דובשנית זאת אני
New member
שאלת עוגת
כמה זמן אני צריכה לאפות את המרנג ?? ועל איזה חום ?? במתכון כתוב שעתיים אבל זה לא שעתיים האם צריך לאפות את המרנג בטורבו ?? למי יש רעיון כדאי שהמרנג יצליח ?? עוגת שכבות עם מרנג, בשילוב קרם העשוי שוקולד מריר, חלב ושוקולד לבן, רכיבים למרנג: 8 חלבונים (240 גר') 240 גר' סוכר 240 גר' אבקת סוכר 100 גר' אגוזי לוז קלויים וטחונים אופן הכנה: מקציפים חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציף ומבריק.(יש להקפיד לא להקציף יותר מדי). אחר כך מוסיפים אבקת סוכר ואגוזי לוז בתנועת עטיפה. מוסיפים שקית זילוף על שלושה ניירות אפייה שעליהם מסומן עיגול בקוטר 26. אופים בחום 120-100 מעלות כשעתיים עד שהמרנג מתקשה ומניחים לו להתקרר במקרר. רכיבים לקרמים: 750 גר' שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד מריר 150 גר' שוקולד חלב 150 גר' שוקולד לבן אופן הכנת הקרמים: מרתיחים 250 גר' שמנת מתוקה, מוסיפים 150 גר' שוקולד מריר, ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק. עושיחם את אותו הדבר עם שוקולד החלב והשוקולד הלבן. כשמתקרר, מכניסים למקרר לפחות ללילה שלם. הרכבה: מקציפים עד שמתקבל מוס מכל שלושת הקרמים. מניחים את שכבת המרנג עליה ומזלפים קרם שוקולד מריר. עליו מניחים שכבה של מרנג, מזלפים שוקולד חלב, מניחים עוד שכבה ועליה שוקולד לבן. מקשטים מעל עם פירורי שוקולד ואגוזים. אפשר לשמור בהקפאה מספר ימים, מומלץ להפשיר כשלוש שעות לפני האכילה.
כמה זמן אני צריכה לאפות את המרנג ?? ועל איזה חום ?? במתכון כתוב שעתיים אבל זה לא שעתיים האם צריך לאפות את המרנג בטורבו ?? למי יש רעיון כדאי שהמרנג יצליח ?? עוגת שכבות עם מרנג, בשילוב קרם העשוי שוקולד מריר, חלב ושוקולד לבן, רכיבים למרנג: 8 חלבונים (240 גר') 240 גר' סוכר 240 גר' אבקת סוכר 100 גר' אגוזי לוז קלויים וטחונים אופן הכנה: מקציפים חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציף ומבריק.(יש להקפיד לא להקציף יותר מדי). אחר כך מוסיפים אבקת סוכר ואגוזי לוז בתנועת עטיפה. מוסיפים שקית זילוף על שלושה ניירות אפייה שעליהם מסומן עיגול בקוטר 26. אופים בחום 120-100 מעלות כשעתיים עד שהמרנג מתקשה ומניחים לו להתקרר במקרר. רכיבים לקרמים: 750 גר' שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד מריר 150 גר' שוקולד חלב 150 גר' שוקולד לבן אופן הכנת הקרמים: מרתיחים 250 גר' שמנת מתוקה, מוסיפים 150 גר' שוקולד מריר, ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק. עושיחם את אותו הדבר עם שוקולד החלב והשוקולד הלבן. כשמתקרר, מכניסים למקרר לפחות ללילה שלם. הרכבה: מקציפים עד שמתקבל מוס מכל שלושת הקרמים. מניחים את שכבת המרנג עליה ומזלפים קרם שוקולד מריר. עליו מניחים שכבה של מרנג, מזלפים שוקולד חלב, מניחים עוד שכבה ועליה שוקולד לבן. מקשטים מעל עם פירורי שוקולד ואגוזים. אפשר לשמור בהקפאה מספר ימים, מומלץ להפשיר כשלוש שעות לפני האכילה.