אז גם העוף מוכן, אם תגעי בתפו"א ובגזר שהם קשים, בטטה תראי שהם רכים אז העוף מוכן כעיקרון 20 דקות בערך זה מספיק, אני שמה בערך 1/2 שעה עד להתרככות הירקות.
היום לדוג הכנסתי 5 שוקיים, שתי בטטות, 3 גזרים, 2 תפו"א, כוס גריסי פנינה, כוסברה, שורש, סלרי. בנתיים הקטן אכל מזה, והרגע אני ובעלי גם חיסלנו שתי צלחות.... יישאר לי עוד מנה לקטן למחר ואולי גם ה"גדול" יאכל בצהריים.
במוצצים ברשלצ אין!!! התקשרתי לספק ואמרו שיגיע לארץ רק ב אוגוסט -(יש בעיה במשלוח באוניה. ) מה שנותר לנו זה להמתין או למי שרוצה אפשר להזמין מהאתרים מחו"ל.
בארץ עוד לא מצאתי את זה אבל פה בפורום אמרו בזמנו בסביבות ה -20 ש"ח דרך אתר מחו"ל זה עם משלוח שמגיע תוך יומיים יוצא 112 ש"ח (בעלי חישב את הדולרים וכל זה..) . לטעמי קצת יקר מידי דרך האינטרנט וחו"ל אבל מאוד מפתה שמגיע תוך יומיים.