שאלת פטמות...

מש האחת

New member
שאלת פטמות...

אני בשבוע 27 ומאד מאד רוצה להניק את הנסיכה שלי כשתגיע, עד עכשיו ידעתי שכדאי לא "להתעסק" עם הפטמות, אני מקפידה לא לסבן ולא למרוח קרם עליהן. אתמול התחלנו הכנה ללידה והמדריכה אמרה שחשוב מאד החל מעכשיו לשמן בכל דרך כלשהי את הפטמות בכל יום (קרם גוף, נבט חיטה וכד') כדי למנוע סדקים. עכשיו אני בדילמה... זה לא יגרום לגוף שלי להפסיק לייצר את הסיכוך בעצמו? לשמן או לא לשמן?!

1טלטלים

New member
ובכן,

הייתי ממליצה לך להיתעלם ממה שמדריכה להכנת הלידה אמרה לך.הרבה מידע מוטעה.אגב. גוף שלך מכין את עצמו להנקה בזמן הריון ,אם תשימי לב שבחלק כהה של הפטמה (הילה) יש לך נקודות בולטות (אולי תבחיני בהם היטב כאשר קר לך או את מתרגשת ממשהו או ממישהו...הבנת את כוונתי),נקודות אלו,שמם העממי בלוטות מונטגומרי ותפקידן לייצר ולהפריש חומר שומני שמכסה את פטמה ומגן אליה מפני כל מיני דברים:יובש,חיידקים...החלטה שלך להקפיד על לא לסבן את הפטמות ולא למרוח עליהן כלום,נכונה ביותר,תמשיכי כך.אגב מה שימנע סדקים ופצעים בעת הנקה ....זה תפיסה או הצמדות נכונה של תינוקת על השד.ועל זה תצטרכי לעבוד (פיזית) כאשר תלדי (בע"ה) ועכשיו לא יזיק לקרוא איזה ספר בנושא הנקה או לראות קלטת איך הנקה נעשית.מקווה שנתצתי כמה מיטוסים...ממליצה בחום להתקשר לקו החם של ליגת לה לצ'ה ולבקש מהם לשלוח לך ספרון בשם "הנקה-פשוטה וטבעית" בתור התחלה זה יהיה מצויין,אם תרצי יש לך אפשרות ליצור קשר עם יועצת הנקה ולקבל ממנה הרבה מידע חיוני והכי חשוב נכון. בקיצור,לא לשמן,לא לסבן ובכלל לא להתעסק עם פטמות יותר מדי... תעדכני מה החלטת,אשמח לעזור לך בהמשך אמא של טל

למעלה