שאלת
- למישהי יש מתכון ללזניית פסטו ?

מתכון אין לי- אבל לא נראה לי בעיה לאלתר

תכלס הבסיס ללזניה הוא תמיד רוטב לבן ועוד רוטב (עגבניות, בולונז, פסטו במקרה שלך) הלבן יכול להיות או גבינות מעורבבות עם ביצים, או בשמל ואז מרכיבים- אטריות-פסטו-לבן וחוזר חלילה ואם יוצא טעים מתקשרים אלי
 

אפונענע

New member
וואט דה פאק איז בשמל ?

ואיך מכינים ? חוצמזה אתן לא מקבלות כלום. אחת הוזה את דמותי בבתי עלמין, והשניה שומרת לי עוגה כבר שבועיים (יה, רייט).
 
לאט לאט אני מבינה,

למה קוראים לך זונע
בשמל= חמאה מומסת, שאליה מבליעים קמח, ואז חלב. (נגיד 50 גרם, 2 כפות וכוס וחצי בהתאמה). מבשלים על אש נמוכה מאוד תוך בחישה עד שאין גושים מחד והחלב מסמיך מאידך, ומוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט. אבל עזבי, תעשי קוטג' וביצים
 

פומפיה

New member
בובע, העוגתיומולדת כבר מזמן בבטן של מישהו ../images/Emo6.gif

אין מנוס, את חייבת להכין בעצמך! (ולתת לי ביס)
 

ronchooli

New member
את יכולה להכין לזניית גבינות רגילה

ולשלב ברוטב פסטו...
 
למעלה