שאלת פפאיה

kerengil

New member
לא מבינה גדולה בפפאיה

אבל שמעתי פעם ממישהו שמגדל פפאיות שהכי טוב לאכול אותם לפני שהן מצהיבות, כשהן עוד קשות, אז יש בהן הכי הרבה רכיבים תזונתיים.
 

Rebeccan

New member
לפחות שיתחיל להצהיב על הצמח

פרי ירוק = בוסר, מתאים לבישול האנזים שבפרי - פפאין, משמש לריכוך בשר לא מתאים לאכול אותו ירוק
פרינצסה
בגן הפרחים
 

הליויתן

New member
נראה רחוק ממצב אכיל

אפילו הפיליפינים,שאוכלים אותו קשה ובבישול היו מחכים עד שלפחות יתחיל להצהיב ובמקום לפתוח שרשור,מוסיף כאן יצירה מיניאטורית חדשה
 

hadarperi

New member
לחכות שיצהיב

ואז לקטוף ולתת לו להתרכך קצת בבית. אח"כ למקרר. כך אני נוהגת והכי טעים לי. אגב, מהצהוב/כתום אני גם אוכלת טרי/חי וגם מבשלת וגם משתמשת חי לכל מיני סלטים. הירוק אכן אמור לשמש בעיקר לבישולים, אבל אני לא ניסיתי.
 
למעלה