תודה לך וגם למאקי
האמת היא שלא רק שזה כבר הוכן, אלא אף נאכל, ובכל זאת רציתי לדעת להבא... הנתח שקל קילו וחצי, ובתחילה חשבתי להפוך אותו לצלי בתנור, אז ניקבתי בו חורים בהם נעצתי שיני שום ורוזמרין. התחלתי "לסגור" אותו על מחבת משומנת, ואחרי שהוא השחים מעט וירד מהאש, לא התאפקתי ו"גילחתי" לי חתיכה קטנה (מהקריספי למעלה). הבשר היה מושלם. בשבל הזה הכרזתי על שינוי בתוכנית: פרסתי מהנתח כשלושה סטייקים, שטיגנתי במחבת עם מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי, מדיום רייר. הטעם היה מעלף. אני ואהובתי התענגנו עליו עד מאוד את הנתח שנשאר, הכנסתי לתנור חם מאוד לחצי שעה בערך. הוצאתי את התבנית ונתתי לו לנוח כמה דקות ואז פרסתי ממנו פרוסות די עבות, אותן אכלנו עם חרדל דיז'ון. הארומה של השומים והרוזמרין, והשילוב של טעם הבשר העשיר היו לא פחות מחוויה. לדעתי אגב, מדובר בבקר ולא בחזיר.