שאלת מטפלת (כן...)

איילה א

New member
שאלת מטפלת (כן...)

אני יודעת שזה קרוב מדי לכותרת הפורום ורחוק מהשלב הנוכחי של רובכן, אבל זה פורום הבית שלי אז שואלת קודם כל כאן

אנחנו די חדשים במקום המגורים שלנו, אין לנו כל כך קשרים כאן ואני לא מכירה אימהות אחרות. אני גם לא ממש טיפוס מתחבר ולא מסתובבת עם הילד בגינות כמעט בכלל. נוצר מצב שאני צריכה למצוא מטפלת די בקרוב, מוקדם מכפי שתכננתי (הינוקא יהיה בן בערך חצי שנה) - ואני קצת בבעיה. אין לי מושג איך עושים את זה בלי קשרים ובלי להכיר המון אנשים באזור שיכולים להמליץ.

מישהי מכן נעזרה פעם בחברת השמה כדי למצוא מטפלת? יש לכן איזה טיפ יצירתי (חוץ מלהתאמץ ולהתחיל להסתובב איתו בגינות בכל זאת)?
ואם למישהי מכן יש במקרה המלצה על מישהי באזור זכרון-בנימינה-פ.חנה-חוף הכרמל כזה, זה בכלל יהיה נהדר

אני בעד גינות
אבל מה עם המלצות בפייסבוק?

באזורי יש קבוצה של המאמות של האזור, אני חושבת שבאזור פח"כ יש קבוצה שקוראים לה "השוות של ..." ואפשר לשאול שם, וללכת לפי ההמלצות שקבלת ולבקש המלצות נוספות.
&nbsp
בכל מקרה - זה לא זמן קלאסי שמטפלות מתפנות בו, את צריכה לדעתי לפעול בכל הכיוונים.
בהצלחה!

איילה א

New member
נו, ידעתי ששכחתי משהו - אני משוללת פייסבוק...

ננסה את הגינה מחר בבוקר, תודה.

sharonbello

New member
אני מכירה מטפלת

לא טיפלה בילדי אבל אני שולחת לך את הטלפון שלה במסר. תרגישי חופשי לשאול שאלות על האיזור. אשמח לעזור.

איילה א

New member
המון תודה, קיבלתי ואנסה אותה.

שומרת לעצמי את הזכות לשאול אותך בעתיד הקרוב

מאז

New member
משתפת שוב במה שעשיתי

הלכתי לפנה"צ לגינה קרובה בה היה ריכוז של מטפלות. ניגשתי אליהן וסיפרתי על הצורך. נתתי מספר טלפון. רבע שעה אח"כ כבר צלצלה אלי המטפלת המדהימה של הקטנצ'יק שלי.
הן מכירות אחת את השניה ויודעות מתי מישהי מתפנה/מי מחפשת עבודה וכד

למעלה