שאלת פפאיה מתי קוטפים את הפרי? עכשיו או לחכות שכהוא יהיה צהוב?
צ צפיחית בוונילה New member 31/10/06 #1 שאלת פפאיה מתי קוטפים את הפרי? עכשיו או לחכות שכהוא יהיה צהוב?
K kerengil New member 31/10/06 #2 לא מבינה גדולה בפפאיה אבל שמעתי פעם ממישהו שמגדל פפאיות שהכי טוב לאכול אותם לפני שהן מצהיבות, כשהן עוד קשות, אז יש בהן הכי הרבה רכיבים תזונתיים.
לא מבינה גדולה בפפאיה אבל שמעתי פעם ממישהו שמגדל פפאיות שהכי טוב לאכול אותם לפני שהן מצהיבות, כשהן עוד קשות, אז יש בהן הכי הרבה רכיבים תזונתיים.
R Rebeccan New member 31/10/06 #3 לפחות שיתחיל להצהיב על הצמח פרי ירוק = בוסר, מתאים לבישול האנזים שבפרי - פפאין, משמש לריכוך בשר לא מתאים לאכול אותו ירוק פרינצסה בגן הפרחים
לפחות שיתחיל להצהיב על הצמח פרי ירוק = בוסר, מתאים לבישול האנזים שבפרי - פפאין, משמש לריכוך בשר לא מתאים לאכול אותו ירוק פרינצסה בגן הפרחים
ה הליויתן New member 31/10/06 #4 נראה רחוק ממצב אכיל אפילו הפיליפינים,שאוכלים אותו קשה ובבישול היו מחכים עד שלפחות יתחיל להצהיב ובמקום לפתוח שרשור,מוסיף כאן יצירה מיניאטורית חדשה
נראה רחוק ממצב אכיל אפילו הפיליפינים,שאוכלים אותו קשה ובבישול היו מחכים עד שלפחות יתחיל להצהיב ובמקום לפתוח שרשור,מוסיף כאן יצירה מיניאטורית חדשה
צ צמחבר New member 31/10/06 #5 פפאיה ירוקה אוכלים בתאילנד כסלט פפאיה טעים טעים. (חריף חריף) והנה קישור להכנת סום טאם
H hadarperi New member 31/10/06 #6 לחכות שיצהיב ואז לקטוף ולתת לו להתרכך קצת בבית. אח"כ למקרר. כך אני נוהגת והכי טעים לי. אגב, מהצהוב/כתום אני גם אוכלת טרי/חי וגם מבשלת וגם משתמשת חי לכל מיני סלטים. הירוק אכן אמור לשמש בעיקר לבישולים, אבל אני לא ניסיתי.
לחכות שיצהיב ואז לקטוף ולתת לו להתרכך קצת בבית. אח"כ למקרר. כך אני נוהגת והכי טעים לי. אגב, מהצהוב/כתום אני גם אוכלת טרי/חי וגם מבשלת וגם משתמשת חי לכל מיני סלטים. הירוק אכן אמור לשמש בעיקר לבישולים, אבל אני לא ניסיתי.