שאלת
על הנקה בשכיבה

שאלת ../images/Emo163.gif על הנקה בשכיבה ../images/Emo13.gif

כשמניקים בשכיבה, מאיזה שד בעצם מניקים, התחתון (זה שנוגע במזרון) או העליון? אני שואלת כי עד עכשיו לא כל כך הלך לי עם הנקה בשכיבה (הנקתי מהשד התחתון), אבל הלילה ניסיתי שוב להניק ככה, ומתוך טשטוש חיברתי אותו לשד העליון (שנינו שוכבים על הצד), ועוד לפני שקלטתי מה עשיתי הילד כבר ינק באושר ובקולי קולות. אז... עשיתי נכון?

shlomitit

New member
גם לי היה הרבה יותר נוח להניק ככה

מהעליון, בפעמים הספורות שהנקתי בשכיבה. (כי גם זה לא היה שוס גדול...
)

r i n i

New member
אני מניקה כל פעם מהעליון

מצאתי שכאשר אני מניקה מהתחתון התפיסה לא טובה ואח"כ כואבבבב

לילית462

New member
גם לי זה נוח כך....

כשאני מניקה בשכיבה (כל לילה כל הלילה) אני מניחה את התינוקת ביני ובין בעלי, היא שוכבת על הזרוע שלי ויונקת כל פעם משד אחר - התחתון או העליון, אין ספק שמהעליון החיבור יותר נוח וקל גם לה וגם לי, כשהיא יונקת מהעליון אני לא צריכה להגביה את עצמי או אותה, או להנמיך, וזה פשוט אחלה..... בשורה התחתונה מה שנוח לכן זה טוב...

daniela15

New member
אני מניקה מהתחתון אבל...

זה גורם לי לחשוב שזה תלוי בגודל הציצי , לי יש קטן יחסית (בי) מעניין לדעת איך זה אצל אחרות ?

michal@gal

Active member
מנהל
גם אצלי אותו הדבר

כשהיונק גדל התחיל להיות נוח להניק גם מהעליון בשכיבה.

annabs

New member
גם אצלי קטן, היונקת מסתדרת גם

וגם, מאוד נוח, פשוט תופסים זווית מתאימה.

shlomitit

New member
גם שלי

קטן, ודווקא חשבתי שמשום כך נוח לי יותר מהעליון. כששכבתי על הצד אי אפשר היה למצוא את התחתון...

S h a r l e e n

New member
../images/Emo207.gif מתי החלפתם תנוחה?

היונקת שלי בת שבוע וחצי ועושה את זה לא רע. כבר עברו לי כאבי הפטמות לשמחתי. אני זוכרת מהבכור שרוב ההנקה היתה כשהוא עם הפנים אלי ונתמך בזרוע שלי, ולא בתנוחת הפוטבול שממליצים עליה בהתחלה (למרות שגם איתו התחלתי ככה). אני עושה עם הפיצקית את הפוטבול, שמאפשרת יותר שליטה שלי, אבל היום ניסיתי איתה את התנוחה הנוחה יותר והיא ינקה לא רע. מתי אתן עברתן מהפוטבול למשהו נוח יותר?

בהנקה הראשונה

פוטבול ניסיתי, לראשונה, בגיל מאוחר הרבה יותר. תניקי איך שנוח לך.

debby12

New member
מנהל
לא ידוע לי שהפוטבול מומלץ

במיוחד בהתחלה (דווקא הזמנתי יועצת הנקה והכל - לא זוכרת שום דבר כזה). נדמה לי שזה מומלץ לאחר ניתוח קיסרי בגלל התפרים או אם במקרה זה נוח לך במיוחד - אבל אין סיבה מיוחדת. תעשי מה שטוב ונוח לכם! <זו עצה טובה גם לא רק לגבי הנקה...
>

michal@gal

Active member
מנהל
לא הינקתי בפוטבול בכלל

התחלתי עם תנוחת "קלואי", וכשהוא גדל עברנו לערסול רגיל.

S h a r l e e n

New member
התכוונתי לתנוחת קלואי פישר ../images/Emo163.gif

זו התנוחה שהמליצו לי עליה גם הפעם וגם עם הבכור- עד שהם יונקים "מקצועיים" יותר.

michal@gal

Active member
מנהל
אני חושבת שהפעם לקח בערך חודש

עד שעברתי מקלואי לערסול, בגלל שהיונק לא תפס טוב בהתחלה. עם היונקים הקודמים, לקח פחות זמן.

תּמר

New member
אני התחלתי תמיד מהתנוחה הרגילה

סה"כ אין בזה כללים - אם זה נוח לך ונוח ליונקת (כולל תפיסה נכונה) תעשי מה שנוח.

בערך בגיל חודשיים וחצי

עד אז היו לנו בעיות בתפיסה ורק כך יכולתי לכוון אותה ולשלוט באופן החיבור. בגיל חודשיים וחצי התפיסה השתפרה והיא כבר נהייתה כבדה מדי בשביל התנוחה הזו, אז עברנו בהדרגה לתנוחת העירסול הקלאסית

אני התחלתי ב'פוטבול'

אחרי חודשיים עברתי לתנוחת 'קלואי' ורק אחרי כמה חודשים, לתנוחה הרגילה

למעלה