שאלת נסיעה

10shosh

New member
שאלת נסיעה ../images/Emo73.gif

לאור יומלדתו המשמש של הבעלול החלטתנו לסוע לשישבת מצאנו מקום במלון נחמד על השפת הים שלא יצריך נסיעה ארוכה
עם האפרוח. השאלה היא מה עושים עם מזון לשחר: הוא בן 10 חודשים אכלן מוצקים רציני
שאוכל כול יום מנת מרק דשנה, ארוחת פירות
, ועוד ארוחות בלתי בעיתיות של פרוסת לחם או ירקות. בפעם היחידה שנתנו לו גרבר (אז עוד היה פירות) קיבלתנו אותה בריסוס חזרה
- הוא אוהב אוכל של גדולים
ולא מרוסק חלק
. מה אני יכולה לתת לו במקום מנת המרק האם לנסות גרבר בכל זאת? איזה מזון לקחת איתי ובכלל מה עוד צריך לקחת איתנו?

למה לא לכלול מסעדה בנסיעה הזו

וככה לא תצטרכי לשבור את הראש מה לתת לאפרוח לאכול בצהריים. תמיד אפשר לתת לו מהאוכל שלכם בכל הארוחות. לנסיעה עצמה קחי קצת נישנושים אם צריך. נסיעה טובה ובילוי נעים.

10shosh

New member
כי

מלבד ירקות טריים ובשר על האש (עוף) את בד"כ לא יודעת מה באמת יש בתבשילים במסעדות (דבש, חומרי שימור, ביצים גם על מוצרי חלב עיוותה האחות של טיפת חלב את פניה ואמרה לא עד גיל שנה שניסיתי להגיד גבינה גבינה כדומה היא חזרה ואמרה אחרי גיל שנה או מעט מאוד על הלחם
) כמה זמן התבשילים אופסנו בקרור (או לא אופסנו
) לא יודעת

את יודעת מה אני עושה עם האמירות

האלה שלהם שומעת באוזן אחת ויוצא מהשניה. הבת שלי בגיל 7 חודשים כבר קיבלה יוגורט וגמדים. אח"כ לאט לאט הוספנו קוטג' ועוד כל מיני דברים כאלה. עד גיל שנה היא הכירה את כל המוצרים של כל החברות כמעט שמייצרות מוצרי חלב אם כי התבייתה יותר על גמדים. וזה לא רק זה אלא גם הרופאה שלנו אמרה לי לתת לה. וזהו.

אמאורית

New member
הי...

אתם נוסעים רק לסופ"ש???? אז מה הבעיה, אתה יכולה לקחת איתך מוכן ולוודא שיש מקרר וגם איפה לחמם.. ואם אין אז לא יקרה לו כלום אם הוא יאכל בקבוקים.... וביום ראשון יחזור למוטב... וגם בכל מסעדה תוכלי למצוא משהו שהוא יאכל. אבל אני הייתי עושה את הדבר הראשון שהצעתי, אני עשיתי ככה.... ובקשר לפירות, קחי איתך פירות ותרסקי לו שם על המקום וזה לא הרבה דברים לסחוב איתך לשם. ולאן אתם נוסעים? ספרי פרטים.... וכמובן כהרגלי בקודש היום - לכי להתפקד!!!!

10shosh

New member
כן המפקדת |איקון מצדיע| ../images/Emo6.gif

אני מידד רצה להתפקד
יש מקרר (לא בחדר
) לא יודעת עם יש איפה לחמם. שחר עדיין יונק אבל מבחינתו זה כוס חלב או פינוק זה לא אוכל (כבר אמרתי שהוא תאבן מוצקים
). בקיצור את אומרת לקחת פומפיה איתי מה עוד?

אנחנו נסענו כשנעם היה בערך בגיל הזה

לקחתי איתי את המוט של בראון ופירות ליום הראשון (כי נסענו לאילת) וביתר הימים אילתרתי - ביקשתי בחדר האוכל, קניתי וכו'. ירקות נתתי מה שנראה לי בחדר האוכל ופה ושם גרברים שגם אצלנו אין להם הצלחה מי יודע מה. אם זה רק סופ"ש אז בכלל אין בעיה. גם אם הוא לא יאכל בדיוק כמו בבית... תיהנו!

אמאורית

New member
כל הכבוד על המשמעת...../images/Emo6.gif

וכן חוץ מפומפיה... את בהחלט יכולה לקחת אוכל מוכן ולבקש לחמם במיקרו - שבטח יש.... וגם אם המקרר לא בחדר זו לא בעיה, אנחנו בנופש האחרון שמנו במקרר שלא היה בחדר ולא קרה כלום. ובטוח שבכל מסעדה תמצאי לו משהו רך, שהוא אוהב... ובארוחת בוקר, את יכולה תמיד מה למצוא... הי סוף סוף לנו הבקבוקאים יש יתרון על המניקים...

קחי איתך פירות ותני לו אותם הם לא

מתקלקלים ולגבי המרק תוכלי להאכיל אותו אתכם בחדר האוכל בכל המטעמים (את תחליטי מה בשבילו ומה לא). לקחת חטיפים אם הוא אוהב, ודייסה אם הוא עדיין אוכל, ו...קחי כל מה שהוא אוכל ביומיום על מנת לא להיתקע. תעשו חיים

למעלה