שאלת שייקספיר
(דיון☝) 2sex or not 2 ∫ex

ArrowNY

New member
שאלת שייקספיר../images/Emo35.gif(דיון☝) 2sex or not 2 ∫ex

Thats the question... ♠אם היה (היתה) לכם לכן ידיד (ה) שהיא (הוא) ממש חבר(ה)טוב(ה) וגם נראהְ(ית) ברמה של
ןהיה מצב ל
איתה (איתו) במה היתם בוחרים
לותר על ה
איתו(איתה) כדי לשמור על הידיד(ה)? או לוותר על היּדידות(הטובה מאוד) או לוותר על הידידות בישביל אחלה∫exשלא מוצאים כל יום?) (כי יש סיכוי יותר מסביר שזה מה יקרה אחרי ) את האמת אבל:)♧ℑ

Krishi

New member
אני לא חושב שהידידות חייבת להעלם אחרי זה

היו לי כמה ידידות שיצא לי לשכב איתן (או כל קטע מיני אחר) ואנחנו בקשר עד היום. אבל אם נגיד השאלה הייתה שזה או שאני שומר על הידידות בלי סקס או שאני בוחר בסקס וחייב לוותר על הידידות הייתי בוחר לשמור על הידידות. בחורות לשכב איתן יש בשפע, חברים טובים (או ידידות טובות) אין יותר מדי.

השיקול מאוד פשוט לטעמי

האם שניכם רוצים את זה והאם עקב כך תיפגע הידידות\חברות (אלו 2 מילים שאומרות אותו הדבר - קשר חברי עם מישהו\י שאינו בן\בת זוג)? אם רק אחד מכם רוצה את זה (וחברים\ידידים אמיתיים יכולים פשוט לדבר על זה) אז התשובה חד משמעית לא. אם שניכם רוצים אבל נראה שזה יהרוס את הידידות\חברות (ושוב, אני לא מבדיל, זה רק בשביל החברה שהם פוליטיקלי קורקט) - אז התשובה חד משמעית לא. אם שניכם רוצים וזה לא נראה שיהרוס את החברות - תהנו!

ורדונה2

New member
תהייה...

גבר ואישה שהם ידידים טובים וגם נמשכים אחד לשנייה- למה לשמור על זה בכלל בגדר ידידות? מה שמתבקש זה לנסות זוגיות. אף ידיד שלי הוא לא ידיד אם אני נמשכת אליו... אצלי ידידים זה בד"כ בחורים שאני מאוד מחבבת אבל לא נמשכת אליהם מינית. ככה שאם יש בחור שאני מחבבת וגם נמשכת אליו מינית... מה הקטע להיות ידידה שלו בכלל?

באז באז

New member
צריך לזכור שעבור רוב האנשים

או לפחות רוב הגברים - משיכה זה עניין מיני. ככה שמשיכה מינית + ידידות אינם מספיקים. בדרך כלל תנאי הסף עבור ידידים הם הרבה מתחת לבני הזוג, ידידים לא חייבים להתאים לנו כמו שבני זוג צריכים להתאים לנו.

ורדונה2

New member
אני חושבת שירדתי לסוף דעתך

הייתי בעבר עם מישהו שמאוד נמשכתי אליו, הייתה לנו כימיה מאוד טובה אבל הוא היה קצת חסר ביטחון. הרגשתי שאני יותר דומיננטית. בתור ידיד זה לא היה מפריע לי, אבל בגלל שהוא היה בן זוג זה היה קריטי בשבילי ו"דיל ברייקר". לזה בערך התכוונת, נכון?

לא כל בחור שנמשכים אליו מינית

מתאים גם בתור בן זוג ובן זוג, לפחות אצלי, צריך לענות על הרבה יותר דרישות מלבד התאמה מינית. אני יכולה מאד לחבב מישהו, להמשך אליו ועדיין לראות בו רק ידיד כי הוא לא עונה על שאר הצרכים שחשובים לי בתור בן זוג. אם יש מישהי שמבחינתה צרכים מיניים זה מה שמגזיר זוגיות, אז באמת אין סיבה לשמור רק על קשרי ידידות אם נמשכים אחד לשני.

broken mirror

New member
../images/Emo45.gif

השם ישמור אם הייתי צריכה להתמודד עם ידידים שלי בתור בני זוג (נחמדים ומושכים ככל שיהיו), כנראה שהייתי רוצחת אותם!

