שאלת סקר

Yakir4179

Well-known member
יש כימיה וחיבור וחברות ארוכה וכו, היא נשואה ואני לא , יש חופש מבעלה כנראה אחרת הייתה נזהרת בווצאפ
בא לי כל כך לפנק אותה וירטואלי ובווצאפ בחום ובאהבה רבה ובהסכמה כמובן , היא קיבלה רמזים ממני ושולחת לבבות בווצפ בכל שיחה 9 שנים בקשר , היא יודעת שאני אשמור עליה ולא אחטא, זרקתי את הכדור שלחתי לה הודעה באינסטגרם , נראה אך היא תגיב.
הכוונה שיחות אהבה רגש ונתינה ואוננות הדדית
אך הייתם מגיבים בסיטואציה כזאת?

יעיש התימני

Well-known member
יש כימיה וחיבור וחברות ארוכה וכו, היא נשואה ואני לא , יש חופש מבעלה כנראה אחרת הייתה נזהרת בווצאפ
בא לי כל כך לפנק אותה וירטואלי ובווצאפ בחום ובאהבה רבה ובהסכמה כמובן , היא קיבלה רמזים ממני ושולחת לבבות בווצפ בכל שיחה 9 שנים בקשר , היא יודעת שאני אשמור עליה ולא אחטא, זרקתי את הכדור שלחתי לה הודעה באינסטגרם , נראה אך היא תגיב.
לא הבנתי.
אתה שואל אם להיות "פעיל" יותר ולנסות לממש את התשוקה?

doriangray011

Well-known member
כוונתי היא שיחות סקס ואוננות יחדיו פעם בשבוע, יותר מיזה לא צריך
יקיר יקיר.
עם כל נסיונך בכל דרך אפשרית ובכל סטיה שרק עולה על הדעת עדיין לא למדת את נפש האשה?
דתיה או לא דתיה. מתיאורך היא רוצה אותך !
אוננות זה לעשות לעצמך. וכבר חז״ל אמרו. עשה למען האחר. במקרה זה האחרת. 😅
קפוץ למיטה. תקיים מצווה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
יקיר יקיר.
עם כל נסיונך בכל דרך אפשרית ובכל סטיה שרק עולה על הדעת עדיין לא למדת את נפש האשה?
דתיה או לא דתיה. מתיאורך היא רוצה אותך !
אוננות זה לעשות לעצמך. וכבר חז״ל אמרו. עשה למען האחר. במקרה זה האחרת. 😅
קפוץ למיטה. תקיים מצווה.
הוא רומז לה כבר 9 שנים,מהתאור הבנת שהיא רוצה,אייך בדיוק??ואייך אפשר "לפנק וירטואלי "?שימצא כלה,כבר.😄עם כל סיפורי נשואות,(ולא יקפוץ למיטה) הוא ישאר בסוף לבד.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אי אפשר לפנק וירטואלי, אולי אתה מפרש לא נכון את הסיטואציה?
שיחות אהבה ורגש ,לא בטוחה שהיא המתאימה, היא קיבלה רמזים ולא עשתה כלום,מקווה שלא עברת קו אדום.

ranyos

New member
מניח שהתגובות היו מגוונות. טוב ששלחת, שוב שהצפת את הרצון שלך ללא הרמזים. אני מניח שתגובתה תשים קץ לתהיות שלך, למחשבות לחששות ול"מה היה אילו...".
בהצלחה

למעלה