שאלת התעניינות לבעלי טאבלטים שלא לומר סקר...

metrocard

New member
שאלת התעניינות לבעלי טאבלטים שלא לומר סקר...

איפה המכשיר משמש אתכם בעיקר? בבית או מחוצה לו? מה השימושים למעשה?
עד כמה הניידות של המכשיר היא יתרון למעשה ?
אשמח לשמוע גם על איזה טאבלט מדובר והאם התברך ביכולת לגלוש ב3G? או שאם כבר יצא מהבית האם אתם משתמשים בWIFI מזדמן או אופצית שיתוף האינטרנט במכשיר הטלפון?

על עצמי אספר שלמרות שהנקסוס 7 שבבעלותי קליל וזריז כאיילה הוא לא יצא עד היום מכותלי ביתי הקט. השימוש העיקרי שלי בו הוא גלישה וצפייה בסרטוני יוטיוב (וכשיגיע כבל ה SLIMPORT יהפוך גם לסטרימר בזעיר אנפין). בכל פעם שאני חושב לקחת אותו מחוץ לאור הנורות הביתיות , אני פשוט שוכח אותו בבית או שפשוט משתמש בטלפון.
בנוסף מותקנים לי עליו כמה משחקים והוא משמש גם כקונסולה.
 
סקר זה טוב

נקסוס 7 16 GB . משמש כמכשיר לצרכים לא מוגדרים בתוך הבית .בעיקר בספה/מיטה .
זומם עליו שבוע הבא למילואים עם הפעלה ע"י HOTSPOT של מכשיר הטלפון .
היה לי פעם אסוס טרנספורמר שנמסר כלאחר כבוד . הגודל והניידות של הנקסוס 7 הם יתרונות גדולים מאד מבחינתי . מאד יעיל כשמסתובב במתחם בו אני גר .
 

umbo

New member
נקסוס 7 2012 32G .....

נרכש בעיקר עבור נסיעות לחו"ל. בבית כמעט כל הזמן מושבת.
 

binon

New member
נקסוס 7 (2012) 32GB

משתמש בו כל הזמן
בבית - כאשר כל העמדות תפוסות או סתם כשאני מתעצל לעבור מהספה לכיסא של המחשב
בעבודה - האינטרנט אצלנו בעבודה חסום וגם למי שהוא פתוח אצלו (כמו לי למשל) יש ניטור אתרים ולא בא לי שהבוס שלי יראה שאני גולש בתפוז על חשבון העבודה.
בחו"ל - בקיץ היינו בטיול משפחתי והכל היה מתוכנן על הטאבלט, מחר אני בז'נבה וכמובן שכל הטיול שמור עליו וכמובן שהוא משמש לגיבוי התמונות שאני מצלם בחו"ל שחלילה לא יקרה להן משהו.
הניידות היא ייתרון אדיר, אני לא זז כמעט בלעדיו, אם שתי הידיים תפוסות הוא נכנס לכיס האחורי של הג'ינס עם הקייס שלו... בקיצור - מושלם מבחינת הגודל.
מאז שקניתי אותו אני כמעט לא משתמש ב(אי) יכולות הגלישה של הסמארטפון - מוטורולה מיילסטון שכבר מקרטע והסיבה היחידה שאני לא מחליף אותו היא שיש לי את הנקסוס.
בנקסוס אין 3G אבל אני נעזר בהוטספוט - שזה בערך הדבר הטוב היחידי שעוד נותר במיילסון (וה GPS המעולה שלו שננעל תוך שניות בכל מקום)
 

em28

Well-known member
נקסוס 7 2012 WIFI

המכשיר זריז, מריץ סטוק 4.3.

המכשיר בבית, המקסימום שהוא מתנייד זה בין החדרים.
בתכלס, משמש למשחקים, יוטיוב וקצת חדשות.
הניידות שלו היא יתרון, אבל בקטנה.
הרבה פעמים מוצאים אותו במצב של "אופס, שכחנו להטעין".
 