Krishi

New member
כי לא תמיד יש התאמה זוגית בין הידידים

ידידות זה עדיין לא קשר זוגי, אפשר לשמור על ידידות טובה כי היא אינה מחייבת ואינה מחוייבות ולא נמצאים אחד בתחת של השני כל הזמן, אבל אם הופכים את זה לזוגיות פערי האופי או האישיות מתחילים להשפיע והם יסכלו כמעט כל ניסיון שכזה. אני יכול להגיד לך בפן האישי שיש לי ידידה מאוד טובה כבר איזה 10 שנים והיא ממש יפה הייתי אומר אפילו כוסית על, נמשך אליה בטירוף אבל אנחנו כל כך שונים באופי שרק מלתאר לעצמי אותנו בזוגיות זה כבר מפחיד. אבל היא ידידה טובה והיא תמיד שם כשצריך ואנחנו מוצאים על מה לדבר אז יש בסיס כלשהו לפחות לקשר ידידותי.

ArrowNY

New member
ואני חושב אחרת

אפשר להיות אחלה ידידים לעזור אחד לשני לדבר על הכל וכל מה שקורה או לא קורה בין ידידים ואם יש משיכה נסתרת אצל מישהו מהם עדיף שתשאר נסתרת כי אם זה יצא החוצה הידידות כבר לא תהיה אותה ידידות ויש שתי סנרי"וס- משיכה מתגלת זורמים -שוכבים- ואז נואו ריטרנ פוינט- הזה ילך או אהבה או נתק טוטאלי- והאפשרות השניה זה: משיכה מתגלת זורמים- אבל לא שוכבים- גם אז הידידות כבר לא תראה אותו דבר כי משהו יסדק שם וחא תרגיש אם אותו בןאדם כמו קודם

hamudik

New member
הייתי זורם על סקס בלי לחשוב פעמיים

והייתי מנסה לשמור גם על הידידות אחר כך...

בדיוק עכשיו אני בעיצומה של מערכת יחסים כזאת

עם ידיד טוב שאני מכירה כבר שנים (לא רק אותו- אלא את כל החברים שלו, את האמא שלו והדודים שלו ואפילו את בת-זוגו לשעבר), והכל דבש. רק נהיינו חברים עוד יותר טובים. והשאלה שלך מחזקת עוד יותר את מה שאני תמיד טענתי: אין דבר כזה ידידות נטולת עניין מיני בין גבר ואישה סטרייטים!

אייבורי

New member
פיסזדייץ

יאללה חץ משחת, תקע אותה כבר ישר במטרה ותפסיק לטחון כמו איזו כוסית יבבנית

רצח בהבנה כנראה לעולם לא יגיע למצב הזה

בהנחה ומדובר בידידה טובה ולא סתם מישהי שרצח בהבנה אומר לה שלום במסדרון, כי רצח בהבנה הוא סוג של בחורה. הוא לא יקריב את הידידות על מזבח הסקס, אלא על מזבח הזוגיות. מה שיקרה בשטח הוא שרצח בהבנה פתאום יתחיל לחשוב: "היי רצח, רצח, זה רצח בהפנמה, הקול הפנימי שלך. עכשיו תגיד לי, רצח בהבנה, למה בעצם אתה והיא לא זוג? כיף לך לדבר איתה, כיף לך לבלות איתה ואתה נמשך אליה. אז למה אתה לא הולך על זה?" ואז רצח בהבנה ילך על זה. ואם היא תדחה אותו, רצח בהבנה כנראה יתרחק ממנה עד כדי שלום שלום. ואם היא תנסה לשמר את הידידות, רצח בהבנה יושיב אותה ויסביר לה שהוא רוצה אותה וידידות מהסוג הזה תעשה לו בעיקר כאב לב, ואין לו שום צורך בה, עם כל הצער שבדבר.

למעלה