אשת השמש האדומה
New member
שאלת עוף ובשר
היי
אני ובן זוגי היינו צמחו-טבעונים במשך שנים רבות (בנפרד. עוד קודם שהכרנו)- הוא מלידה ואני מגיל צעיר.
כיום אנחנו מבשלים ביחד ולומדים את הטעם והמרקם של עוף ובשר.
בכל מקרה, יש לי 2 שאלות- איך אתם מכינים את העוף בתנור שלכם? כמה זמן? על איזה חום? איזו תכנית?
מעדיפים עסיסי או קצת יבש?
שנית, מידי פעם באכילה של עוף או בשר אנחנו מרגישים חתיכה זעירה קשה ואנחנו לא יודעים מה זה.
מוכר? לאחרונה זה קרה לנו בתבשיל פרגית ובשר טחון. מה זה?
היי
אני ובן זוגי היינו צמחו-טבעונים במשך שנים רבות (בנפרד. עוד קודם שהכרנו)- הוא מלידה ואני מגיל צעיר.
כיום אנחנו מבשלים ביחד ולומדים את הטעם והמרקם של עוף ובשר.
בכל מקרה, יש לי 2 שאלות- איך אתם מכינים את העוף בתנור שלכם? כמה זמן? על איזה חום? איזו תכנית?
מעדיפים עסיסי או קצת יבש?
שנית, מידי פעם באכילה של עוף או בשר אנחנו מרגישים חתיכה זעירה קשה ואנחנו לא יודעים מה זה.
מוכר? לאחרונה זה קרה לנו בתבשיל פרגית ובשר טחון. מה זה?