BobboVilla

New member
התחדשתי בנקסוס 7 2013 לפני מספר ימים

32 ג'יגה איחסון, לא מתוך כוונה אלא כי ככה יצא. קשה לי להאמין שאני אמצא שימוש לכל נפח האיחסון הזה
. הוא משמש לגלישה קלה בבית במקום הטלפון. אולי אני אמצא לו עוד שימושים בעתיד, אבל כנראה שזה יסתכם בקצת מדיה ואולי משחקי קז'ואל.
מבחינתי אני רוצה שיהיה לי נוח להחזיק את הטאבלט ביד אחת, ולכן טאבלטים של 10 אינצ' לא מתאימים לי.

חשבתי על היתרונות של טאבלט עם גלישה סלולרית, אבל הגעתי למסקנה שזה כנראה לא מצדיק את העלות הגבוהה יותר, במיוחד מכיוון שהטאבלט יישאר רוב הזמן בבית. כמו שרשמת - אפשר לשתף את האינטרנט מהטלפון. במאמר מוסגר אני אציין שכל עוד אין לי כיסוי טוב אני גם לא אוציא אותו מהבית. אני מכיר את עצמי - אני שלומיאל ואפיל את הטאבלט - לא חראם?


אגב, לפני הנקסוס היה לי (עקרונית עדיין יש לי
) טאבלט סיני שהיה איטי וחלש מאוד, שהיה מיועד לאותה מטרה. חשבתי שאני אחסוך ככה כסף במקום לקנות טאבלט יקר יותר, אבל מסתבר שזה היה דווקא קצת בזבוז כסף.
 

ארזS

New member
תתחדש !

בעניין השלומיאליות... אני לא יצאתי מהחנות של סאני לפני שהמכשיר היה עטוף טוב טוב בכיסוי מכובד שרכשתי שם למרות שהעלות בסאני יותר גבוהה, אבל זאת מעטפת שמיועדת למכשיר הזה ולכן לטעמי היה שווה.
ונתפלל שלא יקרה כלום...
 

AYELET1

New member
IPAD
64G, סלולר

משמש אותי גם בבית וגם בחוץ.
שכחתי אותו בבית פעם אחת ויחידה. מעולם לא שכחתי להטעין. צמוד צמוד.
משמש לסרטים, גלישה, עיתונים, כתיבת פתקים ואחרים
כניסה לדרופבוקס, ובמסגרת זו לפעמים משמש למתכונים במטבח
ספרים דיגטליים
קצת משחקים
לפעמים מחובר לטלויזיה לשם צפיה בסרטים שנמצאים עליו.

ניסיתי להשתמש כסטרימר- מאד לא נח.
טאבלט לטעמי הוא פשוט דבר נפלא.
 

metrocard

New member
זה בסדר, אנחנו מקבלים פה את כולם


סרטים בהזרמה אל הטאבלט או כאלה שהורדו?
 

AYELET1

New member
סרטים בהזרמה אבל מהרשת הביתית

יש כונן רשת, 3 טרה, מחובר לראוטר
ועליו יש מדיה מכל הסוגים.
לענייננו מה שרלוונטי אלו הסרטים. מורידה אותם בעזרת התוכנה GoodPlayer באייפד ו-total commander בגלקסי למכשיר ואז צופה בהם .
נסיון להזרמה מהכונן דרך האייפד/גלקסי לטלויזיה לא הצליח כלכ כך. כלומר ההזרמה הצליחה, אבל כשהשהייתי את הסרט (pause) , אם ההמתנה היתה יותר מכמה דקות, לא ניתן היה להמשיף את הסרט מהנקודה שהופסק.
וזה קשור להזרמה ולא למערכת ההפעלה.
צפיה בסרט ב-PC עוברת ללא בעיות בד"כ. רק ב-IOS ובאנדרואיד ישנן בעיות הזרמה.
 

ארזS

New member
כבר סיפרתי אבל לטובת הסקר...

סמסונג TAB 2-10 עם גלישה סלולרית G3 ברשת של פלאפון, כולל סים עם מספר מיוחד.
העדפתי אותו על פני רכישת לפטופ למרות המגבלות ובזכות הניידות.
בעיני הוא מכשיר מעולה, זריז ויעיל.
משמש אותי מעט בבית, ואז הוא מחובר ב-WIFI, עובד איתו בעיקר בחוץ, למשל כשאני בעבודה ויש לי מעט פנאי אז הרבה יותר נוח להתעסק בו למשל בפורומים ובמיילים מאשר בסלולרי רגיל.
משמש בבית חוץ ממני גם את הבת הצעירה למשחקים, צפיה בסרטים ובתוכניות TV כשהוא לא בשימוש שלי, היא [בת 16,5] גם לומדת עליו לתאוריה...
בקיצור, לדעתי זאת אחת הרכישות הכי מוצלחות שלי בשנים האחרונות בתחום המיחשוב/סלולרי.
...
 

