שאלת קציצות בשר..

shron17

New member
שאלת קציצות בשר..

מישהו יודע להסביר,
מדוע כדורי הבשר יוצאים מוצקים וקשים כמו טיט ?
 
תראי מה חסר בקציצות שלך

- פנים הלחם , כמות נדיבה, כשהוא סחוט היטב ומפורר לתוך הבשר
- נוזלים: שמן + סודה (מבקבוק)
- בצל קצוץ דק מאוד
- לישה ארוכה מאוד של כל התערובת

לא נתתי כמויות מכיוון שאין לי את כמות הבשר
 
מאוד תלויכמה בשר יש

תכיני את תערובת הבשר עם התבלינים, הבצל, הפטרוזיליה
ואחר"כ תוסיפי לאט לאט כ-1/2 כוס ואם צריך תוסיפי עוד
 

mayaes

New member
אפשר כמויות למאותגרות...

מספטמבר צריכה להתחיל להכין צהריים (הגדולה כבר לא תאכל צהריים בגן...) ואני כבר בהיסטריה , רוצה להתחיל להתכונן.
בגדול אני מכינה קציצות ברוטב עגבניות שמשום מה גם כשזה אותו מתכון יוצא כול פעם טעם אחר. (לא הכי טעים , אבל אכיל).
בד"כ אני עושה חצי קילו בשר טחון.

תודה ענקית.
 
לקבלת קציצות רכות וטעימות

תוסיפי לתערובת תפו"א מגורד
אפשר כם חציל מגורד או קישוא
 
למעלה