מלא שומן טראנס ומרגרינה! עוגת טורט?- אני יכולה להכין לבד יותר טעים ולא כזה מלא חמרים מלאכותיים... וכו' וכו'

למעלה