AD HOC

New member
נקסוס 7 32GB רק WIFI

הטאבלט בעצם של הטף.
משמש את הטף בעיקר בבית אבל גם בנסיעות לחו"ל בעיקר למשחקים, מייל ויוטיוב.
לפעמים הטף גם רואים בו סרטים וגולשים באינטרנט.
אם ל"עברית" של סטימצקי היה מבחר טוב יותר של ספרי נוער הם גם היו קוראים עליו ספרים אבל לפני הנסיעה האחרונה לחו"ל חיפשנו שם ספרים והמבחר היה דל מאוד - לא היה שום דבר שהם לא קראו ושעניין אותם.

אני גיליתי את נפלאות הטאבלט במטבח - הרבה יותר נוח להציב אותו שם עם מתכון מהרשת (אני אוגרת מתכונים בפינטרסט בעיקר) מאשר את הלפטופ או הטלפון - המסך בגודל הרבה יותר סביר מהטלפון והוא תופס הרבה פחות מקום מהלפטופ.
 

metrocard

New member
אם יורשה לשאול (וסירוב לענות יתקבל

בהבנה) איזה גילאים הטף? הילד בן השנתיים מאוד רוצה להחזיק את המכשיר ולצפות בו .פעם אחת הוא פשוט העיף אותו מהיד והמזל שהוא נחת על השטיח.
ככה שכרגע זה מחוץ לתחום.
 

noa_f

New member
אצלנו היו גם בני (בנות) שנתיים ששיחקו באייפד

לא שלי באופן אישי, אבל אחיינים.
אז נותנים לשחק רק כשאתה יושב על השטיח (כמה זה יפול? 10 ס"מ?), לא נותנים לפעוט כזה ללכת איתו, בוודאי לא לרוץ וכו.
יש משחקים ולומדות לא רעים לקטנטנים, אם כבר יש מכשיר כזה, חבל לוותר. צריך רק להשתמש בחוכמה.
 

noa_f

New member
בדוק את הספרים במנדלי

קודם כל, אין להם את ה-drm הפלצני שיש על "ע-ברית". ושנית, יש להם לא מעט תרגומים לנוער מהסדרות של הוצאת גרף. (לא המון, אבל יש)
 

pengel

New member
נקסוס 7, 32, Wifi

בעיקר בבית או כשאני יודע שיהיה לי זמן מת איפשהו, כמו המתנה לילד בחוג.
משמש לקריאת עיתונים, כקונסולה, ואפילו לגלישה זריזה לבירורים שונים.
 

shoosh2607

Member
מנהל
אם קיבלו את איילת - אז גם אני


אייפד - סלולר - 32G
משחקים, גלישה, מיילים, וצפיה בסדרות.
לא יוצא כמעט מהבית ואם כן זה חו"ל או טיולים בארץ (מעביר זמן באוטו) או תורים שאני יודעת שייקח הרבה זמן.
בבית אני כמעט לא מדליקה את המחשב (אם אין עבודה לעשות) - הכל באייפד.
יש לי גם apple TV אבל הוא כמעט ולא בשימוש כי לא הרבה אפליקציות תומכות בו.
מאז השדרוג ל - 7, הוא איטי ומזדחל ולכן כנראה שבחודש הבא נתארגן על משהו חדש. אם יצא נקסוס 10 עם סלולר אז זה ואם לא אז אייפד אייר.
 

BobboVilla

New member
אני לא חושב שמישהו כאן חושב שאייפד הוא לא טוב

כשלעצמו, בתור מכשיר. התנגדות (אם יש) היא לכל ה"מסביב" - הגן הסגור, אי שימוש בסטנדרטים בינלאומיים (מיקרו USB? מה זה?
) וכו'.
 
למעלה