שאלת רפרטואר כלייזמרים

adich6

New member
שאלת רפרטואר כלייזמרים

אהלן, אני מתחתנת בקרוב, וחשבתי להזמין להקת כלייזמרים רציתי לקבל רעיונות לשירים שיצאו טוב ע"י להקה של אקורדיאון, כינור וקלרינט אשמח לקבל רעיונות תודה

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

קצת רקע על החתונה והמוזמנים יוכל לשפוך גם אור על הרפרטואר.מה את מעונינת שינגנו שם?שירי ארץ ישראל?מוזיקה חסידית?כליזמר "כבד" וכן הלאה. ההרכב שהזכרת יכול לנגן הכול וגם לתת לעסק אופי כליזמרי.

adich6

New member
תודה על התגובה

הייתי מעוניינת במוזיקה לא קונבנציונלית, אולי נקרא לזה מודרנית.. שירים עכשווים שניתן לנגן אותם בעזרת כלייזמרים - מעדיפה שירים מוכרים לקהל הרחב.

BobMarly

New member
אם הנגנים יודעים לעבד

היטב , אז אפשר לקחת כמה שירים: מלהקת כוורת השירים שיש להם מקצב כליזמרי (למשל הורה האחזות, שיר השודדים(אם כי המילים לא מתאימים אולי לחתונה), שירים של טיפקס גם באים בחשבון. יש גם כמה שירים של נעמי שמר שיכולים לעבור הסבה לכליזמר (אם כי חלק מחברי הפורום לא ממש אוהבים את ה רעיון). למשל "אומרים ישנה ארץ" המקצב מצוין לכליזמר סולידי. אם את רוצה אז יש אפילו שירים צרפתיים ישנים שיכולים להפוך לכליזמר אבל כאן אני לא כל כך זוכר שמות. אבל אם תנברי במוסיקה צרפתית משנות ה 60 בוודאות תמצאי משהו מוכר (אם אני לא טועה אפילו השיר "באביב הם ישובו חזרה")). שיר נוסף שבעיני יכול להיות גם כליזמרי וגם רומנטי הוא "עכשיו התור לאהבה" של עוזי חיטמן (הנפלא)

למעלה