שאלת סקרנות (קצת כבדה)

creamontop

New member
שאלת סקרנות (קצת כבדה)

הגיעה הצעת נישואים ואני רגע לפני המירוץ לקראת חתונה, ועוברים בי המון הרהורים. רציתי לשאול אתכם כמי שמחפשים זוגיות: מה הדבר הכי חשוב בזוגיות? כלומר, עשיתי עם עצמי חושבים והגעתי למסקנה שהבחור הזה הוא החבר הכי טוב שלי וזה נראה לי הכי חשוב.... יש דברים שלא מתפשרים עליהם- חלק לא מתפשרות על קמצנות, חלק על משיכה, חלק על מעמד או כסף - מה הכי חשוב לדעתכן? אני לא יודעת אם הצלחתי להסביר נכון את מה שעובר לי בראש - הרעיון בגדול הוא שיש לי כל מיני מחשבות עתידיות והרהורים על מה הכי חשוב ועל מהלא מתפשרים על מנת שתהיה זוגיות תקינה ומאושרת.... על מה אתם שמים דגש בתכונות של הפרטנר?

TEPELA

New member
3 דברים

תקשורת ממש טובה- תמיד לדבר על מה שמפריע לך או לו ולדעת שלשני הצדדים יש אוזן קשבת.. כנות טוטאלית- לא להסתיר כלום. מהעבר, מההווה, זה רק יכול לפגוע בכם בהמשך, ואם משו מפריע- להגיד באמת בלי לחשוב מה הוא יגיד. אמינות- את צריכה לדעת שאת סומכת עליו, כשהוא לא לידך, בהחלטות שלו, שלכם, שהוא יתן לך גם את החופש ויסמוך עלייך בלי לפקפק בך. כמובן שלדעתי משיכה זה דבר מאוד חשוב, כן- מאוד... וגם חשוב שמבחינה אינטלקטואלית (שכלית) הוא יהיה לפחות כמוך, כי אחרת מחפשים נושאים לשיחה מתחת לאדמה בשלב מסויים. גם כשאחד יותר "חכם" מהשני- תמיד תהיה התנשאות מצידו, וזה לא טוב. ומזל טוב!!

תקשורת.

הרבה בעיות נגרמות כשאין הבנה בין שני הצדדים. כשאחד רוצה משהו והשני עושה משהו אחר כי הוא לא יודע על זה, כי רומזים במקום לדבר ת'כלס... הכל מתחיל מתקשורת.

למעלה